Dudesonovi v Americe (TV pořad)
Dudesons in America
Reality-TV / Komedie
USA, 2010, 12x? min
Jarno LaasalaObsah
Dudsonovi jsou čtyři finští přátelé z dětství, kteří přišli do USA uskutečnit svůj "americký sen", a to v podobě těch nejhloupějších kaskadérských kousků! (oficiální text distributora)
Flipper
Pokračovatelia Jackassu stavili na kartu v znamení ešte nebezpečnejšie, prípadne bolestivejšie (a konči to skoro skoro mrzačenim, alebo isto neprijemným pohľadom). Niekedy tomu však chýba väčšia originalita, lebo väčšina časti končí kopancom do gulí, čo pôsobí dosť trápne.(12.8.2010)
mysiak
Nemôžem z nich! :D(25.8.2010)
Orvokki
Jarppi - Funny Fat Guy, HP - Mr. Sensitive, Jukka - The Ringleader a Jarno - The Filmmaker. Chalani zobrali prasiatko Britney (len v prvom diely) a Fínsko vymenili za USA. Každý diel sa odohráva na inom mieste a v inom duchu - kovboji a indiáni, vesmír, zábavný park, vojenská obrana proti kanadskej invázií, obrana proti invázii mimozemšťanov, zimné hry, akčný hrdinovia, americké športy, autá a americká história. Nestratili odvahu, nápady ani humor. Len tak ďalej, ja sa bavím. Len by ma zaujmalo, kde sa inšpirujú keď tvoria "kostýmy".(5.8.2010)
ivan bohatyr
No to snad neni možny co jsou schopni udělat. Jestli někdo řiká, že je největši machr, tak ať se podivá na tohle, já osobně bych neudělal snad ani jeden z jejich kousků. Nechápu jak mužou natočit celou sérii, vždyť po takovejch trikách se musí někdo dřív nebo pozděj alespoň zmrzačit, když ne přímo zabít. Neskutečni srandisti a obrovští blázni.(28.3.2011)
masw
Po prvním díle velice slibné je tady celá sestava (ikdyž HP mi není povědomý)! Viděl jsem pár dílů z původního seriálu na německé MTV a jsem rád, že vzali i čuníka jen jejich farma mi trochu chybí...(9.8.2010)
Rekpet
Pořád lepší jak Jackass a pořád skvělé, ale stejně, chybí mi Finsko, chybí mi farma a chybí mi Britney (abych opravil Orvokki-ho, to prase co vezou v prvním díle je nějaké nové sele, ne starý dobrý Britney)(29.5.2011)
BLADER
Pohodička. Uvidím, ako sa to bude vyvíjať ďalej, ale ak si to bude udržiavať úroveň prvého dielu, nemám problém ísť s hodnotením na maximum. Ale po prvej časti to jednoducho nedokážem ešte ohodnotiť. Rozhodne som ale spokojný!(9.8.2010)
nejmka
Je to nuda. Sice se Dudesoni snaží přizabít ještě vytrvaleji než Jackass, ale chybí jim u toho lehkost se kterou to jackass dělali. Pár dílů jsem vydržela koukat jak si jeden po druhém lámou vazy a drtí varlata, ale zas taková sranda to není. Navíc bych možná i víc ocenila, kdyby se spolu bavili finsky a jely k tomu titulky, tohle mi leze na nervy.(26.4.2011)
Dooler18
Chvílema větší blázni než Jackass...baví mě ...(9.6.2011)
MiSHeC
Duudsonit porazaju Jackass. hands down :) Osobne mi to pride sice menej prepracovane, kamera, strih atd su horsie. Ale mam pocit, ze to robia pre zabavu a nie pre peniaze. Stale sa smeju. A ja sa jednoducho musim smiat s nimi. :)(6.4.2011)
Související
- Dudesons Movie, The (2006)
- Dudesons, The (TV pořad) (2006)
- Extreme duudsonit (TV seriál) (2001)
Podobné
- Jackass 3.5 (video film) (2011)
- Jackass 3 (2010)
- Jackass: The Lost Tapes (video film) (2009)
- Jackass 2.5 (video film) (2007)
- Jackals Praha (amatérský film) (2007)
- Jackass 2 (2006)
- Jackass: Gumball Rally (TV film) (2005)
- Homewreckers (TV pořad) (2005)
- Jackass 2 (video film) (2004)
- Viva la Bam (TV seriál) (2003)
- Wildboyz (TV seriál) (2003)
- Jackass: Volume 3 (video film) (2002)
- Jackass: Film (2002)
- Jackass: Volume 1 (video film) (2000)
- Jackass - naprostí šílenci (TV seriál) (2000)