Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Mne prijdou vsechny dily "Chipmunku" kvalitativne podobne. Tak davam vsem stejne (prumerne) hodnoceni. Kazdy je trochu necim jiny a jsou to samozrejme detske filmy, a tak by se k nim melo pristupovat. Treti dil je sice vpodstate nastavovana kase, ale nenudil jsem se. Je to megaporce chlupate roztomilosti a animace je opravdu velmi detailni a hezka. Pisnicek je hodne, a i kdyz si je clovek tezko zazpiva (anglicke mnoukani na Lady Gagu, Destiny's Child, Katy Perry... :-), na podupani nohou do rytmu to staci:-) Pokud prekousnete infantilni forky typu pad na drzku, je to prijemna oddechovka s letni atmosferou (castecne toceno na Havaji). Proti hranym prisernostem z Disney Channelu jsou Chipmunkove porad stravitelnejsi. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2007 sa na plátnach kín objavil titul "Alvin a Chipmunkovia" (Alvin and the Chipmunks). Traja nesympatickí, hyperaktívni, uvrieskaní, upišťaní hlodavci. Nahlúply tlustoprd Simone, okuliarnatý chytrák Theodor a ich šéf Alvin. Ich synteticky upravené, mrnčavé hlasy, ktorými hovorili a aj spievali všeobecne známe songy, mi boli tak protivné, že som mal čo robiť, aby som to dopozeral až do konca. No a už o dva roky neskôr, v roku 2009, bolo vyprodukované pokračovanie "Alvin a Chipmunkovia 2" (Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel). Tam sa ku tomuto neznesiteľnému héliovému triu pridali ešte tri zablšené samice, ktoré tiež vrieskali a pišťali ako divé. Horko ťažko som to predýchal. Avšak v záchvate môjho iracionálneho filmového masochizmu som si pozrel aj tretie pokračovanie, ktoré bolo natočené v roku 2011 pod názvom "Alvin a Chipmunkovia 3" (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked). Ich vianočná plavba na luxusnej zaoceánskej lodi, vo mne ešte väčšmi utvrdila odpor ku týmto afektovaným, uškriekaným, animovaným vevericiam. * ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Mašina na prachy vol.3 se znovu dala do pohybu, a tak jsem byl moc zvědavý, s čím tvůrci přijdou tentokrát. Bohužel jsme opět svědky jistého kvalitativního úpadku, zejména po příběhové stránce, jelikož se tvůrci rozhodli, že se už definitivně vykašlou na kvalitní nebo alespoň smysluplnou zápletku, čemuž samozřejmě odpovídá zcela nelogický a nudný děj, doplněný o hrozné písničky a trapné výstupy jednotlivých postav. Dialogy jsou čiré utrpení, animace zcela průměrná. Chipmunkové tentokrát mimořádně otravní, povedly se snad jen občasné vtipné narážky na jiné populární snímky, jinak těžká nuda. Mělo se raději zůstat jen u jedničky. 2/10. ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

Ach můj bože! Něco tak trapného už jsem dlouho neviděl. První díl Chipmunků byl docela dobrý, řekl bych až lehce nadprůměrný, ale s přiděláním dalších dílů to šlo z kopce a tímto třetím dílem to totálně pohnojili. Chvílemi jsem se snad styděl více, jak samotní herci (viz. David Cross). Příběhově o ničem. ()

Pierre odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Chipmunkové ztroskotají kvůli Alvinovým bůbůstkám na ostrově a jejich pán Dave se je snaží zachránit. Jim na ostrově mezitím začíná hrabat a potkají jakousi psychopatku která je posedlá pokladem z Ostrova. No, není to vtipné? Ne není milí tvůrcí, je to SMEŠNÉ!!! Jednička byla fajn rodinná komedie, dvojka byla typická ne příliš povedenná dvojka, ale tady tenhle film je hitparáda trapnosti. Je to nereálné, hloupé, blbé, nevkusné a vy celou dobu koukáte na plátno a v duchu se ptáte co to je?? A tak se tedy ptám: CO TO JE??? ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama