Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla z celé série rozhodně nejslabší a nejhorší. Trojka už je zase celkem funny. Ostrov se mi libí, zpívání již nehraje hlavní roli a je odsunuté na vedlejší kolej. Děj na ostrově je celkem zřejmý a jednoduchý, najít chipmunky a přes drobné komplikace opustit ostrov (to píšu jen pro ty hlupáky co děj neobjevili)... Dvojka mi přišla chvílemi až trapná, zatím co trojka už si zase drží onu úroveň pohodové rodinné komedie. Jestli si někdo troufá soudit, že se to ani dětem líbit nebude, pak se proberte!!! Zajděte si do nejbližšší školky a podívejte se kolik žáků má aktovku s Chipmunky, a já si myslím, že co se týče hodnot tohoto fimu, nebudu se bát ho dětem nikdy pustit, protože Alvin a celá ta skupinka opravdu působí dojmem dětí, které dělají chyby a hlouposti, ale jsou schopni se ponaučit, A Jason Lee, když by si odpustil to svoje stále řvaní: "AAALVINéééé" tak by možna vyniklo, že hraje opravdu výborně svoji roli rodiče. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Jen takové lákadlo pro fanoušky minulých dílů. Příběh byl na mnoha místech přímo předvídatelný až to bolí. Hudba je neodmyslitelnou součástí filmu, ale co je moc to je moc. Nemám ani tak na mysli hudbu jako takovou, ale hudební hvězdy, které se chtějí prosadit ve filmu. To je ubohý. Jinak je film doplněn poslední populární hudbou, ke které příliš kladný vztah nemám, ale byla uspořádána uspokojivě. Nechápu proč dvojka byla méně úspěšnější? Tento díl by měl dostat označení sci-fi. Na čtyřku do kin bych nešel asi ani zdarma. I ta dvojka možná byla příliš. Děkujeme, odejděte! ()

Reklama

Najlvin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého? Ano, je to tak. Chipmunkové a Chipettky nás opět přišli pobavit svým neotřelým humorem. A že se jim to zase daří na výbornou! Přitom jim k tomu stačí tak málo – rodinná dovolená. Ovšem to by to nebyli Chipmunkové, kdyby se to neobešlo bez potíží. A tak se díky svému nerozvážnému blbnutí rázem ocitají jako trosečníci na zdánlivě opuštěném ostrově někde uprostřed tichomoří, který se shodou okolností chystá co nevidět vyletět do povětří. Tady se teprve ukáže, jak si malí hrdinové dokáží v těžkých chvílích poradit a jestli vůbec zvládnou vzájemně spolupracovat, aby přežili své dosud největší a nejztřeštěnější dobrodružství, jaké je kdy potkalo. Jednoduché to rozhodně mít nebudou… Asi je už každému jasné, že tohle v pořadí již druhé pokračování má opět co nabídnout. O nové humorné situace, vtípky a hudební scénky tu rozhodně nouze není, a to je jen dobře, neboť o tom přece všechny filmy s Chipmunky vždycky byly a pořád jsou. Potěší hlavně vtipné narážky na slavná filmová díla či po chipmunkovsku upravené písničky, které rozesmějí snad každého diváka. Ale i samotná změna prostředí, v němž se děj odehrává, filmu neskutečně prospěla a je příjemně osvěžující. Možná právě proto, že film tentokrát nabízí víc dobrodružství a akčních momentů než předchozí dva snímky dohromady, se mně osobně trojka líbila asi nejvíce… Na zcela trestuhodné podhodnocení, které bohužel tuto třídílnou sérii filmů, z mně nepochopitelných důvodů, provádí od samého začátku, neberte tedy ohled a raději si názor udělejte sami. Byť je děj opět jednoduchý a předvídatelný jako leckdejaké klišé, nabízí čistou a nefalšovanou zábavu bez zbytečných trapností. Navíc umocněnou opět zdařilým česko-slovenským dabingem, jenž dělá hlavní hrdiny tak roztomilými a neodolatelnými. Pro mě rozhodně jedno z milých překvapení roku, které by si zcela určitě neměli nechat ujít všichni fanoušci Chipmunků a Chipettek. Pevně doufám, že se dočkáme dalšího dílu, o němž už se na internetu celkem živě spekuluje ;-) ()

Radbuzaz 

všechny recenze uživatele

Tento film jsme shlédli v letním kina za deště. Přiznám se, že se mi na něj moc jít nechtělo, ale když vidíte v dětských očích i očkách partnerky, že jim to udělá radost, tak nakonec vyrazíte. :-) Chipmunky ( v překladu pruhované hlodavce ) jsem znal už dříve z různých písniček zpívaných chipmánštinou. :-)) Partička Chipmunků a Chipettek se plaví na lodi a díky shodě náhod a silnému větru se ocitnou na ostrově. Zvláštní mi na filmu přišlo to, že Chipettky mluví slovensky a Chipmunkové česky. Film je zaměřený na dětské publikum a tomu taky odpovídá celkové vyznění filmu. Čili ikdyž nejsem rozhodně cílovou skupinou, tak děti a na stejnou vlnu naladění jedinci budou mít stoprocentně radost. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

No tak pár vad a nesmyslů by se tu rozhodně našlo, např. vzezření a oblečení slečny, která je údajně na ostrově 7 let, zákony fyziky asi často přestávají platit a časté protiřečení si...ale což. Písničky byly většinou slušně vybrané, mňoukali a pískali to hezky, Čiper(t)ky se u toho hezky kroutily v rozkošných šatečkách a z jednoho veverčáka se stal Casanova. Sice už chybí to prvotní překvapení - jéé, chlupáči!...ale stejně to bylo relativně fajn a razantně horší oproti jedničce nebo dvojce to nebylo. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)
  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)

Reklama

Reklama