Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Přesně na pomezí nesnesitelné jedničky, a v druhém plánu perverzně zábavné dvojky... Autoři tentokrát naprosto rezignovali na jakýkoliv děj a film je tak především sledem epizodek, jejichž jediným účelem je posunout se od jedné písničky ke druhé, bez ohledu na jakoukoliv logiku. Vtip naopak nastává v momentech, kdy se parafrázuje, nebo se prostě dělají věci, které jsou natolik zhovadilé, že se musí jednat o záměr. David Cross, který za celý film nevyleze z kostýmu pelikána a po celou dobu jen cynicky glosuje veškeré to šílené pobíhání, pak nasazuje vší té absurditě korunu a hodina a půl na pustém ostrově tak vlastně uteče dřív, než to člověka začne vyloženě srát. Překvapivě funguje i motiv dospívání, a nakonec, pár perverzních momentíků se také najde... Kdyby na podobném konceptu postavili 4. díl a poslali veverky do vesmíru, vlastně bych se nebránil. Humor by zůstal a kvíkání? In space, no one hear you squeek... ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

Oproti otřesné dvojce to jde, je vidět, že tvůrci se chtějí posunout dál a tak vymýšlejí čím dál tím pestřejší zápletky. Prostředí ostrova sedělo všem zúčastněným. Jason Lee zkrátil sestřih, krapánek zhubl a opět tahal film ke dnu. Je celkem kýčovitý a moc neumí prodat svojí práci, ale nijak nevyčnívá, protože všechno ostatní charaktery (hlavně ty lidské) jsou bídné taky. - 4/10 - ()

Reklama

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

Ach můj bože! Něco tak trapného už jsem dlouho neviděl. První díl Chipmunků byl docela dobrý, řekl bych až lehce nadprůměrný, ale s přiděláním dalších dílů to šlo z kopce a tímto třetím dílem to totálně pohnojili. Chvílemi jsem se snad styděl více, jak samotní herci (viz. David Cross). Příběhově o ničem. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale já se bavil pouze u prvního dílu. Ten nepostrádal nutnou dávku zábavy, dobrodružství, dokonce i jemné originality a nesl se na vlnách klasické pohádky pro celou rodinu. Tohle vše 'trojce' chybí .. vše se tragicky opakuje, což je stále ta stejná a obehraná písnička - akorát to autoři okořenili tropickou džunglí, která ale v duchu atmosféry nemůže nic zachránit. Pískání Chipmunků leze spíš na nervy, žádný dechberoucí song ani zapamatovatelná scéna. V mých očích opět pád dolů - možná ale tento díl poslouží jako zábavné kino pro nejmladší diváky ve věku 3+ .. [29%] ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že jenom tržby zastaví tohle krveprolití ušních bubínků. Třetí pokračování je vyloženě vysáté z předchozích dílů, že to víc pomalu nejde, ale i tak už jsem stejně moc nečekal. Za zmínku stojí maximálně ocitnutí na ostrově. Čistá hloupá komedie, která nabízí jen svoji tupou stránku a potápí se jisto jistě ke dnu filmového průmyslu. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Jason Lee, který propůjčil hlas Daveovi, označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. (ČSFD)
  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)

Reklama

Reklama