Hvězdy zastavárny (TV pořad)
Pawn Stars
Reality-TV
USA, 2009, 30 min
Plakáty
Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)
kulyk
Jsme naprosto slušní lidé a typičtí podnikatelé, proto můžeme na kameru ukázat, jak od senilního starce nad hrobem vykoupíme něco, o čem mu nablijeme, že se jedná o totální shit. To jsme lidumilní, čumíš Ameriko, co? A pak to bouchnem za stonásobek, protože kšeft se musí točit, jinak se zadrhnou kapitalistická kolečka.(28.5.2012)
Hanys_
Společně s "jedlíkem" jedna z mála odpoledních jistot. Perfetkní oddychovka, která během těch 25 minut stihne nejen slušně pobavit ale i poučit. 8/10(25.4.2012)
yaromir
Svěží, poučné, zábavné.(28.5.2012)
beso74
Ty brďo, za koľko by vzali môjho veterána, moju starú??? (škodovku, samozrejme....)(23.1.2012)
rafix
Tato reality show mě hrozně baví a poučí nikdy mě nezklame.(23.5.2012)
riza-do
U tohoto "dokumentu" se vždy skvěle pobavím. Výborná věc na odreagování a relaxaci v době kdy přijdu z práce.(5.9.2011)
grizly007
Čumim na to na HISTORY a jako rozenej obchodník tento dokument prostě žeru :)(2.6.2012)
karel001
Výborný seriál a navíc třeba od dřevorubců a tracků na ledě se liší v tom , že tady se furt něco děje a je zajímavé sledovat co tam vždy přinesou.(5.10.2011)
Smells
Rodinný klan podobně jako v OCC neboli Americký chopper ,avšak o mnoho lepší a vtipnější už jen proto,že otec a syn nejsou jako v OCC párek nevychovaných amerických buranů,kteří umí jen řvát.(10.12.2011)
Podobné
- Auction Kings (TV pořad) (2010)
- Oddities (TV seriál) (2010)