Muž přes palubu
Komedie
USA, 2008, 90 min
Oliver RobinsHrají:
Oliver Robins, Floyd Van BuskirkObsah
C.J. (Matt Kaminsky) byl vždycky poměrně normální člověk věnující se rodině. Na prvním místě je
však pro něj jeho obchod s loděmi, který považuje za nejlepší cestu, kterak své blízké zabezpečit.
Jenže obchod stále ne a ne se pořádně rozjet. Přitom zájem by byl. Jenže C.J. má smůlu na
zaměstnance. Alespoň ti tři, kterým momentálně platí, jsou podivuhodnou směsicí lenosti a
neschopnosti. A tak příchod Johnnyho Crosse (Mel Fair) pokládá C.J. za dar z nebes. Už od prvního
setkání mu bylo jasné, že právě tenhle člověk bude mít skvělý tah na branku. A kdo ví, když spojí
síly, možná konečně umlčí i C.J.ova tchána, který své dceři nikdy nezapomene připomenout, že se
rozhodně mohla vdát lépe. Celé to má však jeden háček. C.J. totiž o charismatickém Johnnym neví
vůbec nic. A tím pádem ani netuší, jak pestrou minulost má Johnny za sebou. Minulost zločince.
Ačkoli, pravda, i taková kvalifikace se může občas hodit. C.J. však brzy pozná, že lepší by bylo
tohohle chlápka nikdy nepotkat... (oficiální text distributora)
Malarkey
Já tak rád hodnotím filmy na čsfd jako první. Alespoň se tu vyjádřím čistě bez zaujatosti a to mě těší. Tahle komedie ale zaujatost vůbec nepotřebuje. Od začátku bylo vidět, že je na ní velká kopa amatérismu a vcelku divné postavy, které by měli zaujmout, vypadají vlastně naprosto normálně. Tak jsem nakonec film přešel absolutně bez povšimnutí.(9.9.2010)
Olík
Tohle je přesně ten případ nenápadné komedie, bez jakýchkoliv ambicí, bez známých herců a pod taktovkou nezkušeného režiséra, která skončí bez povšimnutí na pultech videopůjčoven nebo v deset hodin všední den na obrazovkách komerční televizní stanice. Nikdo od ní nic nečeká a přesto může mile překvapit.(7.3.2011)
žádní fanoušci