Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Recenze (563)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No bylo to sladký jak továrna společnosti Nestle a Channing byl s tou zamilovaností místy i dost otravnejm jediný co ho omlouvá, že šlo Rachel, kdyby šlo třeba Mirku Spáčilovou tak bych ho za tohle chování asi nakopnul doprdele. Teda doufám, že tohle se mě s holkou nestane i když při mý smůle, už abych se pomalu připravoval. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $125,014,030Tržby Celosvetovo $196,936,872Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,819,061 //počet predaných kusov 253,113Tržby za predaj DVD v USA $22,797,228 //počet predaných kusov 1,338,024║ človek by si myslel že to bude zas nehorázne presladčené a opak je pravdou, príbeh ide v nečakaných kontúrach, skoro nepríde na žiadne otrepané klišé, či šablónkové scénky a kde útrapy prežívame spolu s ústrednou dvojicou, takýto príbeh v danom prevedení sa dá krásne zbaštiť, Channing Tatum v jeho zatiaľ najlepšej úlohe, konečne jeho charakter sa nesie v znesiteľných medziach a neotravuje ani na moment, spočiatku som mal obavy čo sa z toho vykľuje ale nakoniec spokojnosť /80%/ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

nuz, nebyt takychto filmov, asi by sme uz nadobro prestali verit v tu krasnu, jedinecnu, nadpozemsku, romanticku a bezhranicnu "az na veky vekov, navzdy ta budem lubit, nasu lasku nic neznici" lasku :) PS: Ak ju niekto z vas najde, ozvite sa mi. Celkom ma zaujima, kde a ako. Pripadne poslite mapu. :D ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DOUFÁM, ŽE JEDNOHO DNE TĚ BUDU MILOVAT STEJNĚ TOLIK, JAKO TY MĚ“...,,UŽ JEDNOU JSI PŘIŠLA NA TO, JAK SE TO DĚLÁ. A PŘIJDEŠ NA TO ZNOVU“..... /// Když se střetne teorie o větší šanci početí při píchání v autě s tou o síle nárazu, mohlo by se zdát, že všechna romantika půjde stranou (zlí jazykové by řekli - do prdele). Pravda, vzpomínky jsou jako živé.... romantika v každým okýnku, láska mezi kapkou deště, vzpomínka jak tenkrát....ona je sladká, on miloučkej....až mám dojem, že si vidět tolik lásky ani nezasloužím (vlastně nezasloužím...). Tak kámo, ,,čo bolo to bolo“, máš tady holku, co ztratila část vzpomínek – bohužel tu, ve který seš ty! Je čas začít znova, tak nějak od píky (ať už si pod tím představujem cokoliv)! A nebude to lehký, páč tahle slečna zdá se bejt trošičku kráva. Sranda? Ne, ale nevadí. Sladká romantika jde naštěstí fakt do prdele, hlavní roli má mozková lobotomie a mě baví Leovi fandit v boji za znovuzískání její lásky. Ch. Tatum je fajn, i když nikoho nemlátí, soundtrack mě neuráží, stejně jako romantika vztahu, kterej vlastně teprve začne. Zřejmě na to nebudu čumět 5x měsíčně, ale projednou.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci přimět svoji manželku, aby mě znovu milovala (ty vole, tohle není sci-fi. Jdi radši k terapeutovi). 2.) Miluju filmy inspirovaný skutečným lidským osudem. 3.) Thx za titule ,,Sabreyn“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Screen Gems // Počet premietajúcich kín v USA: 3,038 // Otvárací Víkend USA: $41,202,458 // ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle letitých pozorování vím, že ke splynutí dvou duší, které myslí vážně to otřepané „v dobrém i ve zlém“, dochází v jednom z 986-ti manželství. Pokud však osud hodlá oklamat statistiku ztrátou paměti jednoho ze zamilovaných, tak jsem si jist, že se najde statečný scénárista, který mu to nedovolí a pod záštitou „true story“ vrátí city na správné místo. Mě to tedy lehce pobavilo, ale zároveň neskrývám zklamání z toho, že všechny použité překážky ke štěstí se samy nabízely k použití a tím zcela zmizelo riziko z toho, že by divák mohl být zaskočen zákeřným závanem originální myšlenky. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Rachel je stejná jako už tolikrát, ale jí prostě - podle mého názoru - takové typy hrdinek sednou. Channing mi nevadil, nic bravurního ale nepředvedl. Ono asi ani nebylo co. Film je takový uloudaný, nudný, umolousaný, bez výrazné chuti. Nic tomu nevlilo do žil život, pořád to zůstáválo v rovině, kdy se očekává nějaká změna, akce, která stejně nepřišla. Jak jsem tak na to koukala, nijak zvlášť se nebavila. A to jsem na to byla hodně zvědavá. Tak první zklamání z roku 2012. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sladké limonády často balancují na hraně snesitelnosti a jejich další zástupce není výjimkou. McAdams se do rolí vykulených holek od vedle hledajících pravou lásku hodí. Tatum může nabídnout pouze svaly a úsměv. Jeho postava by měla film táhnout za vysněným cílem a to se neděje, protože není herec, ale jen model. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Life's all about moments, of impact and how they changes our lives forever. Tam někde vzadu v hlavě vím, že by se mi to líbit nemělo, že bych se měl cítit provinile, protože The Vow je jen průměrnou romantickou komedií hrající na city pod hlavičkou instituce zvané "podle skutečné události", ale asi jsem se dneska ráno slušně praštil do hlavy + k tomu na závěr The Cure a jejich Pictures Of You, aby to v člověku jo rezonovalo...What's wrong with me? =)) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dámy, kdybyste se probraly po autonehodě se ztrátou pamětí a u vašeho lůžka starostlivě vysedával pěkný,romanticky založený a hodný chlap (a že je takových dnes jako šafránu) s tvrzením, že je váš manžel, utíkaly byste od něj? Já myslím, že málokdo ano, ale Rachel McAdams tu neustále jen brečí a křičí a je nevděčná natolik,že mi zkrátka šíleně lezla na nervy. Chovala se tak otravně, až jsem to občas musela vypnout. A nejsem žádná uslintaná fanynka Channinga, ale neodepíšu ho jen proto, že ho většina lidí má zaškatulkovaného jako "toho teen idola ze Step up"-bolest zahrál skvěle. Celkově příjemný film ,jen bych řekla, že by se to celé vešlo do 80 minut, stopáž je zkrátka moc dlouhá a občas utahaná, navíc sem tam nastaly takové ty klišé momenty..Ale za to shlédnutí to určitě stojí, jen jsem patrně měla větší očekávání. Čtyři slabší hvězdičky. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Instantní romantika plná tradičních tvůrčích klišé a všedních keců. Snaha navázat na úspěch The Notebook je přímo do očí bijící. To by si ovšem pání tvůrci museli vybrat např. jiného herce než Channinga Tatuma, jehož kreace je jedna z těch horších. Celkově průměr, originalita 0. Čest zachraňuje kromě stabilní Rachel ještě Jessica Lange a Sam Neil. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý z ústředního kvarteta (beru i Sama Neilla a Jessicu Lange) dostane svých pár minut na hereckém výsluní. Asi nejvíc překvapí Channing Tatum, který neprudí v každé druhé scéně, jak tomu bylo dřív. Je sympaticky civilní, jeho role je uvěřitelná a stejně jako většina postav nedělá překotná rozhodnutí. Škoda ale, že všechno musí vypadat až moc hezky a nechce moc diváka namáhat nějakou „přidanou hodnotou“. I přes několikero zavrávorání v druhé polovině téhle romanci, která jde předvídatelnou cestou, divák leccos zbaští, ale litovat toho zas tolik nebude. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

No prvních deset minut pro mě bylo fakt nesnesitelných, strašně jsem se bála, že se to v tomto kýčovitém stylu ponese celý film. A hele, ono se to pak změnilo a vyklubal se z toho celkem v pohodě stravitelný romantický film, který se nesnaží příliš tlačit na pilu. S romantikou se to tady vůbec nepřehání a to je to největší plus. Je to film, který nijak negraduje, má pořád jedno tempo, tak místy může i lehce nudit. Rachel s Channingem vytvořili celkem pěkný pár a Channing mi po delší době nějak nevadil. Navždy spolu je film, který už určitě nepotřebuji vidět, na rande bych na něho taky nešla, ale neurazí, ani nenadchne. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná romanťárna, která nesází na klišé a místy se nás snaží také překvapit. Mezi McAdams a Tatumem to navíc překvapivě hodně dobře funguje a až na pár zbytečných linek převládá spokojenost. Na současné romantické sucho slušný nadprůměr. 70% ()

venus 

všechny recenze uživatele

Opravdu bizarní události život někdy přinese. Prudký úder do mých sentimentálních slabin. Moc hezké a bez větších emérických klišé. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tatum a McAdams výborní, nejvíc mě ale bohužel zaujal výlet skrze čelní sklo auta na začátku - to mrazilo. Pak už jen... dobrá romance se sympatickými herci. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Byl hluboký. Byla hluboká. Takový jakože ze života. Hlavně ty gorilí myšlenky o nárazu, rozumíš. Cyklickej běh života, láska, art a tajemství. Na povrchu urazilo jen trošínku. Přemýšlení nad obsahem mě ale vyděsilo, tak jsem toho radši nechal a šel do ledničky pro jonťák. ()

Reklama

Reklama