Reklama

Reklama

Děj tohoto filmu vypráví o jedné obyčejné škole, učitelích, žácích a ostatních zaměstnancích školy. Vše však sledujeme pohledem suplujícího kantora Henryho Barthese (Adrien Brody), který jako nováček vstupuje do světa dobře skrývaných tajemství, lží a lidských tragédií. (FFilipCZ)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Brr... z toho jde mráz po zádech. Já bych nemohl učit, protože bych kriply musel zabít. Tento odpad (tím mířím i na naši mládež, to jsou tzv. typy zbytečného člověka. Cyklon B by se měl znovu obnovit.

PinokKio

PinokKio (hodnocení, recenze)

diamonde

Bohužel nedá, nikdo z distributorů ho pro český trh nekoupil. Jediná možnost, kromě internetu, je pokud se nepletu Cinemax, kde ho občas dávají ..

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

bonolennes

bonolennes (hodnocení, recenze)

whimsy: Predpokladam, ze z Cizince. Cetla jsem jen cesky preklad, ale myslim ze to je citat z konce knihy, kdy hlavni hrdina zabil toho Araba a ceka na rozsudek. 

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

TammiLargo: Jo jo zkoumal jsem to a je to těma vlasama.

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Jsem jediný komu v určitých chvílích připomínala Sami Gayle Emmu Watson?

whimsy

whimsy (hodnocení, recenze)

Nevie niekto, z ktorej Camusovej knihy je ten uvodny citat? "And never have I felt so deeply at one and the same time so detached from myself and so present in the world." - Albert Camus

TammiLargo

TammiLargo (hodnocení, recenze)

Ballas:  film je jedině s titulkama,dívala jsem se na něj. Nejsou tam žádné dlouhé složité dialogy.Čtou se dobře a za shlédnutí to určitě stojí.

Ballas

Ballas (hodnocení, recenze)

TammiLargo: o amaterský dabing nestojím, byla by velká škoda kdyby zrovna u tohoto filmu CZ dabing nebyl :-( 

Ballas

Ballas (hodnocení, recenze)

deadman93: tak to je docela škoda protože já nejsem moc dobrý v agličtině a číst titulky jestly nějáké jsou se mi nechce, jinak film vypadá parádně. 

 (hodnocení, recenze)

Ballas: snad ne! vzhledem k tomu že je to poměrně neznámý film bez reklamy by to dopadlo strašně.... takový ten ufuněný dabing!

bonolennes

bonolennes (hodnocení, recenze)

takken: aha, to mě nenapadlo. Vlastně je to první případ, kdy nemohu film hodnotit. Poku vím, Detachement už premiéru ve světě měl (viz http://www.imdb.com/title/tt1683526/releaseinfo) , v ČR samozřejmě půjde bůhvíkdy, jestli vůbec. Ale např. filmy Conspirator nebo Oranges and Sunshine mi šly hodnotit ještě před premiérou v ČR (Oranges and Sunshine v ČR uveden nebyl). Takže museli asi změnit pravidla někdy teď... Ale dobrá připomínka.

takken

takken (hodnocení, recenze)

bonolennes: áno ja ti rozumiem ale ak sa nič nezmenilo malo by to byť tak že ak nemáš právomoc komentovať film znamená to že nemôžeš ani daný film hodnotiť pred premiérou v kinách 

takken

takken (hodnocení, recenze)

počtom ohodnotených filmov to určite nebude :) chvilku si bude musiet počkať ( mne to ohodnotiť ide )

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

bonolennes: je divný, že ti to nejde ohodnotit já mám ohodnoceno míň filmů než ty a mě to jde, premiérou to asi nebude protože tu není ani napsaná

takken

takken (hodnocení, recenze)

bonolennes: pravdepodobne nemáš právo komentovať a tým pádom nemôžeš film hodnotiť keďže ešte nebola premiera v kinách :)

Odyssey

Odyssey (hodnocení, recenze)

Tohle je opravdu perla, jak to, že o takových filmech se u nás skoro ani neví?

Asmodin

Asmodin (hodnocení, recenze)

 

Pajaindian: no jo jenom protože to není celovečerní trhák, na kterém by zbohatla česká kina. Ale je plno zajímavých filmů, kteří se ještě nepouštěli v čt a ani nejsou nadabované.... škoda :o(

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Podle všeho film do českých kin neodrazí. Je sice ke stažení na torrentech, ale nejsou titulky. Tak pro anglicky mluvící je k mání, ostatní si musí počkat...

 (hodnocení, recenze)

po traileru se fakt nemůžu dočkat... tohle téma mám moc rád! navíc to obsazení!!!!!!!!!!

Související novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Reklama

Reklama