Garfieldova show (TV seriál)
Garfield Show
Garfield
Animovaný / Komedie / Rodinný
Francie, 2008, 52x10 min
Hrají:
Gregg Berger, Jason Marsden, Frank Welker, Wally WingertObsah
Tlustý cynický kocour, který zbožňuje italské těstoviny, nenávidí sport a pondělky, sleduje televizi, ať dávají cokoli, ponižuje svého majitele a pohrdá psy. Vychytralá potvůrka, se smyslem pro anglický humor stejně jako nejstarší banánové gagy. Sebevědomý, cynický, lehce ješitný a hlavně nejtlustší kočičí elegán v historii, pán domu i ledničky. Kocour
Garfield - král postaviček komiksového stripu. Narodil se v roce 1978 z pera a z čisté lásky kreslíře Jima Davise, kdy jeho tříokénkové kreslené historky začaly vycházet v novinách. V té době netušil, že se stane světovým fenoménem a jednou ho bude denně číst více než 220 milionů fanoušků v 250 zemích světa. I české čtenáře provází tato svérázná postavička na stránkách některých deníků i samostatných knížek už několik let.
Nelze se pak divit, že se jeho neodolatelnému a kultivovanému humoru dostalo i animovaného zpracování. Příběhy Garfielda a jeho rodiny, kterým se smějí děti i dospělí, mladí i staří, ženy i muži, dnes sleduje televizní obecenstvo více jak pětatřiceti zemí světa. (oficiální text distributora)
DinoRaptor
Garfileda miluju. Ty jeho hlody mně vždycky dostanou!(5.7.2011)
t.mon
Můj milovaný kocour Garfield konečně v dobrém 3D (špatný příklad Garfield´s Pet Force) a vyplatilo se to(některé díly jsou sice slabší, ale co z toho). 95%.(15.7.2011)
towstit
Uplne skvely Garfield, ktoreho problem je akurat v animacii, ktora kraca ruka v ruke s celovecernym filmom, ale nema s nim nic spolocne.(13.8.2010)
gombarix
ach jo, v té animaci to vypadá tak odporně...(4.8.2011)
majxik
Zbožňuju Garfielda, o tom žádná, ale jeho 3D hábit měopravdu ale opradu nenadchnul a i přes vtipnost to dost kazí jeho kreslenou komiksovou duši kterou prostě 3D zabíjí :(.(5.7.2011)
MikeCool
Výborný nápad zpracovat Garfielda ve 3D animaci. Tohle se jim povedlo.(9.8.2011)
Hakuna Matata
Po dvou dílech měním na 3 hvězdy, mohlo by být i víc... Garfield do 2D!(7.7.2011)
yemen
Garfield je naprosto úžasný, bohužel ho neskutečně kazí 3D animace, díky které je naprosto nekoukatelný(5.8.2011)
maj.a
Garfielda a jeho vtipy miluju. Vtipům se vždy směju i když už je třeba znám. Ale radši mám kresleného v komiksech.(20.3.2012)
Fanklub seriálu
Související
- Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje (video film) (2009)
- Garfieldův festival humoru (video film) (2008)
- Garfield šokuje (video film) (2007)
- Garfield Gets a Life (TV film) (1991)
- Garfield's Feline Fantasies (TV film) (1990)
- Garfield's Babes and Bullets (TV film) (1989)
- Garfield's Thanksgiving (TV film) (1989)
- Garfield: His 9 Lives (TV film) (1988)
- Garfield a přátelé (TV seriál) (1988)
- Garfield Goes Hollywood (TV film) (1987)
- Garfield Christmas Special, A (TV film) (1987)
- Garfield in Paradise (TV film) (1986)
- Garfield in Disguise (TV film) (1985)
- Garfield in the Rough (TV film) (1984)
- Garfield on the Town (TV film) (1983)
- Here Comes Garfield (TV film) (1982)