Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí krátkometrážní film ze série DC Showcase. Superhrdina Green Arrow cestou na rande spatří v blízkosti letiště svého úhlavního nepřítele Merlyna (Malcolm McDowell) a rozhodne se trochu porozhlédnout pro případ, že by Merlyn zamýšlel něco jiného než cestování letadlem. Vzhledem k tomu, že Merlyn nemá v úmyslu nikam letět, musí Green Arrow zasáhnout a zachránit život mladé následnici trůnu. (liquido26)

(více)

Recenze (31)

Slasher 

všechny recenze uživatele

A do třetice - hláškující robinohooďácký superhrdina Green Arrow. Ten tady zachraňuje královskou dcerku před únosem z letiště. Jeden ze záporáků mluví hlasem Malcolma McDowella, tak to potěší. Stejně tak vpád Black Canary v závěru... No zaujaly-li vás tyto charaktery (plus JONAH HEX a THE SPECTRE), víc si jich užijete v BATMAN: THE BRAVE AND THE BOLD. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Robinom Hoodom inšpirovaný hrdina Zelený šíp sa predstavuje v animovanej podobe. Nemá to žiadny poriadny dej a jedná sa len o ochranu malého dievčaťa. Akcia je však od začiatku do konca, má dobré tempo a rozhodne je spravená zaujímavo. Slušnú zábavu však pokazila prestrelená noha hrdinu, ktorý s ňou aj naďalej veselo kopal vyššie ako Jean-Claude Van Damme a úplne smiešny záver s požiadaním o ruku. Green Lantern, Green Hornet a ešte aj Green Arrow, tej zelenej je už nejako veľa, nie? V hranej podobe si tohoto hrdinu predstaviť veľmi neviem, vyznieva totiž tak trochu smiešne. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Velmi vkusná jednohubka jejíž jedinou chybou je, že absolutně zastiňuje letošní hraný seriál Arrow. Green Arrow je jednoduše ideální hrdina a díky těmto pár minutám mají všichni možnost nasát jeho základní know how včetně Black Canary. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Green Lantern, Green Hornet, nebo Green Arrow? Jedno je jisté - zelená se na lepší časy! Nedokážu si možná představit, jak by na plátně fungoval hraný celovečerák o moderním Robinu Hoodovi, nicméně jako animovaný kraťas od stále výraznějšího DCčka to ujde... Ten chlápek se rve jako wrestlingový zápasník a hláškuje mu to stejně jako Spíďovi, tak proč ne? Silnější tři. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Animácia s príchuťou anime vie nasrať, no Green Arrow je dostatočný týpek na to, aby zachránil celý film. Síce Green Arrow nedosahuje úroveň božskosti z Batman: the Brave and the Bold (tam vytvoril nezabudnuteľnú dvojicu s Batmanom a navždy sa zapísal do môjho srdca ako najcoolovejší hláškar a vtipkár), no napriek tvrďáckemu imageu je to stále ten pohodový a vtipný hrdina, ako ho máme radi. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo o něco kratší. Green Arrowa samozřejmě dobře znám a tady se celkem předvedl. Jeho hlavní nepřítel byl Malcom Merlyn, který se snažil zabít královnu Vlatavy. Najal si ho Hrabě Vertigo. Ale naštěstí na konci Oliverovi pomohla Black Canary. :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Mé první seznámení s Green Arrowem sice nestačilo k tomu, abych vůči této postavě nabyl extra sympatií (přijde mi jako suchar a nejsem zrovna fanda do lukostřelby), ale svými hláškami mě vcelku pobavil. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Green Arrow ani nemá príbeh, je to skôr dlhšia akčná scéna. Dobrá akčná scéna, plná súbojov, lietajúcich šípov s prímesou akejsi oldschoolovosti. Neohromí, ale poteší... ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Vynikající kraťas! Z trojice letošních krátkometrážních snímků DC Showcase: Jonah Hex, Spectre a Green Arrow, se právě poslední jmenovaný podařil nejvíce(ač mu ostatní zdatně sekundují). Od začátku až do konce naprosto našlapaných 12 minut! A v závěru navíc zachrání situaci Black Canary! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Natočeno podle stejnojmenného komiksového příběhu. Zde Green Arrow zachraňuje královskou dceru, která byla přepadena na letišti. CITÁT - Promiň. Někoho z královské rodiny zachraňuju poprvé............ Tento příběh je kreslený až moc svítivými barvami a někdy se na to díky nim špatně kouká. Hodně monotónní a nezáživné. Má to celkem otevřený konec - to je také špatně. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem pecka. Díky krátké stopáži se film ani na vteřinu nezastaví. Skvělá oddychovka, když nemáte moc času. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Člen Justice League of America, Green Arrow, cestou na rande spatří svého nepřítele Merlyna (Malcolm McDowell) a rozhodne se trochu porozhlédnout pro případ, že by něco nebylo v pořádku. No a samozřejmě není a Green Arrow musí zachránit život jedné nastávající královny. ___ Z těch tří krátkometrážních animáků, co letos vyšly v rámci DC Showcase je tenhle zaručeně nejlepší. Zaprvé je nejakčnější a zadruhé je postava Green Arrow se svým multifunkčním lukem velmi sympatická. Green Arrowa a jeho svět jsem zatím skoro vůbec neznal, myslím, že jsem se s ním potkal letmo v nějakým komiksu, ale rozhodně mě tenhle kraťas nabudil, abych se na něj podíval trochu víc z blízka. No a kdyby v budoucnu vyšel celovečerní film, tak se taky zlobit nebudu. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velice pěkné ozvěžení právě sledovaného seriálu Arrow. Samozřejmě tomu nechybí komiksový nadhled, drajv a parádní akce. 10 minut šlape jak hodinky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Spojení dospělého superhrdiny, nebo prostě nějakého člověka se schopnostmi a dítěte, je většinou funkční, a tak to funguje i v tomhle krátkém snímku, který je ale jednoduše určený pro fanoušky komiksu. Mimo jeho hranice nemá v podstatě žádnou šanci na to, aby zaujal. Ke Green Arrowovi moc vztah nemám, tak mě tolik nezaujal. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Další krátký filmeček od décéčka, tentokrát o Green Arrow. Jonah Hex mi přišel mnohem působivější, možná také pro lepší prostředí divokého Západu. Tento díl je sice akčnější, bitky jsou dobré, hlavně ta na běžícím páse, ale celkově mi to přišlo slabší. Přesto krátká zábavička na deset minut. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Krátké představení jedné z vedlejších ale dostatečně zavedených postav komiskového týmu Justice League of America je příjemným desetiminutovým zpestřením. Green Arroow sice nepředvádí nic převratného a jeho protivníci jsou jako z dob po druhé světové válce, ale i jako kreslená postava je dosta charismatický a na závěr se ukáže i jeho milá Black Canary. ()

Wall-E 

všechny recenze uživatele

Green Arrow je jeden z nejsympatičtějších "DC" hrdinů. Už jen proto, že je to smrtelník stejně jako Batman. Doufejme, že se dočkáme celovečeráku. ()

Reklama

Reklama