Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle považuju za další z řady extra blbostí pro nevim koho... teenagery? Teenagery v USA? Asi ano, kde jinde by se mohl chytit film s Miley Cyrus v hlavní roli. Téma spojení světů teenagerů obklopených sociálníma sítěma a vším ostatním k tomu patřícímu (ano, včetně DROG!!) se světem dospělých a z toho vyústěný výsledek filmu mi teda ocas nepozvedlo, Miley Cyrus nesnáším a možná i proto mi přišla celá její role a (ne)herecký výkon jako shit ala Dawsonův svět a Douglas Booth se hodí spíš do gay porna - ale takovýhle slaďoušci asi k filmům s Miley Cyrus patří... Kupodivu mě srala i Demi Moore v roli matky, jejíž veškeré chování mi přišlo dost iracionální.. Prostě shit. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nejhrubšího zrna, kde opravdu nenarazíte na žádnou sympatickou postavu, což je v romantické komedii docela překvápko. I pro mou osobu. Tragická nesmyslnost plná hezounků a hnusných bárbínek. Neřeším nijak hluboce, když se mi někdo nebo něco nelíbí, ale pokud je něco uděláno, nebo někdo vypadá tak, aby se moc moc líbil/a, a realita se s tím záměrem tak nějak rozchází, vždy mě to ironicky rozesměje... Snad jen ta Demi... je krásná ženská, ale tuhle roli snad dostala za trest. A to nevím za jaký... Ale musela udělat něco opravdu ošklivého. ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Vše to dobré, francouzské, čím disponovalo původní LOL, se zde obrátilo v totální a naprostý opak, takže místo pěti hvězd, které jsem tomu francouskému před časem dávala, mám tady co děla se svou zjevně slabou vůlí tomu dát odpad. Je mi strašně líto Američanů a jejich komplexu "my jsme pupek světa" který jim nedovolí koukat na cizojazyčný filmy, a radši si to vše za velký prachy rimejkujou do tý svý debilní řeči a s "herci" v čele s Cyrus, která svým podáním pubertální dcery s permanetně idiotskym šklebem a vychlastanym hlasem, asi chce přesvědčit svět, že někteří jedinci by se měli dobrovolně potratit. Děsná kosočtvercovina, kterou lze těžko kladně hodnotit i bez absolvování původního francouzského počinu, s jeho absolvováním pak jen zbývá rychle zapomenout a dát poslední sbohem všem americkejm pokusům cokoli rimejkovat. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mílý Cirkus v přechodu. Aneb. Ještě to není ta sympatická štětka a už to není to dítě zneužívané Disneyem. Vzhledově někde mezi koblihou a lívancem...... Film samotný má asi nějaký potenciál, ale nakonec stejně sám sebe dotlačí do pozice ploché moralitky... Přežít se to dá, občas to v jednotlivostech pobaví, ale jako celek je to zbytečnost. ()

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

LOL aneb Strach a Hnus z USA. Kamarádka mě hodně dlouho nutila at se na to podívám jen co jsem viděla že v tom hraje Miley Cyrus mi bylo jasný ,že to nechci vidět ,ale přece jen sem se rozhodla podívat a upevnit si můj názor že ji nesnáším. První scéna s ní a začalo se mi dělat špatně ,protože ta scéna byla fakt divná, připadala mi že jsou na drogách a výraz ,,Loly" tomu dost naznačoval , takže jsem popřeskakovala většinu scén ,protože se na to nedalo dívat. Jedna velká reklama na všechno možný. Dala bych tak 0,4 hvězdičky za Demi Moore ,ale tady nemá vážně co dělat, má na lepší filmy. A jak jsem řekla tohle dílo mě ujistilo ,že Miley Cyrus vážně nesnáším a po tomhle ještě víc. Určitě bych napsala na obálku tohoto DVD : ,,Varování: osobám se slabou povahou se nedoporučuje, může mít katastrofální následky!" ODPAD! ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Počas natáčania si Douglas Booth vypestoval závislosť na mrkve, pretože ju žuval, keď bol nervózny. (Arsenal83)
  • James (Jay Hernandez) jezdí na motorce značky Ducati. (Claude Speed)
  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama