Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Diskuze

pucii

pucii (hodnocení, recenze)

John_R.

Ahaaa, díky. Člověk přehlédne jeden záběr a pak nad tou blbostí přemýšlí po zbytek filmu místo sledování :)

pucii

pucii (hodnocení, recenze)

Já nějak nechápu tu atuonehodu :) . Podle "zákonu setrvačnosti" při nárazu stojícího auta zezadu jedoucím autem by se mělo stojící auto uvést do pohybu a lidé v něm zarýt do sedačky (podobně jako při prudkém rozjezdu).

K tomu, aby někdo letěl čelním sklem, je třeba naopak velmi prudce zabrzdit, či do něčeho vpálit.

Takže nad touto nehodu jsem přemýšlela zbytek filmu. Ale jinak super film :)

na příspěvěk reagoval John_R.

TheBest

TheBest (hodnocení, recenze)

ten film mi trhal žíly...

Leo měl vyhledat toho zkur*enýho řidiče co mu takhle zničil život...... a vyrovnat se sním

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

walnika: ,,Moc svalnatý, ale ne !!! Kamera dělá moc, je to normální kluk z fitka. Prostě nevypadá jako prase. Co koho na tom pořád sere? Já to nechápu, kamkoliv kouknu do diskuzí k filmům, kde hraje, tak každý chlap řeší jeho vzhled. Vážně si to vysvětluju jen mindrákem. No a je jasné, že ti tvoje dívčina neřekne od srdce, že vypadá líp než ty :-) U nás je to naštěstí vyrovnané. Manžel je stejný typ, v obličeji hezčí a Channing se nám líbí oběma. Lidem nesmí scházet sebevědomí pokud chtějí hodnotit vzhled někoho jiného. Kdo má mindráky, ten halt Tatuma nesnese, to je jasné...a nejen Tatuma,, - tohle jsi psala, a prostě napadáš ostatní názory kluků, kteří mají na to jiný názor... hned si myslíš, že někdo si na něm léčí mindráky, a nic jinýho nechceš slyšet... tvůj  problém je, že ty nechápeš jednu věc, a to je, že každý má na herce jiný vkus... neznamená to, že když se někdo líbí tobě, tak se musí líbit všem... příjdeš mi jako (sorry za ty slova) namyšlená žena, která žije dokonalým životem... myslíš si, že ty a tvůj manžel jste nejkrásnější a ostatní jsou pro tebe vzduch... vůbec nerespektuješ názory jiných lidí... registrovaná jsi tu skoro už 2 roky a nehodnotíš filmy? tak potom se tu chodíš jen vykecat, pozvednout své oblíbené herce jak moc se ti líbí, pozvedat si na některých ego a psát jak žiješ dokonalým životem se svým manželem? jestli ti mohu poradit, vykašli se na to... já osobně bych byl rád, kdybys raději hodnotila filmy (a myslím že POMO taky), a když už chceš přispívat do diskuzí, tak nejlépe co se týká filmu... nenapadej uživatelé za jejich negativní názor třeba na Tatuma, pak mi příjdeš jako zlá puberťačka... co se týče toho hodnocení filmů, ano každý musel ohodnotit 200 filmů, ale né úmyslně jako ty... většinou tu jsou registrovaní fanoušci filmů, kteří si občas zajdou do kina, i doma koukaj často na filmy, pak třeba ohodnotí ten film který viděli, napíšou komentář a pokecaji v diskuzi - třebas ten určitý film rozeberou, co se týče postav, hudby, pocitů ze zážitku, atd... Proto jsem ti psal, že nechápu, proč jsi tu registrovaná, když nehodnotíš filmy... v podstatě csfd má hodnocení jako prioritu a každý ,,správný,, fanda si své viděné filmy ohodnotí...

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rounen: Ano, ohodnotila jsem nucených 200 filmů, abych mohla komentovat filmy, zúčastňovat se diskuzí apod. Nepíšu jen do diskuzí. Co tu všechno dělám nemůžeš vědět ! Jak pořád můžeš tvrdit, že někdo něco dělá, či nedělá? Copak mi čumíš do okna nebo co? Každý přece musel oněch 200 filmů ohodnotit, aby se tu posunul dál. 

Filmový fanda jsem, momentálně mám času více, jelikož mám dcerku u babičky. Jinak jsem mamina od rodiny, která je ráda, když si najde čas na kino nebo film doma. Nesedím pořád u PC. ČSFD nemá vůbec nic společného s tím jak velký jsem filmový fanoušek. Říct o sobě, že jsem filmový fanoušek je chválení se? Ty plantáš takové nesmysly, že zůstává rozum stát, opravdu :-))) To je jako bych řekla, že můj manžel není baseballový fanda, protože už nemá na baseball čas. Jelikož on je zase naopak taťka od rodiny a tudíž má také jiné starosti.

Nikomu jsem názor na Tatuma nebrala. Jen jsem napsala svůj subjektivní, že si myslím, že mu tu prostě 90% chlapů závidí, protože vypadá lépe než oni, má role, má prachy, má krásnou ženu a je ženami obdivovaný. Vy muži přece také máte svoje ženské oblíbenkyně a rozhodně to nejsou Janžurky a Helenky Růžičkové. Ty pro vás určitě sexy nejsou a určitě byste je do romantické role neobsadili.

Holka nejsem, považuji se už pár let za ženu :-) Ale díky za poklonu. Tatuma ráda mám a hodně. Ale nelíbí se mi v každém filmu. Třeba v She's the Man se mi nelíbí vůbec. Ve Step Up taky ještě hodně klopýtal. Ale roste a je film od filmu stále lepší. A že je to můj typ a líbí se mi je fajn, proč bych se nepodívala na dobrý film, kde hraje sexy chlap.

Jinak tvoje "klidně si projeť diskuzi" ...píše se PROJEĎ !!! Chytrolíne filmově vzdělaný a úžasný. To tě na filmové škole neučili mateřštinu, nebo se tam učíte jen anglicky, aby jste měli dvěře Hollywoodu dokořán? :-)))

Každý, ať si má názor na Tatuma jaký chce. Já ho nikomu neberu, psala jsem jen svůj názor a mám pocit, že se ho snažíš vzít ty mě. A z mnohých závistivců a zamindrákovaných chlapů si zde dělám legraci a mnohé příspěvky jsou nadsázka, ale to pochopí jen inteligentní člověk, ty si s tím rozhodně nelámej hlavu :-)

Ty by jsi se v diskuzi s někým hádal? To by bylo docela infantilní ne? Diskuze tu slouží právě k tomu, aby tu lidé subjektivně a svobodně vyjadřovali svoje názory. Nikomu nic nevnucuju a také si sama nic vnutit nenechám. Mě názory jiných zajímají a je už jedno zda mi přijdou dobré, špatné nebo směšné.

Já myslím, že tady je to pro tebe moc obyčejné místo......Já bych tě osobně dosadila na místo administrátora tohoto serveru, abys filtrovat ty pravé fanoušky a dle vlastního odborného uvážení mazat jejich příspěvky nebo rovnou celé účty :-) Zkus kontaktovat Martina Pomothyho, třeba na tebe už dávno čeká a ty tu marníš čas klábosením se mnou :-)

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

walnika: tak ty nehodnotíš filmy a jsi tu registrována, a jen píšeš do diskuzí? proč? máš hodnoceno jen nucených 200 filmů abys mohla psát své názory? protože filmový fanda si ten čas na csfd najde a ohodnotí to, co viděl... první krok je ten, abys dokázala že máš ráda filmy, a začla třeba s tím hodnocením, at nepíšeš jen plky a nechválíš sama sebe, jaký jsi filmový fanoušek... tys začla s tím, že bereš ostatním (i mě) negativní názor na Tatuma v tomto filmu a i celkově... klidně si projeť diskuzi... prostě jsi holka, máš ráda Tatuma i kdyby hrál cokoliv, tak se ti líbí, a budeš ho chválit... jenže když má někdo na něj jiný názor, tak začneš zuřit a vnucovat svůj názor... každý toho herce vidí jinak...já nejsem jediný, komu v tomto filmu vadil... o dalších věcech co jsi psala, to raději budu přehlížet, protože bych se stebou ještě pohádal, což mi za to nestojí...

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rounen: Nemám přítele, mám manžela. Film můj koníček je a zdejší profil o tom vůbec nemusí vypovídat. Pokud jsem filmový fanoušek, není mou povinností zde zahltit profil všemožnými referáty.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rounen: Pleteš se. V první řadě neznamená, že když jsem ohodnotila zde nějaké filmy, že jsem neviděla jiné. Jen nemusím po každém shlédnutém filmu letět a hledat ho zde a hodnotit. Podle toho přeci nemůžeš vůbec soudit jaký přehled mám nebo nemám :-)))) Je to směšné. V druhé řadě poukazuješ na to postavit vedle sebe prvnáčka a vysokoškoláka. Sám ale ( i když to s tím nesouvisí - to uvádím jen pro zajímavost ) naflákáš v jednom příspěvku tolik gramatických chyb, že i ten prvňák by tě setřel jak sopel od nosu.

A za třetí, když napíšu, že mi někdo někam sedí a líbí se mi v roli, tak je to můj osobní vkus a následná spokojenost s filmem jako celkem. Nevnímám jen hlavního hrdinu, ale všechno kolem. Vůbec nevíš jak vnímám filmový svět. Vidíš mi do hlavy? Jak tu můžeš někoho v tomto směru soudit?

Já nejsem žádný filmový expert, ale filmový svět miluju, mám své oblíbené herce a většinou mě nezklamou. Neznamená to ale, že se zaměřuju jen na filmy s nimi, že nevnímám hudbu a vše ostatní kolem filmu. Bože, kolik já mám sountacků z filmů, jak miluju Hanse Zimmera, Steve Jablonskeho, Johna Williamse, Patricka Doyla, Harry Gregson Williamse a mohla bych pokračovat dál a dál. A nemusím brousit ani kolem Hollywoodu. I zde v naší zemi je spousta skvělé práce. Svěrák - Smoljak, mladý Svěrák, Hřebejk, spousta úžasných herců a hereček, mohla bych se rozepisovat donekonečna. Přestaň hodnotit něčí filmové znalosti nebo dokonce zkušenosti. Do nikoho přece nevidíš. To je asi něco podobného, jako bych ti tu já teď napsala, že vůbec neumíš vařit a ty máš třeba zrovna vysokou kuchařskou školu s filmovou průpravou a učil jsi se vařit od Jiřinky Bohdalové :-)))

Nikdy nikomu neberu názor, ani tobě tvůj brát nebudu, jen nechápu, jak můžeš soudit někoho koho neznáš a do koho nevidíš. To je přece naprosto nemožné. A děláš ze sebe hlupáka ty sám a ne z těch, ze kterých hlupáky udělat chceš.

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Nevíte kde to stáhnu v češtině?Na ulož tu to není..

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

walnika: podle profilu jsi pasivní divák, nemáš toho moc nakoukáno, a filmový svět není zatím tvůj koníček, podle toho, co děláš a co dělá tvůj přítel... takže byl bych moc rád, kdybys moje názory akceptovala...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

walnika: tady nejde o mě, kdo se mi líbí a kdo ne... ale na rejžovi je, koho vybere do hlavní role, a v tomto filmu nevybral zrovna dobře... o tomhle jsem stebou nechtěl diskutovat, protože koukal jsem se ti do profilu, a máš shlédnuto málo filmů... nemáš z filmy zkušenosti, proto se ti líbí ve filmech kdokoliv, i kdyby tu hrál zarostlý Rumcajs, tak napíšeš, že se do té role hodí... jak už jsem ti psal, jsou herci, kteří se hodí do určitých žánrů... a tam jsou jako doma... viděla jsi vůbec jak třebas funguje konkurz do filmu? rejža si vybere do hlavní role třeba 5 herců, a každýho si vyzkouší jak mu ta role sedne, poté si jednoho z nich vybere, kdo vyhovuje... Já nejsem jenom divák, který občas koukne na nějaký film jako ty, ale taky se i zajímám o filmový svět, atd... navíc já hodnotím filmy podle všech stránek, ač už jde o vizuál, herce, hudbu, akci, scénář, text, atd...

Eliean Donan: tak dobře, pokud se pletu, tak si to můžeš vyzkoušet... vem si jednoho kluka z 1.třídy, a jednoho z VŠ, dej je vedle sebe, a vyzkoušej je z čehokoliv...jakéhokoliv předmětu, a jsem zvědavý kdo bude mít větší rozhled v učení... a tento rozhled platí i u filmů.. filmy musí být tvůj koníček a musíš se o ně zajímat, pak postupně víš o nich všechno a začneš je vnímat jiným pohledem, než třeba člověk, který se koukne na film jen občas, jako laický divák... samozřejmě lidí mají svůj názor, ale né u všeho si každý může vyskakovat... dám ti další příklad - Olympiáda 2012, zkus jít za chlápkem, který získal třeba stříbrnou medaily, a řekni mu, co udělal špatně, a aby měl tu zlatou... já myslím, že se stebou vůbec nebude bavit, a vyhodí tě hned ze startu, než stačíš říct 2 věty... a o tom je i tady tato diskuze... obyčejní nefilmoví laici se snaží prosadit svůj názor za každou cenu - uživatelka walnika...

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

rounen: Velice, prevelice zlý príklad. Vychádzaš z generalizovaného omylu, že VŠ je vždy učenec a učenec je vždy múdry. Ako vravím, môžeš poznať tisíc vecí, ale vedieť nebudeš nič. Odporúčam Fromma: Mít nebo být? aby si to vzal na vedomie. PS: nikdy nepodceňuj deti ;-)

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Eilean Donan: On ale všechny sleduje - Velký bratr !!! Ví kolik jsme viděli filmů, ví o nás všechno. To jen on je tu borec co se vyzná, tak ho nechme :-))) Je to macho.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rounen: Že tobě se líbí štíhlejší než je Tatum ti nikdo nebere a ty neber ostatním, že se jim líbí tělo, jako má  Tatum. Já vedle sebe potřebuji pořádného chlapa. Můj chlap je takový a jsem ráda. Není to žádný namachrovanec, baví ho to, mimoto hrál leta baseball a chodí běhat. Na víc bohužel nemá čas, je dost vytíženým programátorem. Fitko je pro něj relax, ze kterého má prostě fajn tělo a doma spokojenou ženu. Jak víš kolik jsem viděla filmů? Ty mě sleduješ? Sakra vůbec mě neznáš, přestaň hodnotit mou osobu, tu jde o Tatuma a ne o mě.......ty jsi na hlavu asi, fakt....já už se k tobě vážně nebudu vyjadřovat, to nemá vůbec smysl....ty jsi nejchytřejší a my všichni jsme tu debilové, co neviděli pořádný film a nemají dobrý vkus na herce a na mužská těla. Ty si jednou nabiješ držku sám.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

E.Donan: nabereš zkušenosti, budeš mít široký pohled do filmového světa...vyznáš se v hercích, v žánrech, atd... je to něco jako chodit do 1.třídy, a chodit na vysokou školu... kdo si myslíš, že bude mít lepší znalosti? prvňák, nebo vysokoškolák?

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

rounen: Jediné, čo mi na tvoj argument "tohle pochopíš, až budeš mít shlédnuto spoustu filmů" napadá je obrovské :D :D :D No comment. Hocijaký típek/típkyňa môže mať zhliadnutých milión filmov a stále to bude filmový analfabet, takže by som také prázdne silné slová nebrala do úst, resp. na fórum. 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Eilean Donan: on hraje spíše v akčních žánrech ohledně války, vojny, atd... každý herec je zaměřený většinou na určitý žánr... ale tohle pochopíš, až budeš mít shlédnuto spoustu filmů, pak můžem o tom diskutovat... to je jakoby Stallone, nebo Schwarzenegger hrali v romantických filmech, samozřejmě že už to zkoušeli, ale 80% jim sedl akční žánr a tam zářili...

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

rounen: Akoby nie? Milý John, Super náhradník, Let´s dance. Presne do romanťákov sa hodia mužní chlapi (rozumej široké ramená, úzke boky, prinajmenšom sympatický kukuč...), podľa môjho úsudku. Žiadne cintľavky. Režisér hádam mal predstavu, prečo to mal byť zrovna Tatum. A skrátka, čo sa ľúbi iným, nemusí sa ostatným, taký je život. 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Eilean Donan: Tatum je dost vysoký a široký, prostě mi v tom filmu neseděl, nehraje takové role... nevím proč ho rejža vybral zrovna sem

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnocení, recenze)

Tatum a hrmotĺk, či čo? :D :D :D (také štíbliatko s troškou svalu?) Wow, tak čo sú potom Dwayne „Rock“ J. a Vin Diesel? J Víly Amálky...  

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

walnika: oni chodí do fitka, aby se líbili holkám, a taktéž aby mohli machrovat a zvedat si kdykoliv své ego... jiná možnost tam není... já nepotřebuju chodit bušit do fitka... mi stačí sportovat - kolo, běh, tenis, volejbal, plavání, lyže, nohejbal,atd... tam si procvičíš veškeré svaly v těle... nepotřebuju být korba, mi se to nelíbí... mám rádši normální štíhlejší tělo, jak má třeba herec Paul Walker... // pokud jde o Tatuma, tak on je hromotluk a poleno, pokud tvrdíš opak, tak to jsi najivní a je to nesmysl... to je jakobys mi tvrdila, že červená barva není červená, ale je to oranžová barva... přece máš oči, a vidíš Tatuma jaký je obr a do šířky široký... nejde o to jak hraje, já ti zahraju na city taky, a kdokoliv jiný to umí taky zahrát... jde o to, že on skoro nevlezl do obrazu kamery... navíc se občas choval jak děcko, které nedostalo hračku... pro mě je to spíše akční herec, líbil se mi ve filmu J.I. Joe... už jsem tu mám dojem i psal, že by mi tu spíše seděl Ashton Kutcher - ten to taky umí s holkama... nebo Micheal Fassbender - líbil se mi ve filmu Fish Tank, kde hrál ženatýho chlapa, co má ženu a dceru, a přitom tajně podváděl s jinou hezčí ženskou a pak se miloval i s její dcerou, které bylo mám dojem kolem 15let... :D hustý film, doporučuju ti na to mrknout :) a jen tak mezi námi by bylo fajn, kdybys shlédla aspoň 1000 filmů, pak bys možná i změnila názory na herce, na vkus, a přiklonila se k tomu, co ti píšu...

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Ještě by mě zajímalo, když tak čtu níže, proč se takové tělo nehodí do romatických filmů? Na kdejakém přebalu romantických románů Rosamunde Pilcher je znázorněný svalnatý muž. Je to představa většiny žen, mít po svém boku "ochránce" Co je, sakra, tak špatného na tom, když na sobě chlap maká? Já bych pupkáče nesnesla. Nevzrušuje mě to a rozpadl by se mi vztah, protože bych s takovým prasetem nemohla spát. Nemluvě o tom jak v noci chrápou a funěj. Fuj tajxl prostě !!! Tatum je v tomto filmu gorila? Podívejte se jen na ten plakát, jak moc velký rozdíl je mezi jeho paží a paží Rachel? Je proti ní prostě akurátní, pasují k sobě.

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

rounen: Dovolím si nesouhlasit. Reagovala jsem na kecy, které se týkaly pouze Tatumova vzhledu. Není to gorila, spíš ostatní herci jsou převážně drobnější, překvapilo by tě to, kdybys je viděl v reálu. To je ale vedlejší. Já nechápu, proč by do takové role nemohl být obsazený takový chlap? Proč ne? Víš, já chodila leta do fitka, můj manžel chodí stále do fitka, co znám všechny tyhle kluky, tak to bývají fakt citlivý a fajn lidé. Když má někdo svaly, nemá city? Nemůže milovat? Nemohl by takto vypadat skutečný Leo?????? Krom toho já Tatuma nezbožňuji za jeho tělo, ale za jeho projev. Líbí se mi především jako herec, má obrovské charisma a zaujal mě. A vůbec to dle mého názoru a vkusu není žádné poleno. Filmový kritik nejsem, ale to neznamená, že nemůžu mít správný úsudek. Já bych v té roli dokázala vidět i jiné moje oblíbené herce...Colina Farrella, Ewana McGregora....Jaka Gyllenhaala....Jamese Franca, vůbec nejvíce by mi seděl Heath Ledger, buď mu země lehká. Ten by ten film posunul úplně jinam. Věřím tomu. Stále si ale stojím za tím, že Channing nebyl vůbec špatná volba a zahrál na výbornou.

alicek.cht.

alicek.cht. (hodnocení, recenze)

Tak jsem shlédla film v češtině a k mému velkému zklamání není Channing Tatum nadabován Michalem Holánem, ale Markem Libertem, jehož hlas se k němu podle mě vůbec nehodí. Chjo... :-(

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

walnika: holka, kde žiješ? :D tady je csfd, jsou tu filmoví kritici, kteří mají za sebou shlédnutých spoustů filmů, i tisíce... a když se třebas tady většina uživatelů shodne na tom, že Tatum se do tohoto filmu nehodil, tak jak mohou mít mindráky? :D Co si my dva budem vykládat, do romantických filmů většinou patří normální chlapi / kluci, ale Tatum je fakt Gorila, je to obrovitý chlap, jak do výšky, tak i celkově je hromotluk... já osobně bych zde obsadil jiné herce, určitě by tu svou roli zahráli taky dobře... jsou to profíci, zmáknou si myslím jakýkoliv žánr... jediná věc proč tu byl Tatum obsazen je to, že má podle mě roztomilý ksichtík...

minnamay

minnamay (hodnocení, recenze)

Santek: Věc názoru co se vzhledu Tatuma týče. Moc svatlnatý, ale ne !!! Kamera dělá moc, je to normální kluk z fitka. Prostě nevypadá jako prase. Co koho na tom pořád sere? Já to nechápu, kamkoliv kouknu do diskuzí k filmům, kde hraje, tak každý chlap řeší jeho vzhled. Vážně si to vysvětluju jen mindrákem. No a je jasné, že ti tvoje dívčina neřekne od srdce, že vypadá líp než ty :-) U nás je to naštěstí vyrovnané. Manžel je stejný typ, v obličeji hezčí a Channing se nám líbí oběma. Lidem nesmí scházet sebevědomí pokud chtějí hodnotit vzhled někoho jiného. Kdo má mindráky, ten halt Tatuma nesnese, to je jasné...a nejen Tatuma.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Santek: já souhlasím, Tatum se tu nehodil, byl tu takový něco jak gorila... spíše bych vybral z herců: Kutcher nebo třeba Fassbender... jinak hodně citový film... zvlášť holkám hraje hodně na city a některé si u toho i pobrečí :) 4*

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Elassar: Já si zase myslím, že hodí. Není to snad jen o těle. V romantických filmech mi nijak nevadí.

Elassar

Elassar (hodnocení, recenze)

Santek: Přesně tak,  on asi špatný herec není, ale do  "romanťáren" se prostě s takovým tělem nehodí....

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Mně příjde Tatum moc svalnatý na bežné filmové role. Tady mi moc neseděl.  S takovou korbou hrát romantika, to moc dobře nejde. I přesto je to dobrý film. 

Jinak když odeberu svaly, tak podle mně i mojí holky je ošklivý. Asi si řekl, že s tou držkou musí posilovat a bude za vodou.  :-D

Reklama

Reklama