Piknik klub (TV pořad)
Rodinný
Slovensko, 2010, 60 min
Slovenská televízia prichádza s novou reláciou, ktorej ambíciou je spríjemniť popoludnia celej rodine, poskytnúť užitočné, praktické a nápomocné informácie pre každodennú potrebu a životnú pohodu.
Moderátorkami nového formátu budú ostrieľané televízne dámy - Katarína Brychtová, Bibiana Ondrejková, Karin Majtánová a Andrea Vadkerti. (oficiální text distributora)
MM_Ramone
odpad!Poobedná relácia STV pre všetkých a vlastne pre nikoho. Sledovať "Piknik klub" je vyložene len zabíjaním času. Nuda, nuda, nuda a furt dokola tie isté nesympatické ksichty. Moderátorky sú mi tak protivné, že to ťažko vyjadriť slušnými slovami. Odporné, slizké fúrie. Pevne dúfam, že to bude čoskoro stiahnuté z vysielania. Nech zmizne z obrazoviek verejnoprávnej televízie tento zbytočný odpad!(21.1.2011)
Cappuccino
odpad!"Vtipné", "moderné" a vždy "pohotové" moderátorky nás poučujú o všetkom možnom i nemožnom. Nie, ďakujem.(29.6.2011)
Flego
"Kreatívni pracovníci" v STV skopírovali vlastnú dlhoročnú reláciu Dámsky magazín a ponúkli ju divákom mysliac si, že urobia terno v novej televíznej sezóne. Ich hlboký omyl bol divákmi rezolútne potvrdený a relácia bola po mesiaci k 1.10.2010 zrušená... Jedna hviezdička za pána Chudíka ako hosťa. ( Pozn. - od januára 2011 je opäť obnovená napriek mizernej sledovanosti ).(30.9.2010)
kebom
odpad!Obtlstlé, opozerané, obstarožné a nudné moderátorky zase bľabocú o tom, čo už bolo 1000x povedané a čo neprináša žiadnu informatívnu hodnotu. Doplnené 24. 1. 2011: Tak nám súdruhovia túto blbosť dali naspäť do vysielania. A asi si prečítali aj tunajšie recenzie a tak dali k vyššie spomenutým redaktorkám aj mužských náprotivkov. Tak a teraz to vyzerá, ako to nepodarené "Teleráno" z produkcie STV, ktoré sa už tiež nevysiela. Však treba dať zarobiť tejto televíznej "elite", však? Naposledy som tam videl Bernasovskú aj s manželom "Mravcom", čo sú moderátori úplne ako STV: zlí, zlí, zlí...(3.9.2010)
filip289
odpad!Katka Brychtová a spol. proste nemôžu ostať bez relácie :) .(3.9.2010)
moviepill
odpad!Dámsky magazín cez kopírák...(22.9.2010)
Jimbopepo
odpad!Do pič., a na takéto ... človek prispieva koncesionárskym poplatkom. a keď sa navyše dozvie, že ta neschopná chudera, čo to moderuje, má 6000 eur mesačne, tak už nezostáva nič iné len si riadne uľaviť :D(17.7.2011)
IceQueen
Celý program je o tom, ako Katarína Brychtová robí rozhovory s Katarínou Brychtovou. Hosť sa k slovu dostane len zriedkavo a aj to mu "aktívne počúvajúca" Katarína Brychtová podsúva svoje vlastné postrehy. Ani neviem prečo dávam jednu hviezdičku, možno kvôli Kataríne Brychtovej. Nemala som príliš veľa príležitostí (tými príležitosťami som mala na mysli, že som nechcela) sledovať tento program, takže berte moje hodnotenie s rezervou a týmto by som ešte chcela pozdraviť Katarínu Brychtovú.(2.6.2011)