Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

Nevada 

všechny recenze uživatele

Děj dost nudný, předvídatelný. Kulisy mi připadnou děsně laciné. Sekce samotná vypadá jako nějaká papundeklová vesmírná loď. Maggie Q mi jako Nikita moc nesedí, tu drsnou agentku-vražedkyni jí nevěřím. Nejsympatičtěji působí když si na nic nehraje a má normální oblečení. Naopak když má vypadat sexy, ať už v plavkách nebo elegantních šatech, tak působí dost škrobeně. Většina soubojů byla úsměvná, některé akční scény až směšné. Dialogy nevěrohodné. Lehké plus je za poměrně známé obličeje ve vedlejších rolích. Větší plus je za novou mladou rekrutku Alex. Spolu s "čističem" vypadá asi na nejzajímavější postavu. Pilot k dalšímu sledování nenalákal. Celkově si tohle jeden z mých nejoblíbenějších filmů nezasloužil. ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to nebo je to jenom trochu míň sci-fi kopie seriálu dollhouse? Jinak to ale neni vubec špatný, sice lehce předvídatelný, ale díky Maggie Q je aspoň na co se dívat.. Edit: po 3 sériích měním hodnocení z 5ti* na jednu*. druhá generace Chucka Norrise, tentokrát v ženském provedení mi přijde trochu trapná a zaslouží si stejné hodnocení jako původní Chuck. Ten mě narozdíl odnikity aspoň styl. Nebo neměl, ale to je jedno.. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nelehký život Nikity pokračuje a tak trochu jinak. Nová představitelka Maggie Q dává postavě zcela nový rozměr. Seriál je více temnější a akčnější. Až by se dalo říct, že s původní Nikitou toto nemá pranic společného. Tvůrci zřejmě pochopili zoufalou nudnost předchozího seriálového ztvárnění původního snímku Luca Bessona 'Brutální Nikita' (1990) pod stejnojmenným názvem a tak tomu dali zcela novou tvář. Že by se jim to nepovedlo se tvrdit zrovna nedá, ale k dokonalosti přeci jen ještě nějaká ta kapička chybí. Každopádně je to krok kupředu a správným směrem. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

SEASON I. - K seriálu jsem se dostal čiště náhodou, ale ihned, co jsem viděl postery a přečetl pár komentářů s kladnými reakcemi, řekl jsem si, že to zkusím. A udělal jsem zatraceně dobře. Nikita je podle seznamu letošních seriálů nejakčnější a po zhlédnutí první řady to musím jen potvrdit. Ve dvaadvaceti dílech nám Maggie Q servíruje skvělé osobní souboje, přestřelky a dobrý příběh v jednom. I když ze začátku, tak prvních šest sedm dílů, jsem měl trochu problém tomu přijít na chuť, od nějakého osmého dílu to byla perfektní jízda se spoustou zvratů a akce. Navíc Maggie se na tuto roli skvěle hodí, je smrtící a sexy zároveň. I další herci vynikají, třeba Shane West, sexy Lyndsy Fonseca nebo Xander Berkeley. I když se tam celkem dost často objevovaly drobné blbůstky a vše bylo vždy dokonale načasované, i přes to všechno jsem velmi spokojen a už těším na další řadu. 80%. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ len samé stokrát prevarené klišé. A ešte aj to s úbohým dávkovaním, neexistujúcou gradáciou a pomerne priemernou akciou. Nikita má vyzerať cool so všetkými tými BruceWillisovskými hláškami, ale nejak sa jej to nedarí. Michael, ktorého si asi vďaka Brutálnej Nikite, nikdy nemôžem predstavovať inak, je tiež málo záhadný a chladný. Dialógy nič moc - nudné, bez citu, humoru či hlbšieho významu sú prvoplánové a zjavné. No najhoršie je to, že autori nevedia postaviť atmosféru. Všetko, čo sa divák dozvie, je mu podané na striebornej tácni, čo pôsobí nútene a uberá mu to tým možnosť vytvoriť si akékoľvek emócie. Akákoľvek záhadnosť či skrytá konšpirácia zmizla už koncom prvého dielu a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa to v budúcnosti mohlo zlepšiť. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Maggie Q je první herečkou asijsko-amerického původu, která hraje v americkém televizním dramatickém seriálu hlavní roli. (Fevas)
  • Postava Carly (Erica Gimpel) je směsicí dvou postav z původního seriálu Brutální Nikita (od r. 1997), a to Nikitiny (Peta Wilson) důvěrné kamarádky a sousedky Carly (Anais Granofsky) a zakladatelatelky Sekce 1 Adriany (Siân Phillips). (Fevas)
  • Kasting pre Maggie Q (Nikita) prebiehal vcelku rýchlo. Chceli totiž krásnu ženu, ktorá dokáže bojovať a aby diváci uverili, že dokáže držať ozajstnú zbraň. Pre túto rolu teda bola perfektná. (challik)

Reklama

Reklama