Reklama

Reklama

Jesse Stone: Bez výčitek

(TV film)
  • USA Jesse Stone: No Remorse (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý policejní šéf Jesse Stone odchází z Paradise do dobrovolného exilu poté, co byl suspendován a začne vyšetřovat sérii bizarních vražd v Bostonu, do kterých je podle něj zapletený Gino Fish, místní nemilosrdný boss podsvětí... Policejní šéf Jesse Stone, jenž byl suspendován městskou radou v massachusettském Paradise, začne melouchařit pro svého kamaráda, velitele státního oddělení vražd Healyho a pomáhá mu s vyšetřováním série bizarních vražd v Bostonu. Rose a Suitcase tak zůstávají na řádění kriminálníků v Paradise sami. Jesse je přesvědčen, že brutální zločiny mají nějakou spojitost s nechvalně proslulým bossem podsvětí Ginem Fishem a, ve snaze zapomenout na pracovní i osobní trable v Paradise, do jejich objasnění soustředí veškerou energii... (HBO Europe)

(více)

Recenze (20)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Sehnat chlápka s apatickým výrazem tváře asi není tak těžké. Kde ale sehnali psa stejného naturelu? Že by z konkursu? ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Ještě pomaleji plynoucí, ještě víc melancholický než předchozí filmy, s nimiž je v dokonalém souladu, jak formou, tak po stránce obsahové. Má výtečně budovanou a neskutečně působivou atmosféru, která dokonale padne k podzimním dnům, skvělou hudbu Jeffa Beala, řadu pocitově silných momentů, a přestože se zdánlivě věnuje víc Jesseho situaci než samotnému vyšetřování, není tu ani jediná zbytečná nebo slabší minuta. Nepamatuju jiný případ, kdy by si filmová série dokázala udržet i při šestém pokračování stejnou kvalitu a současně tak kompaktní formu. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zajímavá netradičně pojatá kriminálka s charismatickým Tomem, který stárne s grácií. Až na obehrané dialogy pro malé děti typu "nesmím s tebou mluvit, nejsem tady, nebudu ti volat" jde o kvalitní počin s tklivou hudbou postavený na psychologii postav i prostředí a vůbec životního stylu, což sice v popisku chybí, přesto je to klíčové a přidává snímku na hodnotě. Takže za tu výjimečnost a celkově dobře natočené drama o každodenních radostech i starostech běžného občana dávám čtyři. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že úroveň této série začíná celkem klesat. Laťka byla asi vyzvednuta moc vysoko. CITÁT - Dostanu auto,......... Jesse Stone byl suspendován radou města Paradise a dostal neplacené volno. Avšak jeho kolega mu navrhl, aby mu dělal asistenta při vyšetřování vražd v Bostonu. Tak se ptám, není to spíš povýšení? CITÁT - Když nevíš kam jít, vrať se na začátek........... Ani tento kriminální příběh mě nějak moc neoslovil, opakované vtipy již nejsou vtipem a obsahově toho také není moc co zažít. CITÁT - Jdu udělat kafe.......50% ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Wow. Tak jsme se nakonec dočkali toho, že si Jessie pořídil telefon, buduje vztah se svým pejskem a je to říznuté atmosférou města, než malé vesničky. Díky tomu nabízí tento díl úplně jinou dynamiku, protože je to posun vpřed a k tomu místama fantastickej střih. Hudba zatím nejlepší za celou sérii. A dovolím si říct, že No Remorse je doteď nejvíce pestrá epizoda. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Technicky o něco malinko lepší než předchůdci, ale tentokrát mě nezaujal ani jeden z případů. Vyšetřování je poměrně nezáživné a to neustálé opakováni dialogů či Jesseho úchylka na to, aby ho každý oslovoval křestním jménem, je poměrně pruda. Postava Jesseho je mi ale dost sympatická a doufám, že série nabere s novějšími díly druhý dech. Chělo by to díl minimálně tak dobrý, jako aktuální "stonegirl". ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tom se jednoduše pro tuto roli narodil! Jesseho by nikdo takhle charismaticky nevystihl! Sem rád za každý jeho nový příběh a případ, ale bojím se konce, protože všechno dobré jednou skončí! 75% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl by měl být nejnabušenější ze všech, má na to být velmi akční, tvůrci se ale nenechali zlákat. Tempo tudíž pořád stejné. Komu to vyhovuje, ten je spokojený. 70% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Další v pořadí šestá detektivka se skvělým Tomen Selleckem a komorním pozvolna plynoucím příběhem. Tentokrát vede Jesse vyšetřování v Paradise na zapřenou a ještě vypomáhá s případem série vražd zdánlivě bez motivů a souvislostí svému policejnímu příteli v Bostonu. Případy se mění, skvělá atmosféra, úchvatná hudba a melancholická krajina zůstává. Nejsou to jen detektivky, ale zvláštní poetické obrazy harmonicky dokreslující vnitřní svět nešťastného, opuštěného a bez práce zvolna alkoholu propadajícího člověka. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Staří herci, nějaké ty náhody, trochu rafinovanosti a hodně psychologie. Chudák hlavní hrdina si bez psychiatra skoro ani neprdne. To přeháním, ale ty řeči okolo mi dost vadily. Jinak takový průměr, za který by se plácali po zádech soudruzi z NDR a jim podobní. ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

Dalši ze serie Stone films..asi nejslabsi..celkem nic moc se nedeje..dialogy OK, scena OK, ale vlastne se to nejak prokouse do konce a divak ocekava porad neco vic..to neco prislo uplne na zaver..ale spis v negativnim smyslu..protoze zaverecne rozuzleni filmu - nevim co si o tom mam myslet..:) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ani tento snímek neztrácí na kvalitě, což je úctyhodný počin. Příběh sleduje jak depresivní počínání suspendovaného Stoneho, tak i průběh vyšetřování, kterému na žádost tajně napomáhá, a které myslím dokonce trochu přidalo i na dynamice. Atmosféry tu jsou tedy dvě. Napínavá detektivní práce a soukromí Stoneho, kdy se vše na chvíli uvolní a nutí s ním cítit a chápat jeho obracení se k alkoholu. I když jak sám řekne, dvě skleničky denně naopak přispívají zdraví a tak se to snaží jen dodržet. Trochu překvapí otevřený konec. Má si divák domyslet, jak dopadlo jednání s městskou radou, která má rozhodnout o budoucnosti všech, a nebo se těšit na další pokračování? Každopádně je již jisté, že vznikla nejlepší televizní detektivní série. Alespoň prozatím. ()

solisoli 

všechny recenze uživatele

Slušný detektívny TV príbeh s pôsobivou kamerou. Ďalej už prestrelka úsudkov, medziriadkových dialógov viac príhodných v právnickom sektore, ako v policajnom. Detektív Stone neustále v liehu aj napriek tomu mu to páli asi tak, keď si dá alkoholik prvý pohárik, hneď sa mu prestanú ruky triasť a ma istotu. To je ale o reflexoch a nie mysli. Takže logický príbeh, logické vyšetrovanie a logicky inštinktívne dolapenie vraha. Len ďalšie pokračovanie grupe Ston. Pardon - Jesse. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Ty ženský v posteli každá v jiným díle mi už vážně lezou na nervy. Ale detektivka s odznakem v šuplíku a bednou od whisky je to pořád skvělá a pohodová. A jak už zmínila uživatelka Troufalka, sehnat chlapa s apatickým výrazem ksichtu je hračka, ale kde sehnali i takového psa? :-D ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Bez výčitiek môžem dať plný počet hviezd, lebo bez výčitiek si idem na všetkých filmoch p nezameniteľnom Jesse Stonovi, ktorý vyrieši každý prípad ako nikto a popri tom si skomplikuje súkromný život ako nikto stihne si párkrát zasexovať a vypiť pár fliaš whiskey a do toho si získať pár tisíc nových fanúšikov. Jesse Stone je jednoducho stará škola, ktorá sa dnes už len tak nevidí. ()

Prepperka 

všechny recenze uživatele

Tyhle detektivky jsem neznala, až před pár měsíci jsem na jednu náhodou narazila v tv (Smrt v jezeře). Zaujala mne natolik, že jsem si stáhla všechny díly a v rámci nemoci je všechny zhlédla během dvou dní. A říkám super, jsem nadšená. Z posledních dvou dílů nejméně, těm něco chybělo, něco přebývalo, a už mne nebavily. Ale tenhle šestý je skvělý. Užívala jsem si pomalé tempo, opakující se hlášky, příběh, který si dává dostatek času vychutnat emoce, prokreslit postavy, zachytit nádhernou přírodu... a to vše podladěné krásnou hudbou. Pro mne tedy bezvadná oddychová detektivka, která má všech 5 P (tedy hvězdiček :). ()

Reklama

Reklama