Reklama

Reklama

Noah je tlustý a žádná z dívek s ním nechce nic mít. Zajímá se o geomagnetické bouře a jedna má být zrovna dnes večer. Bydlí jen s matkou a ta chce, aby si konečně našel práci. Jeho otec se živí prodejem diamantů, ale odešel od nich a dluží jim výživné za deset let. Matka se zrovna chystá na schůzku, kterou jí domluvila její kamarádka, ale na poslední chvíli je nucena to zrušit, protože kamarádka nemá hlídání pro děti. Navrhne Noahovi, aby pohlídal děti on. Peníze se hodí. Noah hlídat nechce, ale matka ho umluví... Třináctiletý Slater je dost otravný a Blithe je malá koketa. Stříkne mu do pusy voňavku a je protivná. Třetí adoptované dítě Rodrigo si hraje s pyrotechnikou a sleduje kickbox. Také často utíká z domova, má ale v bundě GPS. Jakmile rodiče odejdou, Rodrigo začne rozbíjet věci. Noahovi volá dívka, se kterou zrovna „chodí“ a chce, aby sehnal kokain. Má prý zavolat Carlovi, který jí prodával drogy. Noah vezme děti a jede s nimi za Carlem pro drogy. Blithe si uprdne a pokaká si kalhoty. Jdou do obchodu pro nové a Blithe vyvolá paniku, když tvrdí prodavačce, že Noaha nezná a že je unesl. Musejí utéct, a když jsou zpátky v autě, zjistí, že Rodrigo zmizel. Hledají ho pomocí GPS a najdou ho na záchodě luxusní restaurace, kam hodil bombu. Nakonec dojedou do pochybné čtvrti za Carlem. Děti mají čekat v autě. Carl je v posilovně. Noah říká, že s Marisou chodí, když za ním přijde Rodrigo a chce čurat. Rodrigo najde na záchodě vejce plné kokainu. Při přetahování ho rozbijí. Noahovi zavolá Carl a chce ho oddělat – chce se sejít za hodinu v čínské čtvrti a chce za drogy deset tisíc... (TV Prima)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (120)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

David Gordon Green natočil během roku 2011 povedenýho Prince a pruďase a tuhle blbinu. Bylo vidět, že evidentně neměl moc času věnovat se tomuhle projektu, protože to celý působilo jako šitý horkou jehlou. Scénář držel při sobě jenom silou vůle, spíš šlo jen o samostatný scénky a po technický stránce taky nic moc. Jonah Hill hraje svýho typickýho obtloustlýho loosera s lehkejma uchylkama, takže jeho fanoušci budou s jeho rolí určitě spokojený. Pár vtípků se povedlo, takže jsem se občas zasmál, žádný kontinuální výbuchy smíchu to ale nebyly. Přesně ten typ snímku, kterej nejspíš ještě letos vyjde na levnym DVD a příští rok ho budou dávat v televizi. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Som si vedomý toho, že štyri hviezdy sú veľa, ten film je ale naozaj zábavný. Hill a hlavne Rockwell si to celé strašne užívajú a tie tri deti sú natoľko presvedčivé, prirodzené a dobre vybraté, že dokážem prekusnúť aj akékoľvek kŕčovité morálne ponaučenia či klišé. Tentokrát áno. Nečakal som nič, dostal som jednu z najpohodovejších komédií roku. Bavila ma už iba tá WTF myšlienka, že obézneho losera Hilla väčšina berie ako ťažkého frajera, každý s nim chce kamarátiť (Rockwell ho iba spozná a už ho berie ako svojho ôsmeho najlepšieho kamaráta!) a motajú sa okolo neho hneď dve sexi baby. Od Greena (režiséra drám) som videl paradoxne zatiaľ iba komédie - všetky vydarené a táto sa mi páčila najviac. A moja srdcovka cez záverečné titulky... By the way, akurát dva dni dozadu som pozeral "For a Good Time, Call..." a Sitter začína scénou orálu na Ari Graynor :D ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Směs známých herců a nápad, který se dočkal už miliardy zpracování. V tomhle ohledu ani ne moc sympatičtí spratci, kteří hrají hlavní roli a už vůbec ne sympatický Jonah Hill, o kterém si pořád nejsem jistý, jestli je sympaťák nebo arogant a zatím mě nepřesvědčil ani o jednom, byť si hraje na sympaťáka největšího. Já mu to ale zatím nesežral, vlastně sežral, jednou, v Moneyballu. To je ale pořád sakra málo. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká píčovina, akorát tahle má jednu zbraň, kterou ostatní nemají, a to Jonaha Hilla. Ten jeho ksicht je skvěle dělanej na tuhle komedii. Joo jde tam o hovno a od začátku víte jak to celý skončí, ale vtipných situací je tam vážně dost, a proto jsem se na to taky díval, takže já jsem spokojen. Chyb bych tam mohl najít hromadu, ale proč, když to splnilo svůj účel? 65% ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Jonah Hill na čas zhubnul, aby ho jo-jo efekt vrátil ještě otylejšího, v stokrát viděné poloze, ale pořád naštěstí ještě sympatického...Max Records z Where the Wild Things Are má pořád stigma otravného fakana...Nejvíc to všem těm "husto-borcům", ale nandávala Landry Bender jako bitch Blithe :) Slabší tři hvězdy... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Během hlídání dětí Noah Griffith (Jonah Hill) sleduje film Temný anděl (1990). Fráze „I come in peace", která z televizoru zazní, je zároveň alternativním názvem staršího akčního snímku. (Lorge)
  • Telefonní číslo (917) 409-7838, které se objevuje na plakátech k filmu, je pravým číslem Jonaha Hilla, na kterém byl v době uvedení filmu osobně k zastižení. (pajik)

Reklama

Reklama