Reklama

Reklama

Nezvaní hosté

  • Česko Vetřelci (více)
Trailer

Ke dvěma dětem ve dvou různých zemích přichází každou noc nezvaní hosté. Prvním z dětí je malý Juan, který bydlí se svou matkou ve Španělsku, a druhou je dvanáctiletá Mia, žijící se svými rodiči v Británii. Na první pohled by se mohlo zdát, že chlapec ani dívka nemají spolu absolutně nic společného, ale zdání klame. Obě děti trpí nočními můrami a sužuje je děsivý přízrak v kapuci, který nemá tvář a rád by získal tu jejich. Jejich rodiče jim zprvu nevěří, ale záhy se střetávají s tajemným vetřelcem i oni sami a je jasné, že své děti musí bránit za každou cenu. Dokonce i za cenu toho, že je nejbližší okolí bude považovat za blázny... (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (116)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Fresnadillo natočil před lety slušných 28 týdnů poté. Tohle je propad o několik pater dolu. Ne že by neuměl režírovat a navodit atmosféru, ale to málo co se mu povedlo nestačilo. Ani Clive Owen nic nezmohl. Chybu bych hledal ve scénáristovi, který napsal opravdu hovadinu a ještě jí napsal nezajímavě. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

To, co začalo jako mysteriózní horor, končí psycho dramatem. Nechci zbytečně prozrazovat, ale tvůrci asi zamýšleli, že na konci bude divák tak překvapený, že mu sanice klesne až k palcům u nohy, což taky mohlo být, kdyby všechno, co k závěru vede, nebylo tak blbě poskládané a nehýřilo nudou (a kdyby dotyčný divák neviděl hvězdokupu dalších rádoby překvapivých snímků). Upřímně? Pobavila mě jen scéna, kdy Carice van Houten vylezla nahá z peřin. 40% ()

Reklama

Fakipics 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, zdálo se mi, že na tak malé hodnocení se ve filmu vyskytují záběry, které správně odváděly pozornost a díky tomu se obličeje na kterých, ve správné pozici, v tu pravou chvíli a samozřejmě divák to musí vidět ze správného úhlu, ukazuje obří prdel přes celý obličej(u holčičky s úsměvem to nemělo chybu) což se stalo pro mě nečekaně zábavným, i když děj kolísal po celý film přímo přede mnou(zmatený,kompaktně neusměrněný). Naopak Clive byl zase vskutku Owen, takže... ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

" Hororové jazdy " veľmi neobľubujem, pretože obvykle tam dej nepracuje ako primárna časť, ale všetko sa točí okolo stupňovania napätia a vydesenia diváka v jednotlivých strhujúcich momentoch, ktoré bez poriadne prepracovaných efektov, sú len pokrčeným papierom v koši. Ani v tomto príbehu to nebolo inak, keď dejový uzol držal ako tak, ale s nepresvedčivým koncovým odhalením sa veľmi ľahko rozpadol. Ďalej mi tam chýbalo viac hororových prvkov spestrených výraznejšou fantáziou, pretože vykreslenie muža (ducha) bez tváre bolo nenáročné a tie lepšie sa dostavili až pri konci, keď sa vynorili "morbidné korene stromov" a zajali mladú Miu. Našli sa však aj lepšie momenty (skôr thrillerové) ako v prípade riskantného pohybu zvárača po konštrukcii, ktorý sa skončil tragicky. Celý film však prebiehal vo veľmi peknom a oku lahodiacom prevedení, čo ma potešilo a tak som sa priklonil k 50%. ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Neslané - nemastné :-( kdyby v tomto snímku nehrál Clive,tak půjdu ještě o hvězdičku dolů. Já moc na duchařiny nekoukám,ale tohle vlastně ani duchařina nebyla. Byl to takový spletenec všeho možného. Ani závěr mě nějak nepřekvapil a bylo mi vlastně úplně jedno,jak to dopadne. Nechytlo mě to. A první (festivalový) název "Vetřelci" mě nasral :-( 35% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (3)

  • Režisér uvedl, že sestříhání filmu byla velká výzva. Šlo o dlouhý, složitý proces, protože z příběhu udělal dvojí strukturu. (ČSFD)
  • Ve filmu John Farrow (Clive Owen) a Mia (Ella Purnell) trpí poruchou nazvanou Folie à Deux (šílenství ve dvou). Je to porucha intenzivního rázu, kdy dvě osoby, které mají silný vztah, sdílí stejný druh halucinace ve stejnou chvíli. (Scaryman)

Reklama

Reklama