Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 1

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (117)

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

První díly nejrůznějších trilogií bývají nejlepší a jinak to není ani v tomto případě. Po slabším druhém pokračování jsem byl zvědav, jestli se dojem vyrovná a třetí kousek se umístí mezi nimi. A skutečně podle udělených procent je dvojka na druhém místě a já s tím můžu jen souhlasit. Zase jsem se celkem bavil a navíc nechyběly hezké scény jako v úvodním dílu. Místy to opět balancovalo na hraně trapnosti, ale dejme tomu, když je to hlavně pro děti. Ovšem protivná trosečnice byla velký úlet. Do děje se vůbec nehodila a druhou půlku mi trochu otrávila. Příjemným překvapením byly "Chipmunkčice," či jak je mám nazvat. Všechny tři na první pohled zapadaly do páru, že už tomu chyběly jen tři svatby. Roztomilá byla i jejich slovenština, která jim přidávala na půvabu. Co říct závěrem. Příjemné zakončení příběhů roztomilé trojice. Tedy doufám, že to byl poslední díl, protože se to podařilo uzavřít celkem důstojně. 60% (PS: Absolutně nepochopím ty, kterým se nelíbila už jednička a přesto se musí podívat na dvojku i trojku, aby mohli napsat svůj opětovný projev výkalů. Vy jste fakt beznadějní.) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Už to nemá čím prekvapiť a priniesť niečo nové. Chipmunkovia v treťom pokračovaní už len varia z vody a všetko už začína byť veľmi obohrané a bez akéhokoľvek zmysluplného nápadu. Snaha síce bola zabudovaním deja do prostredia opusteného ostrova, ale nevyšlo to. A k tomu je ten film tak upišťaný, že vám proste začne po 10 minútach liezť na nervy. Preto u mňa len podpriemerný snímok, ktorý by už nemal mať ďalšie pokračovania. 40 % ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Já tedy jako chápu, že je to pro dětskou cílovku a můj vlastní syn to má rád a tenhle díl považuje za nejlepší, ale je spousta dětské filmové tvorby, která je prostě dobrá. Tohle ne. To je tak neskutečně debilní, trapný a nudný film, že jsem v tomhle ranku už hodně dlouho podobný neviděl. Že z nějakého záhadného důvodu chipbuchty mluví slovensky by mi nijak nevadilo, kdyby jim ale bylo rozumět, což dost často nebylo. Tanečky a zpěvy byly prostě k zblití (honem si musím pustit nějaký bollywood, abych si spravil chuť), zápletka o hovně, postavy veskrze nesympatické (ta jeblá trošečnice měla být jako co? - Jasonu Lee jsem to docela i přál, vždycky mi připadal tak slabý a nezáživný, že se hodí jen pro role v podobných filmech). Jsem rád, že mě syn nenutí dívat se na ostatní díly. Tohle byl čistý terror. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Potřetí jsme si společně s Jasonem Lee mohli zplna hrdla zakřičet „Alvinééééééééééé“………tentokrát ala Robinson Crusoe šmrncnutý Tarzanem. Pokud mohu soudit, tak „trosečník styl“ sluší Alvinovy a spol. o chipmunčí chlup víc, než předešlé dvě pokračování. V Chip-Wrecked se přesouvá zpěv (jestli lze tedy chipmunčí skřeky zpěvem nazývat) a sním spojené eskapády lehce na druhou kolej a jde více o dobrodružství a bezprostřednost. To je fajn, ale jinak se film v porovnání se svými předchůdci nikam příliš neposunul a stále zůstává záležitostí pro později narozené. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu „důstojné“ pokračování již tak dost pokleslé podívané. Naštěstí zde není tolik zpívaných pasáží, jako tomu bylo minule a tak s lahváčem v ruce tuhle hrůzu přežijete – Hlavně když se děcka pobaví. Sledovat jak se Chipmunkům zapalují lýtka a jejich „krasavice“ trsají na diskotéce je prostě k „nezaplacení“. Ještě že to trvalo jen tak krátce a prosím už žádné další pokračování… ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)
  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy se Dave (Jason Lee) vrací domů ze setkání s hudebním producentem, je možné zahlédnout klávesy opřené o zeď, které skutečně patří Jasonovi Leemu. (272827)

Reklama

Reklama