Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (564)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Channing Tatum celkom dobre zvláda zapojenie do rôznych životných situácii, kde ho čakajú nepríjemné ,príjemné, ale aj romantické chvíle prinášajúce ovocie, keď jeho vzťah s blízkou osobou sa väčšinou končí úspešne ako to bolo vo filme Život je boj, či Lets dance. Tento krát sa ocitol v "dvojitej dávke sladkej vanilkovej zmrzliny" od M. Sucsyho, ktorý prvú dávku romantiky ponúkol takmer na začiatku a potom ešte raz, keď Leo sa snažil naspäť získať srdce svojej milovanej manželky. Najobdivuhodnejším momentom bolo podanie a dobre spracovanie úvodnej autonehody, ktorá tento životný príbeh odštartovala, tým že bola zvýraznená a nestala sa len radou situáciou, ale práve naopak filmu dodola ten správny vietor. Ďalší priebeh sa dal ľahko predvídať, ale vietor s ich výnimočnou láskou občas poriadne zamával, keď rodičia vstúpili medzi nich a snažili sa využiť ponúknutú možnosť a stiahnuť svoju dcéru do svojich rodinných pavučín, či vrátenie sa Paige do rúk bývalému nápadníkovi, čo pôsobili osviežujúco. Nebol to najlepší životný príbeh, kde herci podali super výkony, ale určite stál za to, takže 70%. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Asi jen těžko byste hledali ohranější klišé zápletku, než je ztráta paměti v romantickém filmu. Ale to vůbec nevadí. Na to, jak si k sobě hlavní aktéři hledají cestu zpět, se pěkně kouká, a to i přes to, že to není podepřeno nijak oslnivým scénářem. Jako celek to funguje a Channing Tatum se Samem Neillem mají štěstí, že mají svou milovanou Paige nakonec zase u sebe. Film inspirovaný skutečným příběhem, který ukazuje, že člověk sice může úplně zapomenout ale "něco" v něm nejspíš zůstane navždy. Slabší 4* ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Při závěrečných titulkách jsem měla hustí kůži, takže velmi pěkné čtyři hvězdičky. Moc nemusím Rachel, takže kdyby její roli hrál někdo jiný, šla bych asi do pěti. To, že je ve všech svých rolích vlastně vždycky stejná, je pro mě trochu nuda. Ale Cahnning Tatum je muž, kterým bycch chtěla být. Nebo spíš takovýho mít. No skvělá role, příjemná verze filmu o lásce a správnej závěr dělaj z tohohle filmu příjemnej snímek. Jen ty pokusy o hlubší myšlenku a la nárazy se moc nezdařily. Ale co, romantika je to i bez toho. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOUFÁM, ŽE JEDNOHO DNE TĚ BUDU MILOVAT STEJNĚ TOLIK, JAKO TY MĚ“...,,UŽ JEDNOU JSI PŘIŠLA NA TO, JAK SE TO DĚLÁ. A PŘIJDEŠ NA TO ZNOVU“..... /// Když se střetne teorie o větší šanci početí při píchání v autě s tou o síle nárazu, mohlo by se zdát, že všechna romantika půjde stranou (zlí jazykové by řekli - do prdele). Pravda, vzpomínky jsou jako živé.... romantika v každým okýnku, láska mezi kapkou deště, vzpomínka jak tenkrát....ona je sladká, on miloučkej....až mám dojem, že si vidět tolik lásky ani nezasloužím (vlastně nezasloužím...). Tak kámo, ,,čo bolo to bolo“, máš tady holku, co ztratila část vzpomínek – bohužel tu, ve který seš ty! Je čas začít znova, tak nějak od píky (ať už si pod tím představujem cokoliv)! A nebude to lehký, páč tahle slečna zdá se bejt trošičku kráva. Sranda? Ne, ale nevadí. Sladká romantika jde naštěstí fakt do prdele, hlavní roli má mozková lobotomie a mě baví Leovi fandit v boji za znovuzískání její lásky. Ch. Tatum je fajn, i když nikoho nemlátí, soundtrack mě neuráží, stejně jako romantika vztahu, kterej vlastně teprve začne. Zřejmě na to nebudu čumět 5x měsíčně, ale projednou.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci přimět svoji manželku, aby mě znovu milovala (ty vole, tohle není sci-fi. Jdi radši k terapeutovi). 2.) Miluju filmy inspirovaný skutečným lidským osudem. 3.) Thx za titule ,,Sabreyn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Skvělé, citlivé a emotivní drama. Mladý Channing a Rachel McAdams jsou výborní, chemie mezi nimi funguje a z představy, že by se podobná situace stala v životě někoho z nás doslova mrazí. Výborně zpracovaná bezmoc, nejistota, ale i opětovné navázání vztahu a lásky. Nemám co vytknout, tohle je víc než slušné brečící drámo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)

Reklama

Reklama