Reklama

Reklama

Ptačí úlet

  • USA Free Birds (více)
Trailer 1

Film Ptačí úlet je příběhem dvou odvážných krocanů, kteří vymyslí ambiciózní plán. Jejich misí je vrátit čas a zachránit sebe a další svého druhu od jistého konce. Cíl je jasný – ukradnout vládní stroj času, vrátit se do sedmnáctého století a odstranit krůty ze svátečního stolu Dnu díkůvzdání jednou provždy! Ptačí úlet je plný dobrodružství, zábavy, dojemné lásky, loajality a odvahy. Je to příběh dvou hrdinů a jejich šíleného pokusu změnit dějiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (99)

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Vtipný animák. Jsou to ptáci a jak je známo, američtí ptáci nemají rádi co? Díkuvzdání přece! A tihle nejsou výjimkoou. Když se jednomu podaří dostat milost od toho dne, zdá se, že má vyhráno. Dostane se do bohaté rodiny, nosí bačkory, kouká na tv, cpe se pizzou. Bohužel je ale "Zachráněn". :D a tady to začíná. Dostanou se do stroje času, do dne prvního díkuvzdání. Samozřejmě se zamiluje... atd.. atd.. :) :) Vtipné, milé, nenáročné. Ale Shrek je prostě Shrek ;) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady dobrých animákov, i keď o vtákoch ich už bolo veľa. Taký Rio sa mi páčil ešte viac. Ale späť k Free Birds. Takýto príbeh som skutočne nečakal, ja si hlavne pri animákoch veľmi obsah dopredu nečítam. Čo sa týka postavičiek, tak mohli byť viac zaujímavejšie a tiež to vyzeralo, že hlavnému hrdinovi sa pod krkom hompáľali vajcia. Tiež by som ešte skritizoval slabšiu animáciu, pri toľkých animákoch sme už videli aj lepšie prevedenia. To mi však nebráni hodnotiť najvyšším možným spôsobom, pretože som sa pri pozeraní príjemne bavil a to bolo cieľom. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si úspěšně spletl Ptačí úlet se Slepičím úletem (který tím pádem stále plánuju). A to mi ani po přečtení popisu nedošlo, že když se mluví o krocanech, asi tam slepice nebudou. No, co už. Býval bych řekl, že je to doslovná ptákovina, což vesměs byla. Humor naprosto stupidní, to samé první polovina děje. Nicméně náhlé potemnění, leč jen chvilkové, dost mile překvapilo. Taktéž námět cestování časem, který animákům jinak moc nepřísluší. Přes to všechno stále zůstává dost výběrový humor stupidního rázu, plytké postavy a děj, který lze ocenit tak z poloviny. Sympatii tomu ale upřít nelze, jiné animáky tohoto druhu bývají spíš odpudivé (např. Strašpytlík a to je Disney). 55% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nepřitažlivý námět o dvou krocanech ze současnosti, kterak se pomocí stroje času snaží zabránit prvnímu Díkuvzdání a tím i tradici masivního pojídání svého druhu na tento svátek, se nečekaně podařilo opracovat v koukatelný tvar. Zejména tempařská první polovina sází jeden skvělý vtípek za druhým, pak překvapí docela vážné okamžiky (obětovat se pro hejno) a vše vyvrcholí tak ulítle absurdním řešením, že si z nás tvůrci určitě udělali vědomou srandu. :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $55,750,480Tržby Celosvetovo $109,850,480Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ z prvoty som čakal podradnú infantilnú výplachovku, lebo x-krát pozreté ukážky v kine ma ani nikam inam nesmerovali, nakoniec to je celkom v norme animák ktorý neurazí, pobaví a k tomu animačne slušne zvládnutý v rámci ponúknutej témy /60%/ ()

Galerie (133)

Zajímavosti (8)

  • Větou: "To jsou ale Angry Birds!" indián odkazuje na hru "Angry Birds", v době uvedení populární hru na mobilní telefony. (Dracconnis)
  • Časostroj STEVE je zostrojený ľuďmi, ktorí nerozumejú reči moriakov. Nemal sa teda kde naučiť s nimi komunikovať. (ČSFD)
  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)

Reklama

Reklama