Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebastian Gutierrez zasadil snímek do prostředí rozličných barů, kde se kříží osudy několika lidí. Společné útočiště - bar - spojuje hlavní postavy a nechává diváka na chvíli nahlédnout do jejich životů. Nenásilné prezentaci a oddychové atmosféře dominují dlouhé dialogy, ostatně o nich film je. Sledujeme krátkou epizodu detektivky Carly Gugino, tanečnice Emmanuelle Chriqui, jejího bratra a dokonce se zde objeví i Zachary Quinto, jakožto zklamaný manžel. (SaNGe)

(více)

Recenze (33)

Javad 

všechny recenze uživatele

Celovečerák free on YouTube, v HD kvalite s mnohými známymi hercami. GIRL WALKS INTO a BAR je oddychový, mierne zábavný film, kde sa každá scéna odohráva v niakom bare a hrajú tam špičkoví herci. Čo viac by ste mohli chcieť „zadarmo“ ? Edit: Film je pre Slovensko a Česko (neviem ako je to v iných štátoch) od 14.3. na YouTube blokovaný, takže vám čo ste ho nevideli nezostáva nič iné ako si ho niekde stiahnuť. Veľmi tomu ale nechápem, keďže to malo byť pre všetkých voľne dostupné... ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Jakto, že tenhle režisér naláka na svoje nijak vyjimečné konverzačky tolik známých hvězd. Pro mě to bylo trochu moc pomalé, jako bych koukal na guy richie ve slow modu. Každopádně musíte mít na takový film mít naládu, pustit si to večer se sklenou whisky, tak dám víc, ale v tomhle ve vedru přes den jsem skoro spadnul ze židle:). ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nezáživná konverzačka, která láká na spoustu známých hereckých tváří, ale ve skutečnosti nic hodnotnějšího nabídnout nedokáže. Uspávací tempo, prázdné dialogy, absence humoru a tak dále. Gutierrezova předchozí Elekra Luxx mi nesedla úplně stejným způsobem. Asi nepatřím mezi cílovou diváckou skupinu tohoto filmu, potažmo režiséra Gutierreze. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Originální a zajímavý film plný mých oblíbených herců. Nejedná se o nic hlubokomyslného ani příliš vážného. Je to jen taková oddychovka plná barevných interiérů, dobrých herců, povedené hudby a propletených útržků z různých životních příběhů. Scénář je vážně dobře napsaný a ani chvíli jsem se nenudila a fotogenické lesknoucí se a blikající prostředí barů způsobuje, že se na film hezky kouká. Určitě doporučuji, ale nečekejte smršť životních mouder, ani jiných podnětů k zamyšlení. Silnější tři hvězdičky. ----"I was under the impression a bar was like a church. A place where a man can be left alone to think in peace."----"You stole his Cadillac and he got mad so he shaved your head while you were sleeping, it wasn't very fatherly but it happened."----"All words have double meaning."----"Me? I prefer to be amused than to be amusing."---- ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Začátek mi sliboval velice zajímavou podívanou, avšak poté od toho ustoupilo a přibylo více postav, což je dle mě škoda. Kdyby se film držel pouze úvodního scénáře, tak to mohlo být naprosto bezchybné, takto musím s hodnocením níže, než bych šel. Ale chvílemi jsem se pobavil, takže své hodnocení přehoupnu k lepšímu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Prvý celovečerný film so známym hereckým obsadením nakrútený výlučne pre internet. (U_S_O)
  • Film bol natočený za 11 dní na kameru Canon 7D. (U_S_O)

Reklama

Reklama