Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

Pablinho odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem další díl v TV, přijdu tomu dát odpad! a překvapivě zjistím, že už jsem ho tomu dávno dal. Ale kdybych mohl, dám tomu oba dva. Ta rádoby napínavá atmosféra je fakt směšná, naprosto přehrávaný, ti herci na to nemaji. Ale tohle by nezachránil ani Hollywood, jaká je to scénáristická patlanina... ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo to takovou reklamu, až mě to přinutilo se na tu "exkluzivní předpremiéru" podívat. A to jsem neměl dělat. Hned během prvních minut mne rozesmála pasáž na dálnici (hlavně ten záběr z toho vrtulníku vypadal jak stáhnutý z YouTube) a rozčarování pokrčovalo dál. Naprosto amatérské výkony většiny herců (těch pár slavnějších jmen to vážně nezachrání), trapné, vyčpělé dialogy, příběh jak vystřižený z jiné české novodobé telenovely... (Pojišťovna, VKV, Rodinná pouta, atd.) nebo Vojtek co by v roli "zpěváka" titulní skladby (ale abych nežral, ta je v instrumentální verzi docela hezká). Dokonce jsem se v polovině dílu vyjádřil v tom smyslu, že VKVčka proti tomu byly jak z hollywoodský produkce a to asi hovoří za všechno. Za co teda tu jednu hvězdičku? Byla v tom jen jedna reklama, vše se odehrává v hezkém baráku, za těch pár kvalitnějších herců (Etzler, Potměšil a Švehlík) a... a to je vlastně úplně všechno. UPDATE (27.10.2010): Tak jsem se podíval na pár dalších dílů a musím jít s hodnocením dolů. Všechny díly jak na kolovrátku, řešení té stejné věci pořád dokola (a vůbec nevadí, že už byla vyřešena, dáme si to s radostí znova) a navíc TOTÁLNĚ prkenná a nesympatická Pavla Vitázková!!!! Ale to bych pořád tak nějak přežil, ale že si tvůrci dovolil tento seriál označit za "pokračovatele nejlepší české tradice" ???? AHA, TOHLE srovnávat třeba s "Hříšní lidé města pražského" nebo "Nemocnice na kraji města"? AHA!!! ()

Reklama

fandula 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál se těším vždy,když ho mají na Primě dávat.Ne jen že hercům jejich role vřím ale vyváženost vztahů je stoprocentně lepší a důveryhodnější,než například v Ordinaci v růžové zahradě.I když tenhle seriál dostal málo hlasů jelikož se tam děje velké h***o,je tak útulný že alespoň 4* si u mě zaslouží. ()

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už trochu moc. Rozdíl mezi českými romantickými seriály a jihoamerickými telenovelami je jen ten, že poněkud teatrální výkon tamních herců je alespoň trochu uvěřitelný, jsou v něm emoce a alespoň náznak jakéhosi "herectví", což v těch českých zcela chybí. V Cestách domů, zejména u Rybové a Etzlera (který se v každém záběru-nebo snad v každé své roli?- tváři naprosto stejně!) podtrhují jejich tragický herecký výkon trapné dialogy, zoufale špatná kamera a ještě horší režie "režiséra" Adamce... ()

Moiseiwitsch odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem pár dílů shlédnul, abych věděl na co se dívají běžní lidé, když přijdou večer z práce. Udělal jsem chybu... Rád bych dal alespoň jednu hvězdu, ale nepřišel jsem na nic, za co bych ji udělil. Dříve seděli lidé u svíček a povídali si nebo četli dětem. Možná některé návyky tradiční společnosti byly lepší než ty, které chytáme mi dnes. Když nám vypnou elektřinu tak pobíháme po svých příbytcích jak pomanutí a jsme vyhození z rovnováhy, že nám většina přístrojů, kterými jsme obklopeni přestala fungovat. A přitom bychom některé večery mohly dělat jiné činnosti než sledovat tv. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Natáčení probíhalo ve věznicích, nemocnicích, a vilách, konkrétně na Praze 6. (M.B)
  • V seriálu si zahrála i československá fotbalová legenda Antonín Panenka. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama