Reklama

Reklama

Těžký časy RJ Bergera

(seriál)
  • USA The Hard Times of RJ Berger
USA, (2010–2011), 8 h 37 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Paul Iacono, Jareb Dauplaise, Kara Taitz, Amber Lancaster, Jayson Blair, Marlon Young, Beth Littleford, Larry Poindexter, Ciena Rae, Caitlin Crosby (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

První hraná komedie na MTV! RJ Berger je hlasitý, zábavný a milý loser, který je však na střední škole hluboce nepopulární. V jeden moment na sebe strhne pozornost a ze suterénu popularity se pomalu začne skrábat na její vrchol. RJ Berger, jeho nejlepší a zároveň superšpatné období života.

Seriál líčí příběh mezi spolužáky neoblíbeného RJ Bergera (Paul Iacono) a jeho sexem posedlého nejlepšího kamaráda Milese Jennera (Jareb Dauplaise). Kromě sebetrýznivé touhy po dívce snů Jenny Swanson (Amber Lancaster), každodenní nakládačky od Maxe Owense (Jayson Blair) a útěků před Lily Miran (Kara Taitz), ošklivé spolužačky toužící po sblížení, si RJ v životě příliš jiné zábavy neužije. Ovšem jen do té doby, než je jeho nadměrné přirození nešťastně vystaveno očím celé školy. Z pana neznámého se stává pan nechvalně proslulý. Teenagerovský seriál ze školního prostředí je zčásti „The Wonder Years”, zčásti „Superbad”.

Během jednoho jediného okamžiku se z nezajímavého a anonymního žáka stává střed zájmu celého okolí. Těžký časy RJ Bergera nás druhou řadou seriálu vracejí na Pinkertonskou střední školu, kde nečekaným řízením osudu jinak průměrný student RJ Berger zažívá obrovskou vlnu chlapského uznání. Druhý ročník je pro studenty sám o sobě velkým prubířským kamenem a pro naše hrdiny RJ Bergera a Milese to platí dvojnásob. Nechme se překvapit, jak se hlavní představitel vyrovná s rozvodem rodičů, přehlížením vysněné dívky, problémy se spolužáky a mnoha dalšími překážkami. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

freddy 

všechny recenze uživatele

RJ Bergera jsem si zamiloval už v prvním dílu a vydržel jsem epizody z jeho středoškolského života sledovat až do konce. A vždy jsem se bavil a užíval si to. Zatímco film Superbad (k němuž je tento seriál přirovnáván) mě nezaujal a dal jsem mu jednu hvězdu, tak tohle je něco naprosto jiného. Hlavní postava je naprosto perfektní a dokonalá (a přitom to není žádný hezounek, ale to mi nezabránilo v tom si RJe oblíbit) a vedlejší postavy celý příběh pak dokonale doplňují. A mluvím-li o vedlejších postavách, pak mám na mysli čtyři lidi, bez kterých by tenhle seriál nebyl tím, čím je. Nabušený krasavec a hráč basketbalu Max, jeho krásná dívka Jenny, do níž je šíleně zamilovaný i RJ, a potom RJovi kamarádi Miles (nemotorný, obtloustlý, ujetý a šíleně nadržený) a Lily (která je do RJe zamilovaná a touží po sexu s ním snad už od školky). A nesmím samozřejmě zapomenout na výchovného poradce, který mě vždycky svými radami zaručeně pobavil. Tohle je zkrátka výjimečný teenage seriál z produkce MTV, který stálo za to vidět a na který stálo za to se těšit. Je to perfektní, je to dokonalé, je to vtipné, je to ujeté, a je to fajn a vždycky to dokáže navodit dobrou a optimistickou náladu. Určitě si tenhle seriál ještě několikrát pustím a budu doufat, že se dočkáme i druhé série, a případně pak dalších sérií. Dvanáctý díl totiž skončil zajímavě a atraktivně a rád bych věděl, jak to vlastně s Lily dopadlo. Za sebe říkám, že tenhle seriál si zaslouží nejvyšší hodnocení, a také mu ho uděluji. Je to za pět hvězd. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Videl som prvých šesť epizód a ďalšie už ani nepotrebujem. Ide o priemer(v tých lepších častiach seriálu) po všetkých stránkach. Ďalší pohľad do americkej školy kde sa looser chce dostať pod sukňu najväčšej kosti na škole(aké originálne). Je tu aj ten neohrabaný kamoš, ktorí vie ako a kedy povzbudiť, nie futbalový, ale basketbalový tým a samozrejme šiplaný rodičia. Vlastne si to zobralo niečo a možno aj všetko z ostatných teen komédií a natrieskalo do tohto seriálu. Prirátajte si tú cool modernú hudbu čo frčí na MTV :( a máte vymaľované. Kopia Superbadu sa snaží no s ničím originálnym to ťažko vyhrá. A pritom trailer bol taký skvelý. 50% a tom som prižmúril jedno oko. ()

Alice02 

všechny recenze uživatele

Tak ohraný téma - a přesto pobaví. I když k dokonalosti chybí mnoho, na tenhle seriál se kouknu ráda znovu. Hodně vtipné a sympaticky podané. PS: freddyho komentář je zajímavý a výstižný. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

RJ to má opravdu sakra těžké, až se tomu nedá ani uvěřit. Pravidlo jednotlivých dílů má jasný koncept. Nejdříve se něco podělá, vyústí z toho nakonec dobrý konec a na konci dílu, se zase něco podělá. Takže vždy je se na co těšit. Ale závěr druhé řady to u mě pohřbil a můžeme být rádi, že není žádné další pokračování. ()

vipeerr 

všechny recenze uživatele

RJ a Milese jsem si oblíbil hned první díl a okamžitě jsem dokoukal i druhou sérii bez titulek. Je to pecka z americké střední která Vás prostě chytne a baví až do konce. Doufám že už se natáči a nebo minimálně chystá 3 série protože tohle je fakt pecka (: Ačkoliv to každýmu nemusí sednout ()

shaper 

všechny recenze uživatele

Americká komedie ze střední školy. V historii seriálů existovaly lepší kousky se stejnou tématikou, ale vzhledem k tomu, že jsem měla nutkání příběh sledovat až do konce, zaslouží si o tu jednu hvězdičku navíc. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Skutočná kravina na ktorej sa dá doslova rehotať. Mečakajte hlbší význam, ide proste o život lúzra na priemernej americkej škole. Hlavného hrdinu hrá výborný herec, výkonom mi pripomína Ericka z Rokov sedemdesiatych. Úplne prirodzený až mu všetko veríte....Skvele mu kontrujú jeho šialení rodičia ktorí sa vyžívajú vo swingers party. Prirovnala by som k Tajnému denníku Adriana Mola. ()

Reklama

Reklama