Reklama

Reklama

Šťastní až do smrti

(seriál)
  • USA Happy Endings
USA, (2011–2013), 20 h 33 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

David Caspe

Hrají:

Eliza Coupe, Elisha Cuthbert, Zachary Knighton, Adam Pally, Damon Wayans Jr., Casey Wilson, Nick Zano, Sasha Jackson, Seth Morris, Stephen Guarino (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Zabudnite na to, kto si nechá prsteň, pretože keď sa raz rozíde pár, skutočnou otázkou je - kto si nechá priateľov? V modernej komédii rozchod skomplikuje život všetkým spoločným priateľom a postaví ich pred ťažkú otázku - ktorú stranu si vybrať? Dave (Zachary Knighton) a Alex (Elisha Cuthbert) boli dlhé roky vynikajúcimi priateľmi a držali celú partiu pokope. Kto ich stmelí teraz? Dokážu si snáď Max (Adam Pally), Brad (Damon Wayans Jr.), Jane (Eliza Coupe) a Penny (Casey Wilson) vybrať, na koho stranu sa postavia? Zrazu sa každá udalosť mení na vyjednávanie, ako napríklad to, kto pôjde na každoročný lyžiarsky výlet. Mnoho otázok ostáva nezodpovedaných, avšak partia bola spolu tak dlho, že aj rozpad ich centra dokážu kúsok po kúsku zvládnuť. A to najmä preto, že Dave a Alex sa rozhodli zostať priateľmi. (U_S_O)

(více)

Recenze (37)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nevýrazná, nejednoznačná (či mnohoznačná) tématika dílů, která pak způsobuje zmatečnou (nebo radši nijakou) návaznost jednotlivých gagů; přehnaný stavění na ujetosti některých postav (vlastně všech až na ústřední dvojku, kolem který se má všechno točit); slabě, skoro až děsně předvídatelně pointovaný fóry; a ve finále žádnej smích, žádná silná pasáž v úvodních dílech -> po první sérii nepokračuju, ani kvůli Elishe (která tu mimochodem potvrzuje, že hereckym talentem rozhodně oplývá, jen bohužel skoro netočí). ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Happy Endings se pro mě stalo srdeční záležitostí jako Přátelé. Nevím čím to je. Jestli rozvitými charaktery postav, které jsem si prostě zamiloval, nebo tím humorem. Humor v HE je mi hodně blízký a vždy se skvěle pobavím. A když (bohužel) odehrává jednou za čas scéna s trapným dialogem, ihned odpouštím. Miluju pravidla, které se v tomto seriálu odehrávají. To znamená pro každý díl jiná úplně stupidní zápletka. Charaktery postav se stále více otevírají. I když je prostě nejlepší Max, mám hrozně rád i ostatní postavy a žádná mi nevadí. Třeba v HIMYM mi neskutečně vadí Lily, už od začátku. Tady je vše hrozně v pohodě. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který se asi nejvíce přiblížil fenoménu Přátel, jen ti diváci tady chyběli. Bláznivé příběhy party přátel plné odzbroujících scén a gagů, které jen tak z hlavy nevymažete. Hlavně však ve zdejší partičce nenajdete ani jeden slabý článek, naopak jen těžko vypíchnete váš nejoblíbenější charakter. Elisha Cuthbert je cute, Damon Wayans se postupem času mění v tahouna seriálu a Adam Pally je prostě gay k pohledání. Navíc i přes všechnu tu ulítlost vám postavy přirostou k srdci a získáte pocit, že s nimi máte vlastně hodně společného. Je proto škoda, že sitcom se žádné šťastného diváckého konce nedočkal. ()

York 

všechny recenze uživatele

Chtel jsem neco stejne dobreho, jak (prvni serie) HIMYM a bylo me doporuceno tohle. Jednotlive dily byly zabavne, nektere dokonce velice, ale nejak jsem se za cely serial nemohl prinutit se s tema lidma szit. Porad to bylo jakesi takove neosobni, clovek se ani poradne nezdozvi, cim se jednotlivi hrdinove zivi (ale porad jsou pri penezich...). Taky se nikdo nikam nevyvyji, kdyz se Penny POZOR SPOILER tesne pred svatbou rozhodne nevdat (z nejakeho hloupeho duvodu) pusobilo to strasne umele..., proste mela roli te, co porad hleda vhodneho zenicha a porad ho nemuze najit...(takze i kdyz ho nasla, musela se s nim rozejit, protoze to proste byla jeji role). Stejne tak me v dalsich seriich vadilo, ze Elisha dostala roli hloupe blondyny, i kdyz v prvni serii byla uplne normalni. Nemusel to byt spatny serial, kdyby ho trochu vic vyladili, takhle je to na 70% a dobre ze ho zrusili. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zdařilý sitkom á la Přátelé, který mi seděl humorem (tedy většinou - od S2 se nějak víc přehání ad absurdum a přibývají nepřeložitelné slovní patvary) zhusta využívajícím popkulturní reference (od S2 opět přemnoho a neameričanům dost nesrozumitelných) a takový ten styl nedomyšlených, nevhodných či rovnou urážlivých vtípků / poznámek, což si jejich pronašeč záhy uvědomí a snaží se to nějak zamluvit / shodit. Celý já. :-) Samozřejmě by to nešlo bez naprosto libového obsazení šestice sympatických, zábavných, trhlých a nedospěle dětinských postav. S1 4*, S2-S3 3* ()

Galerie (823)

Zajímavosti (9)

  • Ve třináctém díle druhé série nazve Brad (Damon Wayans Jr.) všechny své kamarády jako postavy ze seriálu Přátelé (od r. 1994). Nazývá je podle jejich stejného charakteru. Dave (Zachary Knighton) je Ross (David Schwimmer), neboli smolař, který hledá, co vlastně chce. Alex (Elisha Cuthbert) je Rachel (Jennifer Aniston), hloupá kráska. Penny (Casey Wilson) je Phoebe (Lisa Kudrow), bláznivá holka, která často neví, o čem mluví. Max (Adam Pally) je Joey (Matt LeBlanc), "děvkař", který se moc nechce vázat. A Jane (Eliza Coupe) je Monica (Courteney Cox), vše musí být podle ní. Na Brada (Damon Wayans Jr.) tedy vychází Chandler (Matthew Perry), vtípkař, který často uvolňuje atmosféru. (karlik4801)
  • Je pravidlem, že v každém díle je zmíněn nějaký hollywoodský film nebo herec. (karlik4801)

Související novinky

Bratři Russovi chystají vlastního Bournea

Bratři Russovi chystají vlastního Bournea

01.06.2014

Tomu se říká skok do první ligy. Bratři Russovi se dlouho drželi v televizi, kde pomáhali se sitcomy jako Community, Happy Endings nebo Arrested Development. Pak ale dostali velkou šanci od Marvelu,… (více)

Captain America 2 jako komedie?

Captain America 2 jako komedie?

08.06.2012

Tak to zřejmě ne, ale nadhled mu rozhodně chybět nebude. Do finálních rokování o režii (Joe Johnston se nevrátí) totiž vstoupili bráchové Joe Russo a Anthony Russo. Ti jsou známí především jako… (více)

Reklama

Reklama