Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

O čem, že to bylo? Jakási puberťačka jakoby stylem "hraní" a žvatlání místo mluvy z oka vypadla Shannen Doherty a její postpubertální matka Demi Moore, která neví co s roupama a tak po rozvodu laškuje s ex-manželem atd... Šílená cípovina kde jste svědky hned několika dějů najednou. Uvedu příklad: žena se svým ex-manželem střih a najednou jste u holky co kreslí na záchodkách srdíčka se jmény střih pak se objeví záběr, kde můžete vidět slečnu, která si chatuje po webce s neznámým ctitelem a strká webku do útrb sirového kuřete načež on si u toho pravděpodobně....však je to všem jasné. Já fakt nechápu co je vtipného(romantického nebo dokonce dramatického) na tom, že žvatlající Miley Cyrus přeříkává monotónně svůj text a nebo že se u její hlavy při nočním polehávání u noťasu objeví chat z xicht-knihy. Nudné a ani Ashley Greene to nezachránila - a to je co říct. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je film především určen. Na základní školu jsem chodila před dávnými a dávnými časy, vlastně už v minulém století. Sledovat tento nezáživný příběh pro mě bylo utrpení. To mám ale za to, že jsem chtěla vidět herce, které mám ráda v nějaké novém filmu. Akorát nechápu, co tady Demi Moore, Gina Gershon a Thomas Jane dělali. Budu muset zapátrat po francouzském originálu. Ale neche se mi riskovat. Ne vždy je risk zisk. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Milí uživatelé! Nikdy neříkej nikdy, ale přesto si troufám tvrdit, že na FB nikdy nebudu. Mimo jiné víte, že všechny fotky a komentáře jsou vlastnictvím FB a i když zrušíte (smažete) svůj profil tak je to jedno, je to v databázi a Vy to nevlastníte, ale FB ano? Potom se přátelé diví, že maj vykradenej byt, když napsali, že jedou na prima dovču od-do a pochlubili se fotečkami, v čem že to bydlí, Nuže k filmu, víceméně tedy spíše více podprůměr, Demi je stále sexy, ale to snímek rozhodně nezachrání. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nejen že je to natočené na motivy francouzského originálního LOL, které je mimochodem naprosto skvělé, ono je to natočené podle něj i s naprosto stejnými scénami a dialogy a i úšklebky herců, úplně jak přes kopírák, jediné, co se změnilo, bylo místo konání - Chicago a na výlet nejeli do Anglie ale do Francie, asi aby upozornili na to, jak moc velká je to vykradačka. No a samozřejmě tu byli jiná herci, kteří byli naprosto strašní....jako koukat se na to dalo, protože je to právě skoro úplně stejné jako francouzský originál, ale je to bídné a ubohé. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Všechny elektronické výrobky v tomto filmu pocházejí z továrny Applu. (URBAN)
  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)

Reklama

Reklama