Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nejprve si musíme říct, co je vlastně film, k čemu filmy jsou! Ve filmu, si můžete prožít to co v životě ne, sci-fi, akční, western, anime atd.. Co je ale tohle ? Takový "normální" život puberťačky, který je v tomto filmu vyobrazen jako ženské porno aneb krásní muži jsou stydlivý,hodní a sem tam z nějakého se vyklube parchant, naopak ti méně hezcí jsou divní a úchylní. Vše zaobalené do té vzdorující pubertální atmosféry ... A tak nakonec vzniká tahle podivnost zvaná LOL. + ještě bych dodal, že herci jsou s těží průměr jakož to i kamera, scénář vlastně téměř vše. .... HODNOCENÍ: 15% (1*) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ten film má docela dobrý scénář, nápad, zpracovaní, všechno. Poměrně dobrý romantický film prozkoumávající i vztahy rodičů a jejich dospívajících dětí. Existuje ovšem jedna jediná věc, přes kterou jsem se nedokázal přenést a tou je afektovanost některých herců. Miley Cyrus, která se tu pokouší hrát, se s afektovaností oproti Hannah Montana sakra krotí, ale i když mi není vyloženě nepříjemná, tak mi jako herečka opravdu nesedí a nesedla a vzhledem k tomu, že s hereckou kariérou nejspíš sekla, už asi nesedne. Ale není to jen ona, tady mi upřímně herecky seděla prakticky pouze Demi Moore a s přivřenýma očima Douglas Booth. A LOL vždyť ona ta Miley není ani hezká, tak proč po ní tolik kluků ve filmu šílelo??? ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Takové "teen drama" (jiná škatulka mě nenapadla) o vztazích a problémech puberťáků. Jako takové ale vcelku funguje, takže kdo od toho nečeká víc, může být ve finále spokojený. Původní film jsem neviděl a dokonce jsem neměl ani ponětí, že existuje, takže porovnávat nemůžu, ale rád se na něj někdy v budoucnu podívam. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Ach Tvůj Bože!!! Tohle bylo opravdu za trest. Nejen, že celý film byl praktickou exkurzí v obludáriu, ale tak mohutné výstřiky emocionálních žvástů do éteru, potažmo povědomí diváků (cílová skupina 10-15, zřejmě), mne utvrdily v tom, že dnešní mládež musí být nutně dementní díky takovým patosům a hormonálním sračkám, které naprosto neodpovídají skutečnosti. Nejvíc mne pobavila scéna, kdy matka seřvala dceru a ta běžela do pokoje ke svému deníčku píšíc : "Proč jsem to zas tak pokazila?". Je tohle reakce normálního teenagera? Nenechte se vysmát. Ten by v deníčku tak nehorázně dehonestoval matku, že by si to za rámeček nedala. Mno a když vezmu zbytek tohoto dokumentu o "dementní americké mládeži na střední", vyjde mi odpudivá nekoukatelná zhovadilost s naprosto nesympatickými herci. Kristova noho, nikdy víc! 0% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nepatřím do cílové skupiny, pro kterou je film především určen. Na základní školu jsem chodila před dávnými a dávnými časy, vlastně už v minulém století. Sledovat tento nezáživný příběh pro mě bylo utrpení. To mám ale za to, že jsem chtěla vidět herce, které mám ráda v nějaké novém filmu. Akorát nechápu, co tady Demi Moore, Gina Gershon a Thomas Jane dělali. Budu muset zapátrat po francouzském originálu. Ale neche se mi riskovat. Ne vždy je risk zisk. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Aj keď sa vo filme neuvádza, na jej facebookovej stránke je celé meno Loly (Miley Cyrus) zobrazené ako Lola Williams. (Arsenal83)
  • James (Jay Hernandez) jezdí na motorce značky Ducati. (Claude Speed)

Reklama

Reklama