Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ano, Sperminátor je geniální, Carmen umí probudit nejnižší chlapské pudy, ale tím výčet pozitiv končí. Z komentáře Vladimíra Čecha sice občas vypadne fajn hláška, ale zbytek je nudná romantika bez jediného zvratu a kapky opravdové emoce. Fajn nápad, výsledek absolutně mimo. Ne, že bych se úplně nudil, jen to za pár hodin klidně vyšumí… ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané si udělali pěkný dokument o našem životě, začínající na obyčejném seznámení a končící v kostele před oddávajícím knězem podporovaný velice výrazně pozorovatelem a vypravěčem, kterého naprosto dokonale dabuje Vladimír Čech. Bez něj by to asi ani za moc nestálo i když pár scén tam vizuálně je rozhodně nápaditých. Například jsem zjistil jak spermie mají holt dost těžkej život. Pro nás pozemšťany je to komedie, podle mě velice zábavná a vkusná, která neurazí a ani svojí délkou nenudí. Ale nabízí se otázka, zda-li je tento film více komedií než dokumentem, čímž je také koneckonců myšlen. --- Lidské samičky zbožňují příběhy, ve kterých umírá nejlépe hrdinka a nejlépe pomalu. Naopak samečci dávají přednost příběhům, ve kterých zemřou ve vteřině davy. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Samičky, samčekovia, máme tu kvalitný dokument, ktorému nechýba vtip a ponaučenie. Ak sa viete zasmiať sami na sebe, nenechajte si ho ujsť. Potom si dajte kvasené zrno, choďte ovoniavať partnera a ak sa vám to zapáči, napíšte svoje telefónne číslo na tenký plátok stromovej kôry. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemně strávená hodinka a půl o slastech a strastech pozemského rozmnožování. Zde jsem se dozvěděl, že ve vesmírném prostoru se říká: „Šoustat jako lidi“, no něco na tom je :-) A navíc krásná podívaná. Carmen Electra je kus! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí." To mohla být tak ukázkově nudná romantická komedie ... kdyby to lidské páření nekomentovali mimozemšťané. Jejich pohled na složitosti lidských vztahů je natolik dokonalý, že se mu lze snad jen smát a samozřejmě s ním i souhlasit. Já se tedy bavil skvěle, úhly zaoblení Electřiných partií si rovněž získaly můj respekt a příště bych prosil pokračování o páření nepřizpůsobivých spoluobčanů. Já vím, že by to byl jen kraťas, ale zmatený mimozemšťan by ho svým komentářem jistě opět vytunil k dokonalosti. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zajímavej a docela zábavnej "dokumentární" film o životě jedný samičky a jednoho samečka na planetě Zemi. Ten, kdo vymejšlel ten doprovodnej komentář, byl buď blázen nebo génius. Chvílema jsem se u toho skoro válel smíchy po zemi. Neviděl jsem to v originále, ale komentář Vladimíra Čecha je naprosto dokonalej. Navíc v tom hraje Carmen Electra a Lucy Liu, takže co víc si přát. Akorát ke konci se spíš začal rozvijet nějakej příběh na úkor tý dokumentární stránky filmu a už to nebylo vono. Škoda toho nudnějšího konce. Jinak bych možná dal i 5. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bez toho dokonalýho komentáře Vladimíra Čecha by to byla jenom průměrná romantická komedie s několika vtipnými scénami, ale s nim se to pousouvá o třídu výš a je to zábavný, bohužel ke konci s ubývajícím komentářem ubývá i kvalita, ale přesto se mi to moc líbilo a jednu hvězdičku prostě musim přidat za Carmen Electru ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem se musel ptát sám sebe, jak by na dokumenty o svém druhu asi reagovala zvířata, o kterých je tak rádi točíme. Možná by jim to připadalo stejně vtipné jako nám dokument o páření pozemšťanů, který vlastně funguje ve dvou liniích. Romantická podzápletka splňuje jak funkci samostatného nezávislého snímku, dokumentární jednotka se na ní pevně váže a odkrývá veškeré zákonitosti lidského života. Hlavní komediální jednotkou je tak ono neporozumnění lidskému životu, které je pronášeno velmi sebevědomně. Jenže aby toho nebylo zrovna málo, vtip tu nezprostředkovává jen ono špatné chápání jistých lidských zvyků, ale též rozdílný pohled mimozemšťanů, kteří nechápou přesné použití věcí, bez kterých si mi nedokážeme představit život, přesto si je v několika případěch velmi chytře domýšlejí (sameček podávající jemné plátky barevné stromové kůry válečníkovi, který pokud je s jejich barvou spokojen, pustí samečka dál). Zajímavý je též postup, který přichází téměř na konci, a ve kterém se rozdíly mezi oběma příběhovými liniemi stírají, ba se obě na okamžik protnou (setkání se spermiemi na běžecké dráze). Sexuální praktiky pozemšťanů však dokáží dokonce i příjemně překvapit, scéna, ve které je akt početí symbolizován záběrem na rostoucí atomový hřib je opravdu nečekaná a má jistý punc kontroverze. Několik situací je vážně k popukání a párkrát jsem se neubránil smíchu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu je za sto bodov. Inovácia ako sa patrí, sprievodný komentár filmu je jeho najväčším kladom. Spočiatku sú poznámky rozprávača k neuvereniu vtipné a ja som len čakal, kedy sa to zlomí a bude sa to opakovať dookola. Abugov ma ale vyviedol z omylu a pointa vtipov sa stlmila len nepatrne. Uznajte: "Bytosti v tejto hemisfére planéty trávia väčšinu času hrou vo veľkých oceľových chatrčiach, ktoré si sami postavili. Samček nazýva svoju hru účtovníctvom". Tak k tomu nie je čo dodať! Vec ako herci tu idú mierne bokom. 80%. ()

maxi6 

všechny recenze uživatele

Úspěšná a velice vtipná komedie za malý peníz. Zdatně sešněrovaný scénář s nezvyklým tématem, dialogy, které vás každopádně musí rozhodit. Z pohledu mimozemšťana je vědecký rozbor života samečka a samičky na Zemi naprosto dokonalý.....:-)))...... ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

National geographic pro televizi Ufov@. Skvělý a neotřelý nápad, který ale poněkud strádá svým ztvárněním. Dokonalý doprovodný komentář Vládi Čecha je tam milionkrát zábavnější než to, co pod ním předvádí sice velmi krásná ale trocha toporná Carmen Electra se svým samčím protějškem. Samotný proces rozmnožování, tedy od seznámení se až po end of ends mi přišel trocha zámořsky ušláplý. Něco hodně souhlasí, něco jest ale ovšem asi stejně pravděpodobné jako sednout si zadkem do vosí báně a nemít pak pozadí XXXXL. Tudíž jedna z mála výjimek, kdy děj zaostává za dialogy (leckdy spíš dialogy špatně doplňují děj). A pak to hlavní. Pokud se vám tohle líbí, dostává vás to, natrhává vám to bránici, pak na 100% při druhém shlédnutí to bude už jen řadová komedie a na třetí už se ani nezasmějete. Ovšem já dám na to první a pak musím ty 4 hvězdičky dát, ale fakt jen za dialogy, ne za podkres. Jestli tohle ufouni uviděj, patrně je to asi na čas zimpotentní :o) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Tohle mě vážně překvapilo. Vtipná, originálně pojatá komedie o jednom vesmírném druhu, o jehož aktivitách vzniklo mezigalaktické pořekadlo "Šoustat jako lidi". Televizi sedne jak ulitá a měl sem i pokušení jít s hodnocením o něco výše. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Sviežosť netradičného podania de facto najotrepanejšej filmovej témy nevydrží síce celý film, ale aj tak je to zábavná komédia. Komediálny potenciál externého pohľadu na ľudskú sexualitu bol využitý na maximum - aj keď to znamená, že výsledkom je len ľahká nadpriemernosť a iba vďaka tejto metóde. Pobavila som sa, zasmiala a nakoniec len ľahúčko znudená dorazila k titulkom. 3,5* ()

Reklama

Reklama