Reklama

Reklama

Dudesonovi v Americe

(pořad)
  • USA Dudesons in America (více)

Obsahy(1)

Dudsonovi jsou čtyři finští přátelé z dětství, kteří přišli do USA uskutečnit svůj "americký sen", a to v podobě těch nejhloupějších kaskadérských kousků! (oficiální text distributora)

Recenze (9)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já tyhle debility prostě žeru. Americká anabáze Dudesonů mi nepřijde ani v nejmenším horší, než jejich dosavadní tvorba a samozřejmě perfektně funguje spojení s Jackass. Když se Jukka narval zmrzlinou a vlezl na kolotoč, tak jsem celou dobu brečel smíchy. Prosím víc takových hovad! 100% ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

No to snad neni možny co jsou schopni udělat. Jestli někdo řiká, že je největši machr, tak ať se podivá na tohle, já osobně bych neudělal snad ani jeden z jejich kousků. Nechápu jak mužou natočit celou sérii, vždyť po takovejch trikách se musí někdo dřív nebo pozděj alespoň zmrzačit, když ne přímo zabít. Neskutečni srandisti a obrovští blázni. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle velice slibné je tady celá sestava (ikdyž HP mi není povědomý)! Viděl jsem pár dílů z původního seriálu na německé MTV a jsem rád, že vzali i čuníka jen jejich farma mi trochu chybí... ()

Rekpet 

všechny recenze uživatele

Pořád lepší jak Jackass a pořád skvělé, ale stejně, chybí mi Finsko, chybí mi farma a chybí mi Britney (abych opravil Orvokki-ho, to prase co vezou v prvním díle je nějaké nové sele, ne starý dobrý Britney) ()

BLADER 

všechny recenze uživatele

Pohodička. Uvidím, ako sa to bude vyvíjať ďalej, ale ak si to bude udržiavať úroveň prvého dielu, nemám problém ísť s hodnotením na maximum. Ale po prvej časti to jednoducho nedokážem ešte ohodnotiť. Rozhodne som ale spokojný! ()

Leb_Halabala 

všechny recenze uživatele

Dudesoni v Americe v ničem nepolevují a rozhodně se vyrovnávají klasickým finským dílům. Jen je hrozná škoda, že se postupně stihli hrozně rozlámat a americkou sérii tak čekal předčasný konec. ()

MiSHeC 

všechny recenze uživatele

Duudsonit porazaju Jackass. hands down :) Osobne mi to pride sice menej prepracovane, kamera, strih atd su horsie. Ale mam pocit, ze to robia pre zabavu a nie pre peniaze. Stale sa smeju. A ja sa jednoducho musim smiat s nimi. :) ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Pokračovatelia Jackassu sú to rozhodne neni ako píše Flipper, začali o dosť skôr. Prvé série sú super, ale toto v Amerike mi príde také dosť lacné a robené už len kvôli honoráru. Ale na 3 hviezdičky som sa pobavil niekedy ()

Reklama

Reklama