Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (564)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

50 x a stále po prvé v tej menej komediálnej, ale pravdivejšej, dramatickejšej a dovolím si povedať, že aj romantickejšej forme. Medzi Tatumom a McAdams to krásne funguje a vďaka za to, že hlavných predstaviteľov stvárnili oni a nie reálni ľudia, ktorým sa to stalo a ktorých vidíme na konci filmu, tí boli asi zo slonej farmy. Dostal som všetko, čo som od snímku tohto charakteru očakával. Citlivosť, láska, neha tam kde má byť bez zbytočného pátosu a tlačenia na pílu. Pre páry filmík ako stvorený. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Sladké a vyšňořené až běda! Nekoná se žádné překvapení, nic, co by člověka zarazilo nebo měl nad čím přemýšlet. Připomínalo mi to část dílu jednoho ze "slavných" seriálů na tv nova, kdy se vlastně nic nestane, když jednou vynecháte. Pro náctileté holčiny to musí být úlet, ale pro normální lidi...co nezapomínají...? 40% ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Celou dobu se snímek tváří poměrně realisticky, konzistentně a mile bez obrovského tlačení na emoce, čehož jsem se bál. Jenže "nečekaný" konec, který se stane tak rychle, že ani nestihnete mrknout mi celkem vadil. Docela dobře se to ale veze na Tatumovi a McAdams, od něj jsem slušný výkon opravdu nečekal. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nádherný citlivý příběh o síle lidskosti a nekonečné lásce. Všecko se povedlo, režie, scénář, casting, ale nejvíc hudba a úchvatná detailní kamera. Po čase zase jedna z malých všedních radostí, která mi zpříjemnila dvě hoďky času a naplnila mé srdce příjemným pocitem souznění a naděje. Jednoduše v pár slovech od Lea: "..tyto momenty nárazu, tyto záblesky vysoké intenzity, které nám úplně převrátí život naruby, ve skutečnosti navenek definují to, kým jsme." Přesně tak a kdo se nedokáže zamyslet a pochopit hlubokou myšlenku, tak nikdy doopravdy nemiloval, nebo neví kým je, v horším případě to ani vědět nechce. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dle letitých pozorování vím, že ke splynutí dvou duší, které myslí vážně to otřepané „v dobrém i ve zlém“, dochází v jednom z 986-ti manželství. Pokud však osud hodlá oklamat statistiku ztrátou paměti jednoho ze zamilovaných, tak jsem si jist, že se najde statečný scénárista, který mu to nedovolí a pod záštitou „true story“ vrátí city na správné místo. Mě to tedy lehce pobavilo, ale zároveň neskrývám zklamání z toho, že všechny použité překážky ke štěstí se samy nabízely k použití a tím zcela zmizelo riziko z toho, že by divák mohl být zaskočen zákeřným závanem originální myšlenky. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)

Reklama

Reklama