Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebastian Gutierrez zasadil snímek do prostředí rozličných barů, kde se kříží osudy několika lidí. Společné útočiště - bar - spojuje hlavní postavy a nechává diváka na chvíli nahlédnout do jejich životů. Nenásilné prezentaci a oddychové atmosféře dominují dlouhé dialogy, ostatně o nich film je. Sledujeme krátkou epizodu detektivky Carly Gugino, tanečnice Emmanuelle Chriqui, jejího bratra a dokonce se zde objeví i Zachary Quinto, jakožto zklamaný manžel. (SaNGe)

(více)

Recenze (33)

MMR 

všechny recenze uživatele

Začátek mi sliboval velice zajímavou podívanou, avšak poté od toho ustoupilo a přibylo více postav, což je dle mě škoda. Kdyby se film držel pouze úvodního scénáře, tak to mohlo být naprosto bezchybné, takto musím s hodnocením níže, než bych šel. Ale chvílemi jsem se pobavil, takže své hodnocení přehoupnu k lepšímu. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Taková komorní konverzačka, kde vedené rozhovory sice kloužou jen tak lehce po povrchu, ale má to celé celkem přitažlivé provedení a taky mě překvapilo, kolik pro mě známých herců se tady objevilo. Škoda jen, že těch vtipných momentů bylo tak málo a taky, že tam měl Zachary Quinto jen nepatrnou roličku. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Kombinaci Cugino, Chriqui, Gutierrez mám čím dál raději, ačkoli z jejich společných filmů je u mě tenhle nejslabší, což ale rozhodně neznamené, že by byl špatný. Už kvůli všem zmíněným + Rosario Dawson a Lauren Lee Smith si tuhle konverzační chuťovku nenechám jen na jedno shlédnutí. Jen mě docela mrzí, že se v novém Gutierrezovo počinu tentokrát už neobjevily Adrianne Palicky a Marley Shelton. PS: Furt jsem čekala na imaginární rauchen pauzu a ono prd :( ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Nezáživná konverzačka, která láká na spoustu známých hereckých tváří, ale ve skutečnosti nic hodnotnějšího nabídnout nedokáže. Uspávací tempo, prázdné dialogy, absence humoru a tak dále. Gutierrezova předchozí Elekra Luxx mi nesedla úplně stejným způsobem. Asi nepatřím mezi cílovou diváckou skupinu tohoto filmu, potažmo režiséra Gutierreze. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Na Gutierreze mám po zábavných Women in Troubles a provokativní Elektře Luxx slabost, tohle bylo ale o něco horší. Sehnal hodně známých tváří, v čele s Carlou, vymyslel několik příběhů, propojil je tak, aby byly pohodlně koukatelné a bavily, což je samo o sobě kumšt. Ale to je vše, taková oddechovka pro užší okruh diváků. # příběh 6 | hudba 6 | humor 2 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 6 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Prvý celovečerný film so známym hereckým obsadením nakrútený výlučne pre internet. (U_S_O)
  • Film bol natočený za 11 dní na kameru Canon 7D. (U_S_O)

Reklama

Reklama