Reklama

Reklama

Ve znamení raka

(seriál)
  • USA The Big C
Trailer 1
USA, (2010–2013), 20 h 16 min (Minutáž: 25–57 min)

Tvůrci:

Darlene Hunt

Hrají:

Laura Linney, Oliver Platt, Gabriel Basso, John Benjamin Hickey, Gabourey Sidibe, Phyllis Somerville, Cynthia Nixon, Reid Scott, Hugh Dancy, Susan Sarandon (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Ústřední postavou tohoto seriálu je učitelka Cathy. Její život vypadá naprosto stejně jako příběh jakékoliv jiné ženy z amerického předměstí - nudně a stále stejně. Vše se ale otočí vzhůru nohama v momentě, kdy se Cathy dozví, že má rakovinu a že ji pravděpodobně nezbývá mnoho času. Rozhodne se tedy zahodit konvence a tradice a konečně se pro jednou chovat jak chce ona a ne, jak chtějí druzí. Způsob, jakým se s údělem vyrovnává ve společnosti jejího lehce nevyspělého manžela, pubertálního syna či bratra, radikálně bojujícího za záchranu celé planety, překvapí a rozesměje asi každého. (xxx-ivush)

(více)

Diskuze

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Nemáte někdo prosím odkaz na stáhnutí třetí a čtvrté série v AJ s titulky? Nic nemůžu najít :( :(

Uživatel Lazyt smazal svůj příspěvek.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

ChArLeNe: Neví, televize se ještě nevyjádřila k další sérii, ale vzhledem k celkem bídným ratingům to nevidím moc optimisticky.

ChArLeNe

ChArLeNe (hodnocení, recenze)

povedala by som, že to nie je komediálny seriál ale práve že naopak, depresívny

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Leeslie: Bohužiaľ musím súhlasiť. Zatiaľ najslabšia séria a tak sľubne sa rozbiehala.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Tak jsem konečně dokoukal 3. sérii a musím říct, že seriál kvalitativně ohromně spadl-zápletky letos stály opravdu za prd. Z celé 3. série se mi líbili pouze 2 díly a finálový díl byl zcela zbytečný bez jakéholiv potenciálu pro další sérii. Zklamání...

mikrosval

mikrosval (hodnocení, recenze)

Ďalší môj seriálový obľúbenec. Len škoda, že som si za 2 týždne pozrel všetky doteraz natočené časti a tak teraz musím čakať na nové.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

3x02,3x03:

Spokojenost - o 200% lepší než první díl. Pokud budou pokračovat v tomhle stylu, budu jenom spokojen a jako třešnička na dortu - třetí díl se skvělou guest star :) Jenom nechápu jaký význam má, že Showtime zveřejňuje online několik dílů dopředu před premiérou - akorát si tím snižuje už tak celkem dost nízkou sledovanost, nechápu... obávám se, že na to seriál kvůli tomu doplatí...

 (hodnocení, recenze)

Leeslie: Jako celek mi přišel celkem dobrej, ale s tím finále druhé řady máš naprostou pravdu. To totálně zazdili. Škoda.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Sagara: Fakt? Mě zas přišlo, že to byl zatím nejhorší díl Céčka... Tvůrci vůbec nevyužili toho, jak krásně rozehráli finále, celé finále tímhle vyplynulo úplně do ztracena. A děsim se Adamovi linie. 1. díl mě vůbec nepobavil, ani nedojmul, vlastně jsem se celou dobu pouze nudil :( 

 (hodnocení, recenze)

Leeslie: Neměl být až zítra? Kdes ho viděla? Já chcu taky!

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

3x01

Ajajaj... ty začátky nových sérií se jim nějak nedařej! :( Hodně špatný díl...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

sammett: na jednej strane sokujuce na druhej strane som to ocakaval celu seriu, ale bolo to velmi mrazive. Take zimomriavky som mal na tele. WOW!

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Mě se z druhé série líbili zatim pouze 2 díly, u ostatních jsem doslova trpěl. Doufám, že se to zvedne 2x06 se  mi docela líbilo, uvidíme nový díl, ten jsem ještě neviděl...

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Druha seria mala pomalsi rozjazd, ale momentalne je opat na urovni prvej, bavim sa skvelo.

maty39

maty39 (hodnocení, recenze)

jirka86.eu: Asi nedáváš moc pozor u Entourage. Já tam ještě nikdy neviděl na začátku logo Showtime :-D Já tam vždycky čtu tři velký písmena ;-)

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Tak na to, jak jsem byl z celé 1.série nadšený, tak musím říci, že 2x01 byl nehorázný propadák- naprosto katatrofický díl, jedno klišé za druhým a Oliver Platt mě v seriálu nehorázně vytáčí (už dlouho jsem nějakou postavu v seriálu nesnášel tolik, jako tu jeho). Doufám, že se to zlepší, protože 1. série byla parádní a seriál si nezaslouží, aby takhle klesl...

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnocení, recenze)

Nemůžu si pomoct, ale Showtime produkce mi opravdu vyhovuje. Ať už se jedná o Californication, Entourage, United States of Tara, Dexter nebo Weeds, The Big C je další kvalitní seriál z této TV produkce. 4 hvězdy zaručeně.

SvijanyFan

SvijanyFan (hodnocení, recenze)

podle me je nejvetsi sila tohoto serialu v jeho uveritelninosti zeda samozrejme v relaci s treba californication ci dexter kdo z nas se rodi jako genialni spisovatel ci masovy vrah ale rakovina muze potkat kohokoliv podle me nejobycenejsi serial od showtime a v tom je jeho nejvetsi sila. Omlouvam se za chyby pri psani jsem byl dost slusne ozraly:)

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Po pěti dílech musím přiznat,že jsem nadšenej-výborná jednohubka po Trávě:-)

Reklama

Reklama