Reklama

Reklama

Dva špičkoví agenti CIA, Tuck (Tom Hardy) a FDR (Chris Pine), jsou kamarádi na život a na smrt. To ovšem pouze do doby, než se oba zblázní do jedné a téže slečny - Lauren Scottová (Reese Witherspoon). Kariéristka Lauren Scottová je sice ve svém pracovním životě úspěšná, ale její milostný život je jedna velká katastrofa. Poté, co ji nechá přítel, kvůli kterému se přestěhovala z milované Atlanty, nemá na randění a hledání nového vztahu ani pomyšlení. S tím se ale nespokojí její praštěná kamarádka Trish, která ji přemluví, aby zkusila najít štěstí v lásce na internetové seznamce. Na internetu se seznámí se sympaťákem Tuckem a domluví si s ním rande. Aby to ale neměla tak jednoduché, ve videopůjčovně se jí do cesty připlete i pohledný hezoun FDR. Lauren se rozhodne randit prozatím s oběma, samozřejmě bez nejmenší potuchy, že oba kluci jsou nejlepšími kamarády a navíc top agenty CIA. Tuck a FDR doposud žili život jako v Bondovce - plný zbraní, rychlých aut i krásných žen, které až dosud nikdy nebrali příliš vážně. Tentokrát jsou ale oba přesvědčeni, že našli tu pravou. Zjištění, že se oba zamilovali do stejné dívky, jim ovšem jejich přátelství tak trochu pokazí. I když se dohodnou, že si půjdou z cesty, a Lauren neřeknou, že se znají, nebyli by to správní agenti, aby se vzdali své vysněné dívky tak snadno. Na řadu přichází série promyšlených špiónských útoků s jediným cílem - co nejvíce ztrapnit a zkazit rande toho druhého. Jak tato stále se stupňující bitva dopadne a pro koho se Lauren nakonec rozhodne? (Bontonfilm)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (795)

freddy 

všechny recenze uživatele

Být agentem CIA je asi docela o hubu, zvláště jste-li nasazeni do terénu do těch nejnebezpečnějších akcí. Ale někdy se mohou člověku zkušenosti získané při výkonu tohoto povolání hodit i v civilním životě, a to například tehdy, když bojujete s někým jiným o srdce krásné ženy. Pak musíte využít veškerých svých znalostí a dovedností k tomu, abyste zvítězili. Upřímně řečeno nemám rád ani akční filmy, ani filmy z prostředí špionážních agentur. Ale když se to prolne s romantickou komedií, tak je to pro mě dost dobře stravitelné sousto, které jsem schopen si pořádně vychutnat a užít si to. Tahle komedie mě totiž opravdu bavila, snaha dvou nejlepších kamarádů překazit tomu druhému rande za každou cenu byla opravdu povedená a celkově mi tento film dokázal opravdu velmi rychle utéci, takže jsem se po chvíli divil, že už je konec. Po herecké stránce nemám filmu co vytknout, po dějové stránce u mě taktéž panuje spokojenost, celkově jsem přesvědčen, že lepší film jsem si ani na sobotu večer (z toho, co běželo v televizi) vybrat nemohl. Byla to vtipná a originální jízda a já velice rád filmu uděluji lepší tři hvězdy. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Už od prvních sekund a slov "A nezapomeňte, tahle mise je TAJNÁ!" (to bych opravdu neuhodla, když jsou to tajní agenti....) jsem věděla, že tohle bude zkrátka pič****a. Střídmější výraz si to za ty imbecilní dialogy zkrátka nezaslouží. Jestli tohle je neblbá komedie, tak jsem královna Alžběta, protože i můj přítel nad každým slovem div nebrečel (a to mu obvykle scénáře jednoduššího rázu nebo celkově blbé filmy nevadí). Tom Hardy by se měl stydět, že se takové kraviny zúčastnil, já ji ani nemohla dokoukat...PS:A Chris Pine je naprosto odporný slizák! ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Vysloveně cíleně jsem hledala něco u čeho se budu jen bavit, nebudu muset přemýšlet a má hlava si odpočine na chvilku od náročněji pojatých filmů. A povedlo se, svůj účel to splnilo vrchovatou měrou. Dostatečně jsem se odreagovala a navíc mi bylo sympatické, že všeho bylo tak akorát. Dva báječní agenti s jako vždy sladkou Reese v boji o její náklonnost mě nezklamali. Vše umocněné svižným tempem a vtipem. Nechtěla bych vidět jak by asi dopadl takový duel dvou agentek o jednoho fešáka. To už by pak žánrově spadalo do kategorie horor:-) ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film Tohle je válka mi silně připomíná jednu příhodu, kterou bich Vám rád zdělal. Nejprve bich chtěl ale říct, že pan Kubice žádnou chobotnicy nemá. Bidlí vedle nás a jěště z bráchou jsem u něj několikrát byli a nikdy jsem tam žádnou chobotnicy nevyděli. Má doma jen několyk kapříků. Ale když už jsem u toho, rád bych Vám jěště pověděl jednu pří hodu. Byli jsem jednou na víletě v Šumavskýh hvozdech a já se tam ztratil. Nebudete tomu věřit, ale našel mně jeden pán. Ne, vlastně dva páni. Vlastně to byli tři páni. Ale proč o tom mluvím. Já Vlastně nevím. Byl tam ten trpaslík a černoška a Batman. Jo, Batman, ten byl nejlepší. Dělali jsme pár fotek, byla s ním lägrace. Pořád říkal něco o Národním obrození, že prý i s malým kašpárkem se dá zahrát velký divadlo. Nevím jako proč. V lese, kam mně pak vy hodili, jsem chvíli jen tak přežíval. Normálně jsem lovyl borůfky nebo sbíral za jíce. Žádného jsem ale nesebral, pořád mi ti kurvi utíkali. Nakonec jsem se s přírodou na Šumavě tak sžil, že jsem vůbec nepocho pyl, proč tam jako se ty lidi přivazujou ke stromům. Už kuli Veverkám, se kterýma jsem se kamarádil, že jako nemohli na strom, kde měli domečki. Ještěže je pak ty stromy nakonec pokáceli, že se tam ty Veverky dostali. Ale to jsem odbočil. Chtěl jsem Pů vodně říct, že soused Kubice, takovej ten malej korpulentní pán v letech, je opravdu nevinej, nemá doma žádnou chobotnicy. Příště napýšu jak jsem vi děly klokany a ptákopysky na dolovený v nějaké Austrii či co. Vjenováno úskému kruhu bodrých komentátorů na ČSFD. Ne, nejsu debil. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

komedie postavená na stokrát použitých situacích a tisíckrát omletých frázích, ale díky ústřednímu duu tak neodolatelně sexy a nabitá jiskřením, že pod 4 jít nemůžu. Hlavně, McG je v akci velmi průměrný, ale naštěstí se zde o to vůbec nejedná a kdyby tam ten úvod a závěr nebyl a šlo by čistě jenom o souboj o Reese, mohlo by to být ještě lepší. A taky bych určitě nebyl nerad, kdyby tam těch duelových scén bylo více a byly lépe uzavírány. No, Hardy zase těžce vládne a Pine ty floutky opravdu umí.. Podruhé vidět nechci, ale kdo by si občas neužil fastfood ()

Galerie (41)

Zajímavosti (24)

  • Stejně jako ve filmu Star Trek (2009) zazní i v tomto filmu skladba „Sabotage“ od Beastie Boys. V obou filmech se objevili Chris Pine (FDR), přičemž se sérií Star Trek má zkušenost i Tom Hardy (Tuck). Ve 2. minutě filmu je FDR tázán, jaký byznys ho přivádí. Odpoví, že je kapitánem na hodně velké lodi. Je to opět narážka na Star Trek, kde hraje kapitána Kirka na lodi Enterprise. (Illuminare)

Související novinky

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

28.10.2010

Možná obojí. Christopher Nolan jej určitě chce vidět v jedné z klíčových rolí třetího batmanovského filmu, jehož název by měl znít The Dark Knight Rises. Prozatím se neví, o jakou roli půjde, ale… (více)

Poldové jdou do nebe... a zpátky

Poldové jdou do nebe... a zpátky

17.08.2010

Akční fantasy R.I.P.D. (tedy něco jako „záhrobní policejní oddělení“) si vysnil McG (foto) a prosadil ji u studia Universal. Námět zní slibně: mladý policajt je zabit ve službě a odchází do nebe. Tam… (více)

Reklama

Reklama