Reklama

Reklama

DC Showcase: The Spectre

všechny plakáty

Obsahy(1)

Detektiv Jim Corrigan je povolán k vraždě hollywoodského producenta. Vyšetřování ale předbíhá tajemný mstitel, který systematicky trestá pachatele. Krátkometrážní snímek se objevil jako bonus na 2DVD vydání filmu Justice League: Crisis on Two Earths. (Caszidy)

Recenze (25)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další dobrý DC SHOWCASE bonbónek, jehož hrdinou je tentokrát trestající přízrak The Spectre a jeho civilní já. Tenhle sympatický charakter znám už z BATMAN: THE BRAVE AND THE BOLD, ale vyloženě letmo, tak jsem se rád tímto ještě trochu obohatil. Stylizováno v retro krimi L.A. duchu, s pěknou hororovou vložkou, no zase není co namítat:) ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Spectre mi pripadá ako taký Freddy Krueger na strane zákona a spravodlivosti. Dej zaujímavý, akčné (tak trochu hororové) scény s dobrou atmosférou sú nápadité a celkovo to zanechalo celkom dobrý dojem. Hraná verzia by mala veľký potenciál hlavne po trikovej stránke, ale celok by pravdepodobne dopadol podobne bizarne ako Green Lantern. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

The Spectre je další coolová temná postava ochránce v kápi, jakých už tady bylo mnoho. Ale díky tomu, že jsou jeho příběhy střižené do noiru a je to celé takové příjemně oldschoolové, je možné mu dát šanci. Stejně jako Spiritovi ;) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

líbí se mi úžasná retro atmosféra klasických amerických kriminálek k tomu originální postava, mohlo být výrazně temnější, v rukou vhodného scénáristy a režiséra by mohl vzniknout hodě zajímavý celovečerák ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Spectre je dozaista zaujímavá postava, no ten príbeh je podpriemerný a iritujúci je najmä vizuál kombinujúci odpornosť anime a pózerské imitovanie 70tych rokov. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle kraťas byl o něco kratší. Tohohle hrdinu popravdě ani neznám, ale je to docela tvrďák. Se zločinem se neštve... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s jedním okolním komentářem, že Spectre mi připomněl jistým způsobem Dextera. Jenže říznutého komiksem a duchařinou.. výborně! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

The Spectre (ehm Spektra) čerpá zo starej drsnej školy. Zápletka svojou jednoznačnosťou pripomenie VRANU, ale príbeh je vyrozprávaný originálne a milovníkom hororov prináša niekoľko zaujímavých odkazov. Sympatickosť podtrhuje fakt, že ide o hrdinu s poškriabaným štítom... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Výborná záležitost a možnost, se v milé podobě po mnoha 3D animacích vrátit ke staré dobré 2D animaci se sice jednoduchým příběhem, ale notnou dávkou horrorové atmosféry a velice povedených horrorových scén (obojího bych snesl mnohem více). Viděno na THS 2011. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s komentářem na IMDb, jenž zmiňuje podařenou noirovou atmosféru. Dále mne potěšila hlavně scéna ve skladišti dekorací, kde se objeví i King Kong. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle stejnojmenného komiksového příběhu. CITÁT - Táta měl tolik nepřátel, kolik měl fanoušků....... Detektivní příběh z Hollywoodu o vraždě jedné místní celebrity. Spectre vykoná svou povinnost. CITÁT - V krajině, za hranicí života je všechno možné.......... Tento příběh nese prvky hororu. Spectra alias Jima Gorrigana namluvil Gary Cole. Hudba v tomto kresleném filmu je průměrná. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Postavu Spectre jsem vůbec neznal. Animák je to docela dobrej, animace je pěkná, ale nemůžu říct, že by mi ten Spectre nějak přirostl k srdci. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Několikaminutový mysteriózní nářez! Chci Spectra v celovečeráku, nejlépe od Nolana, pěkne na prudko, dravě a brutálně. Hned! Hvězda na vrch i za retro náhled. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Tak toto vážení, je absolutní vrchol celého 62min.animáku. Autor 30dní dlouhá noc a ta scéna ala Christine, mňam! Klobouk dolů, Nilesi! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší z krátkých filmů, které byly zařazeny pod projekt "DC Showcase". Příběh, který se zde odehrává, není nijak originální, ani ten zvrat není skvělý, ale skutečnost, že to místy má pořádně hororovou atmosféru, mě opravdu dostala. Tohle jsem nečekal, a tak mě to příjemně překvapilo. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

V pořadí třetí krátký film od décéčka, tentokrát věnovaný The Spectre. Jako předchozí díly, i tento během deseti minut člověka vtáhne do světa komiksové postavy, tentokrát s prvky fantasy a krimi. Jedná se asi o nejhorší díl, protože tato postava mi až do teď nic neříkala, ale pořád v rámci DC komiksů je to koukatelný. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Stylový krátký animák velmi dobře představuje jednu z druhořadých postav komiksového vydavatelství DC Comics. Protože se děj odehrává v 70. letech, takže má obraz dokonce stylové vady a škrábance. Moc pěkné. ()

Liznic 

všechny recenze uživatele

Noirová retro kriminálka, ta pátá hvězda utekla jen o vlásek. Přiznám se, že o Spectrovi jsem do teď netušil a to byla chyba. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Tenhle krok,který těd učinil DC Comics je velmi dobrý tah je důležité představovat novým čtenářům/potencionálním divákům nové hrdiny,které nejsou tak známe ale mají charisma.Tenhle příběh je pěkně laděný a přimomíná mi Dextra říznutýcho s komiksy což je samo osobě pochvala.Doporučuju všem co chtějí vidět něco jiného v komiksovém žanru. ()

Reklama

Reklama