Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falešní Elvisové, indiáni, kovboj, vysoká vraždící blondýnka, zkorumpovaný šerif, rančer, lilipután i prostitutka se snaží získat neocenitelný indiánský artefakt, který byl ukraden při hře pokeru v kasinu. A každý z nich je za něj ochotný zaplatit i cenu nejvyšší. (Gary)

Recenze (20)

Gary 

všechny recenze uživatele

"ELVIS JUST LEFT THE BUILDING". A ne jeden! Rádoby chytrá a stylová vyprávěnka, která využívá trošku té indiánské historie (nebo historie původních Američanů, chcete-li) a několika narážek na Johna Smithe (pochopitelně), E.A. Poea (nepochopitelně) a samozřejmě Krále samotného (samozřejmě)! Nakonec přiznám, že jsem čekal větší průšvih a spokojil jsem se s tím, že to nebylo vyloženě utrpení. Oldmanovu účast můžeme hodit jedině na čím dál smutněji béčkoidního Slatera, který Drexla z Pravdivé romance zase jednou ukecal. Všichni si zablbli, zastříleli, nikdo bohužel nezazpíval, ukázali nám pár špatných digitálních efektů, pokusili se o pár vtipů a dokonce i nějakou tu menší nahotu (Heather Roop). Prostě něco mezi SEJMI ESO a 3000 MIL DO GRACELANDU. Jen ještě levnější. Kdo chce, ať se královsky baví! ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Proč tak dost dobrý film zkazili zrovna Elvisama to nechápu. A ještě něčím tak odporným jako je miničerný Elvis, nebo Elvis gay. Mně vytáčí jen ten pravý, natož tyhle atrapy. Ale jinak musím přiznat, že pokud pominu elvisovský hnus, je v závěru překvapení až dost. Jinak mi to přijde trošku pomalejší, ale pořád koukatelné. Nejsympatičtější postavy u mne byly rozhodně kovboj s indiánem. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hej, co to jako bylo?? Film jsem našel v počítači a upřímně ani nevím kdy a proč jsem se k tomu dostal, že jsem si ho pořídil... Ale byla nálada a slibná sestava slibovala, že nuda nebude. A taky, že nebyla!! Ch. Slater si roli užíval a musím říct, že jsem se fakt hodně nasmál. G. Oldman dostal málo prostoru, ale asi jako všichni ostatní. M. Park mile potěšila, za to švédská sexbomba H. Mattsson mě dostala do kolen - fakt sexy. Možná to bylo sprosté a často rasistické, ale hlášky byly na úrovni těch keců bylo tak akorát. Moc milé překvapení. Tady nebyla jediná postava slabá. Víc * bohužel dát nemůžu, ale film doporučuji všem fandům Tarantina nebo Rodrigueze, je to slabší, ale za to naprosto nenáročná oddychovka, která neurazí. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Snaha o napodobení Taratinovského stylu...neurazí, ale žádný filmový skvost to není. Ch. Slater byl vždy slabý herec a neskutečně mi lezl na nervy ve všech snímcích, co kdy hrál...nebýt ho, tak možná dám hvězdu navíc. Proč roli v tomto filmu vzal G. Oldman mi asi zůstane navěky záhadou...možná větší prostor měla dostat H. Mattsson... :-) ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mě bylo opravdu velké překvapení měl jsem film hrozně dlouho na seznamu chci vidět a teď jsem opravdu rád,že jsem se k němu dostal. Jednoduchá zápletka,která už sice byla ve více filmech mi vůbec nevadila a bavila mě. Také snad všechny postavy ve filmu jsou podařené a dělají z Guns,Girls and Gambling fakt zábavný film. Nejspíš by byly adekvátní 4 hvězdy,ale já dám nakonec bez problému 5,protože tu poslední pátou si pro sebe ukradla šíleně sexy Helena Matsson. 86% ---- 9/10 IMDb ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení odstartovalo 6. července 2010 v americkém Utahu. (Conspi)

Reklama

Reklama