Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

spoiler: film teda mě docela zklamal... čekal jsem zvraty, ale né takové jednoduché s happy endem... nechápu to chování Cage a Kidman... on ji už nechtěl, a nakonec ji chtěl... být tou Kidman, tak si najdu jiného chlapa, nechápu jak mohla odolat tomu klukovi - opravářovi, když se na něho usmívala a balila ho pohledem, (navíc byla v krizi, vypadalo to, že manžel ji podvádí a nemá chuť na sex) pak toho opraváře odmítla, a nic nebylo, dokonce se k němu zachovala pěkně hnusně, i když byla nadržená a balila ho pohledem, prostě nesmyslný scénář... byly tam díry jako hrom, ten film nefunguje jako celek, ale někdy působí nelogicky... Schumacher to zase posral, stejně jako Batman a Robin.. pro mě 3*

Scourge

Scourge (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Však má, jen to jde trochu blbě na té miniatuře vidět.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Scourge: Musí mít brýle, jinak ten obličej vypadá příšerně, jak kdyby mu oči něco zarazilo do hlavy.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Mimochodem, ten plakát je hnus, velebnosti. Nebýt pod tím podespaný Cage, tak bych ho na plakátu vůbec nepoznal. Ty brýle se tedy grafikovi moc nepovedly.

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Mm, pokud tomu tady tak skutečně bude, tak bych to tipoval na nějaké bodové omezení nebo limit v podobě počtu hodnocení celkově nebo komentářů? Já osobně Trespass hodnotit můžu, ale nemůžu, protože jsem ho ještě neviděl :)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Nějak mi uniká způsob, jakým se povoluje uživatelům hodnocení. Některé filmy jsou hodnocené ještě několik let před tím, než se vůbec dostanou do kin, byť na nějakých zapadlých festivalech v před-před-před-předpremiérách, jiné filmy někdo nemůže hodnotit ani poté, co josu už oficiálně venku x měsíců a navíc jak koukám, to platí jen pro někoho. Já už film odhodnotil někdy koncem minulého měsíce a hodnocení mám aktivní už i nějakou to dobu předtím.

Lady Jane

Lady Jane (hodnocení, recenze)

Pro se to nedá ještě hodnotit, když už je to víc jak měsíc ke shlédnutí?

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

rounen: Áha, takže jen už odhodnotilo dostatek lidí na to, aby se začaly zobrazovat výsledná procenta.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Martinezz: ne,ale ty procenta už přibyly,ještě mám dojem včera to tu nebylo,pouze tu bylo hodně hodnocení,nic víc

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Andersis: Cage je tu míň směšnej než třeba v Drive Angry ... což je ve výsledku možná i mínus :-D jako hodinku jsem se i celkem bavil, nic co by mě nějak uráželo, ale v třetí třetině už je to neustálý míření zbraněma na kohokoli prostě nuda ...

EdaS

EdaS (hodnocení, recenze)

jo, po svižným úvodu, kdy už to vypadá na slušně obsazený a natočený béčko je to nuda, protože se to pořád točí v kruhu... nějaký snahy o nápad nebo nečekanej zvrat jsou, ale moc to nefunguje... jako líto je mi jen té kidman...

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

A je to nuda? Docela mě to láká, protože na Cage mě baví koukat v sebevětší sračce.

EdaS

EdaS (hodnocení, recenze)

přehrává jako o život a Nicole, resp. všichni se s ním snaží držet krok. je to fraška, kde na sebe pár lidí v baráku pořád míří bouchačkama a řvou na sebe...

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

2* - blbost, ale celkem zábavná.  Něco lepšího na stejné téma zde. (VODRip venku)

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Určitě se podívám, to si nemůžu necham ujít, ale očekávám klasiku - akci s "happy endem" :))

Yoda sama

Yoda sama (hodnocení, recenze)

Nachápem že vyčítate Cageovy jeho role. Hrať vie a to akú rolu si vyberie určite ani jeden z vás neovplivní. Trailer dáva tušiť že to bude zaújmavé a keď už nie film roka určite sa na to bude dať pozerať viac ako na niektoré nemenované "trháky".

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

doufám, že celý film nebude o tom, aby nicolas otevřel ten sejf a posledních deset minut oni utečou z baráku. ikdyž u joela by mě tato možnost ani nijak zvlášť nepřekvapila.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

To jo , tak Hon na čarodějnice se dostal do kin , ikdyž to nebylo nic moc.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

mzss1: Tak né všechny. Třeba Rituál šel u nás rovnou na video. Ale je pravda, že většina šla u nás do kin. Hlavní důvod,  že jde film v USA rovnou na dvd, je asi v tom, že s poměrně rozumným rozpočtem 35 milionů dolarů, se už zřejmě zaplatil prodejem zahraničních práv. Tudíž, studio už je dávno v plusu a nechce riskovat zbytečné finanční ztráty, výrobou drahých kinokopií. A vzhledem k tomu, jak mizerné tržby měl Firewall s Fordem, který je dějově dost podobný, má to logiku.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

To je zvláštní. Jeho filmy jdou u nás vždy do kin - uvidíme teda ..

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Podle všeho to vypadá, že film půjde v USA jen do několika kin a 1. listopadu 2011 bude  uveden rovnou na DVD a BLU-RAY. Takže to u nás do kina asi nepůjde. Ale kdo ví.

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Taky mám z toho trochu obavy, všechno z traileru mi připadá, že jsem to už někde viděla. Jsem zvědavá

termi

termi (hodnocení, recenze)

pripomina mi to  filmy ktery se v americe tocili tak pred 15ti lety - ale jako schumacher a cage dva lidi momentalne absolutne mimo ...todle fakt nemuze dopadnou dobre..

Lady Jane

Lady Jane (hodnocení, recenze)

No, popravdě se na tento filmek moc těším,, Cage a Kidman, to bude povedená dvojika!  :)

Andersis

Andersis (hodnocení, recenze)

No, už je to hotové, ale je to moc brzo aby to někde vyšlo. Tipuju tak koncem října.

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

Joel už netočí tak, jak točíval. Je nudný a bez nápadu. Každopádně tady může jenom překvapit :)

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

FIlm prochází potprodukcí. Joela jsem měl kdysi hodně rád, ale po otřesném Číslu 23 jsem o něj ztratil zájem a ohlasy na jeho dva následující filmy mě utvrdily v tom, že to bylo dobře.

Reklama

Reklama