Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (564)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dámy, kdybyste se probraly po autonehodě se ztrátou pamětí a u vašeho lůžka starostlivě vysedával pěkný,romanticky založený a hodný chlap (a že je takových dnes jako šafránu) s tvrzením, že je váš manžel, utíkaly byste od něj? Já myslím, že málokdo ano, ale Rachel McAdams tu neustále jen brečí a křičí a je nevděčná natolik,že mi zkrátka šíleně lezla na nervy. Chovala se tak otravně, až jsem to občas musela vypnout. A nejsem žádná uslintaná fanynka Channinga, ale neodepíšu ho jen proto, že ho většina lidí má zaškatulkovaného jako "toho teen idola ze Step up"-bolest zahrál skvěle. Celkově příjemný film ,jen bych řekla, že by se to celé vešlo do 80 minut, stopáž je zkrátka moc dlouhá a občas utahaná, navíc sem tam nastaly takové ty klišé momenty..Ale za to shlédnutí to určitě stojí, jen jsem patrně měla větší očekávání. Čtyři slabší hvězdičky. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jedno klišé vedle druhého, což ovšem nic nemění na faktu, že příběh je poměrně emotivní, chemie mezi Tatumem a Rachel McAdams funguje obstojně a předvídatelnost je vykoupena řadou zručně natočených dialogů a interakcí. Ačkoliv se postupem času začnou nabalovat formou i obsahem velmi podobná vyznání lásky, tak je to vzhledem ke kontextu pochopitelné a nijak to neruší. Chyběl mi údernější (nemyslím doslovnější či sladší) závěr, který je mdlý a schází mu gradace. O herectví Channinga Tatuma bude žertovat zřejmě mnoho diváků, ovšem tato poloha mu naprosto seděla, přičemž Rachel sekundoval zdatně. Fandové romantických filmů budou spokojeni, protože se jedná o poctivou limonádu, která v sobě má malinko více hořké příchuti, než tomu obvykle bývá, což je právě její největší klad. Tradiční přístup k fenoménu "pravé lásky" zabalený do moderního hávu! 7/10! ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

nuz, nebyt takychto filmov, asi by sme uz nadobro prestali verit v tu krasnu, jedinecnu, nadpozemsku, romanticku a bezhranicnu "az na veky vekov, navzdy ta budem lubit, nasu lasku nic neznici" lasku :) PS: Ak ju niekto z vas najde, ozvite sa mi. Celkom ma zaujima, kde a ako. Pripadne poslite mapu. :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Romantických filmů není nikdy dost, co teprve takových, kde hrají známé hollywoodské hvězdy. Rachel McAdamas a Channing Tatum mezi takové patří, a tak film na sebe naláká jen obsazením. Která mladá žena by nemilovala Tatuma, že? Samotného mě překvapilo, že zrovna tenhle týpek je idolem žen, ale dnes je možné asi všechno. Nic proti němu, jako herce ho mám rád, jen tahle šílenství mě trochu míjí. Film "Navždy spolu" si nehraje jen se zajímavým obsazením (mimochodem ještě Sam Neill a Jessica Lange), ale pokusil se i o zajímavý příběh. Manželé, velmi se milují, mají dopravní nehodu. Ona ztrácí paměť. No jo, zase tak moc originální to není, ale nalézání vlastní identity mohlo být zajímavé, nebo alespoň vtipné. Bohužel není ani jedno. Nakonec je to jen příběh o tom, jak těžké i hezké to může být. Film je natočen údajně podle skutečného příběhu, což má v závěru celkem efekt, ale přesto je to jen schéma napasované na klasická klišé. Tatum je příjemný, McAdams... no, u té velmi záleží na vkusu. Je mi jasné, že tohle je přesně ten typ herečky, která nesedne každému. Ve filmu prodává stále hlavně svou pěknou tvářičku, o hraní se zase tolik mluvit nedá, i když se to s ní pořád zlepšuje. "Navždy spolu" tak moc neurazí, ale neslibuje ani nic speciálního. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/navzdy-spolu-marketa-lazarova-pouta.html ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý z ústředního kvarteta (beru i Sama Neilla a Jessicu Lange) dostane svých pár minut na hereckém výsluní. Asi nejvíc překvapí Channing Tatum, který neprudí v každé druhé scéně, jak tomu bylo dřív. Je sympaticky civilní, jeho role je uvěřitelná a stejně jako většina postav nedělá překotná rozhodnutí. Škoda ale, že všechno musí vypadat až moc hezky a nechce moc diváka namáhat nějakou „přidanou hodnotou“. I přes několikero zavrávorání v druhé polovině téhle romanci, která jde předvídatelnou cestou, divák leccos zbaští, ale litovat toho zas tolik nebude. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)

Reklama

Reklama