Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 2

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (117)

Radbuzaz 

všechny recenze uživatele

Tento film jsme shlédli v letním kina za deště. Přiznám se, že se mi na něj moc jít nechtělo, ale když vidíte v dětských očích i očkách partnerky, že jim to udělá radost, tak nakonec vyrazíte. :-) Chipmunky ( v překladu pruhované hlodavce ) jsem znal už dříve z různých písniček zpívaných chipmánštinou. :-)) Partička Chipmunků a Chipettek se plaví na lodi a díky shodě náhod a silnému větru se ocitnou na ostrově. Zvláštní mi na filmu přišlo to, že Chipettky mluví slovensky a Chipmunkové česky. Film je zaměřený na dětské publikum a tomu taky odpovídá celkové vyznění filmu. Čili ikdyž nejsem rozhodně cílovou skupinou, tak děti a na stejnou vlnu naladění jedinci budou mít stoprocentně radost. ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Stará známa partička obohatená o nežnejšiu časť sa opäť vracia a vezmú nás na rodinnú dovolenku, kde sa pokazí všetko čo len môže - všakže Aaaalviiineeeeee !!! :D Tento diel sa mi zatiaľ páčil najviac, mám rád tému dovoleniek, slnka, mora, oddychu, zábavy a stroskotania na ostrove YEEES :) Ani náhodou ma to nenudilo - keď ma nezaujme ten hlúpy dej, ktorý má beztak každý jeden diel malých lesných veveríc ... ehm ok. ok. chipmunkov ... tak sa aspoň pokochám prírodou, zvukmi, nádhernými vodopádmi :))) Za mňa áno, z 1. 3 dielov, je tento pre mňa naj ... ikeď od 2. polovice filmu sa toho začalo diať na ostrove tak šialene veľa, že je to čistý výplach len, aby bola akcia, a aby sa človek nenudil. Nespoilerujem, takže nerozpíšem to ... ale REALLY ? :D Obľúbené postavy: Theodor (neustále rozkošný), v tomto dieli zaujme a pobaví pavúkom pozmenený Simooon :P A ani Alvin ma tak neotravoval a neliezol na nervy ako doteraz vždy ... A NAJ SONG za mňa rozhodne záverečná scéna Lady Gaga - Born This Way .... Náhodou, bolo to kúzelné, bolo to zábavné, bolo to dobré (ten song myslím) ... Takže ok, a deti sa určite v kine vybláznia ... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namlouvat, Chipmunkové jsou snesitelní asi jako mravenci ve spoďárech. Nebyli vtipní poprvé, už vůbec ne podruhé, ale stejně jsme se s nimi mohli setkat i potřetí. Aby toho na mě nebylo mnoho najednou, musel jsem si sledování dvojky a trojky rozdělit do dvou různých dnů, protože najednou bych je asi nedal. Pozitivum je skutečnost, že se konečně dostáváme z prostředí nahrávacích studií a soutěží, nesoustředíme se na hudbu, ale na životy Chipmunků a Chipettek. Dave jich všech šest adoptoval a teď se s nimi vydává na dovolenou. Alvin samozřejmě musí všechno zkazit a zaručeně je z něj jeden z nejotravnějších chlupáčů, co se kdy objevili ve filmu. "Alvin a Chipmunkové 3" vracejí Dava do hry a Jason Lee má zase jednu pitomou roli do své filmografie. Asi navždy zůstane Earlem, jehož karma nikdy nebyla naplněna. Bohužel. Pozitivní na trojce jsou pak jen pouze popkulturní narážky, které jsou minimálně úsměvné. Narážky na "Pána prstenů", "Ztracené" a "Trosečníka" nejsou geniální, ale lepší než drátem do oka. A Simone je rozhodně borec. Alespoň v první chvíli. Nedivil bych se, kdybychom se dočkali čtvrtého dílu, ale stejně tak bych netruchlil, kdyby nic takového nepřišlo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/07/runaways-rok-jedna-nedotknutelni-johnny.html ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu „důstojné“ pokračování již tak dost pokleslé podívané. Naštěstí zde není tolik zpívaných pasáží, jako tomu bylo minule a tak s lahváčem v ruce tuhle hrůzu přežijete – Hlavně když se děcka pobaví. Sledovat jak se Chipmunkům zapalují lýtka a jejich „krasavice“ trsají na diskotéce je prostě k „nezaplacení“. Ještě že to trvalo jen tak krátce a prosím už žádné další pokračování… ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Oproti otřesné dvojce to jde, je vidět, že tvůrci se chtějí posunout dál a tak vymýšlejí čím dál tím pestřejší zápletky. Prostředí ostrova sedělo všem zúčastněným. Jason Lee zkrátil sestřih, krapánek zhubl a opět tahal film ke dnu. Je celkem kýčovitý a moc neumí prodat svojí práci, ale nijak nevyčnívá, protože všechno ostatní charaktery (hlavně ty lidské) jsou bídné taky. - 4/10 - ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Film se natáčel na výletní lodi Carnival Dream. (robiiiin)

Reklama

Reklama