Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (563)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Originální romantická komedie, která funguje ve všech směrech. Herecký výkon Channing Tatuma byl dobrý a roli neměl rozhodně jednoduchou. Naopak Rachel McAdams mě občas otravovala a v její situaci bych se zachoval nejspíš jinak. Děj sice občas kolísal, ale byl aspoň pořád něčím zajímavý. Jsou daleko horší romantiky a když se vymyslí originální nápad je to jedině dobře.. 8/10 = 80% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chudák Rachel McAdams po nehodě nejen ztratí paměť , ale také i cit pro dobré herectví. Přeslazený Channing Tatum hodil do pověstné rakve svoje herectví a mezitím hledal pověstné hřebíčky do rakve, ale nenašel v tom nastalém zmatku kladivo, a tak začal zatloukat víko holou dlaní. Bolelo to, stejně jako sledovat ty cukrkandlové pohledy a příšerně ochotnicky vyjádřené herectví. Pokud si myslíte, že Tatum po Uzavřeném případu nevypadá jako idiot s knírkem, pletete se. On tady vypadá na chlup stejně jako ve všech jeho ostatních filmech. Rachel je sice sladká holka, ale to je její hlavní deviza. Film se částečně inspiroval skutečnou událostí, ale pochopitelně je to velmi upravené. Začátek slibný. Zamilovaná dvojice prožívá idylku, načež nehoda všechno změní, a ta krásně neherecká Rachel si nepamatuje ani to, kde pracovala, natož to, že byla zapřísáhlou vegetariánkou a nyní se láduje masem. Výchozí situace perfektní a dál? Dál to teprve začne působit, i přes svoji předvídatelnost. Od počátku sice víte, kam to směřuje a jak to se to bude vyvíjet, ale najednou mě bavil Tatumův láskyplný a ustaraný pohled, Rachelin úsměv, Tatumův láskyplný a ustaraný pohled, Rachelin úsměv a tak pořád dokola. On chce, aby ho milovala tak, jako předtím, a tahle "nová" verze osobnosti mu nejde pod vousy (vousy neměl, to se jenom tak říká). Doslova to vypadalo, že před ní poklekne a uprosí ji, aby byla tou holčinou jako dřív, ale to nepůjde. A tak se ona zase do něj zamiluje, bývalý přítel utře nos (nos si neutíral, to se jen tak říká) a Tatum si nehodí mašli. Od počátku měl tu smyčku uvázanou a chystal si to hodit, protože bez Rachel se nedá žít, ale pak si oddechl, ona objevila sílu citů (kdo ví, co by ještě objevila, kdyby film ještě pokračoval dál). Dámy spotřebují dvojí balení papírových kapesníčků, chlapi se budou dívat na hodinky, kdy to skončí, protože chlapi nejsou takové citlivky, i když kdo ví. A mě tahle výrazná romance sice utvrdila, jak je v dnešní době těžké přijít s nepředvídatelným příběhem o abstraktním pojmu zvaném láska, ale když je to citlivě podáno, je třeba si to náležitě vychutnat. A to se myslím v tomto případě podařilo, i přes odtažité herecké výkony představitelů hlavních rolí. Film se mně zalíbil, ale až po opakovaném zhlédnutí. Má své chyby, které jsem vypsal, ale dokáže zapůsobit. 80% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOUFÁM, ŽE JEDNOHO DNE TĚ BUDU MILOVAT STEJNĚ TOLIK, JAKO TY MĚ“...,,UŽ JEDNOU JSI PŘIŠLA NA TO, JAK SE TO DĚLÁ. A PŘIJDEŠ NA TO ZNOVU“..... /// Když se střetne teorie o větší šanci početí při píchání v autě s tou o síle nárazu, mohlo by se zdát, že všechna romantika půjde stranou (zlí jazykové by řekli - do prdele). Pravda, vzpomínky jsou jako živé.... romantika v každým okýnku, láska mezi kapkou deště, vzpomínka jak tenkrát....ona je sladká, on miloučkej....až mám dojem, že si vidět tolik lásky ani nezasloužím (vlastně nezasloužím...). Tak kámo, ,,čo bolo to bolo“, máš tady holku, co ztratila část vzpomínek – bohužel tu, ve který seš ty! Je čas začít znova, tak nějak od píky (ať už si pod tím představujem cokoliv)! A nebude to lehký, páč tahle slečna zdá se bejt trošičku kráva. Sranda? Ne, ale nevadí. Sladká romantika jde naštěstí fakt do prdele, hlavní roli má mozková lobotomie a mě baví Leovi fandit v boji za znovuzískání její lásky. Ch. Tatum je fajn, i když nikoho nemlátí, soundtrack mě neuráží, stejně jako romantika vztahu, kterej vlastně teprve začne. Zřejmě na to nebudu čumět 5x měsíčně, ale projednou.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci přimět svoji manželku, aby mě znovu milovala (ty vole, tohle není sci-fi. Jdi radši k terapeutovi). 2.) Miluju filmy inspirovaný skutečným lidským osudem. 3.) Thx za titule ,,Sabreyn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Originální náměty píše sám život. Ten chlap musel svou ženu skutečně milovat až za hrob, když dokázal projít takovou osudovou zkouškou a nevykašlal se na to všechno už na začátku. Channing Tatum byl příjemný, jen by nemusel být tak moc toporný. Jessica Lange opravdu hodně zestárla. Moc pěkně natočeno. Atmosféra snímku byla povedená. Strašně moc jsem jim držela palce. Konec jsem si představovala trochu jiný, ale i tento byl pro mě přijatelný. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Zaujímalo by ma či sa scenáristi tohoto príbehu rozprávali z párom, ktorý je v závere uvádzaný ako inšpirácia pre jeho natočenie, mne to totiž vychádza tak, že nie. Skôr to vo mne vzbudilo dojem, že si kdesi v novinách prečítali akési obrysy ich príbehu a ten nám takto nádherne sladko a britko napísali a potom natočili no a potom, aby sa nepovedalo tak poprosili o pár o nejakú fotku, aby to vyzeralo aký je to úžasný film....žiaľ nebol. Absolútne nevyužitý námet bez akejkoľvek skutočnej hĺbky. Občas sa tam síce mihli zaujímavé momenty a náznaky hlbšej myšlienky, žiaľ však zostalo len pri nich a následne boli zašľapané ďalším "nevšedným" dejom. Málokedy siaham po takomto hodnotení avšak po úplnom dopozeraní to u mňa nedosiahlo bohužiaľ pomaly ani úroveň priemerného romantického filmu, ktorému dávam zvyčajne tri hviezdičky, pretože toto mohlo a malo byť niečím iné a výnimočné, ale nebolo a preto dávam len dve. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)

Reklama

Reklama