Reklama

Reklama

Morgan M. Morgansenovo dostaveníčko s Destiny

(neoficiální název)
  • USA Morgan M. Morgansen's Date with Destiny
Animovaný / Krátkometrážní / Romantický
USA, 2010, 6 min

Obsahy(1)

Už samotný názov prezrádza, že sa jedná o Morganovo rande. V ukážke vidíme celé rande od Morganovej prípravy až po príjemné ráno s Destiny. Samozrejme sa ani toto rande nezaobišlo bez malého problému. (Norus88)

Recenze (27)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, kdo tohle opravdu výborné a velice zajímavé dílko režíroval a on to byl sám Joseph! Doufejme, že to pro nás znamená příslib něčeho většího (z herců se už mnohokrát stali skvělí režiséři, že, Clinte a Bene) do budoucna. Rozhodně stojí za to tohle dílko zhlédnout. A myslím, že tohle je jeden z mála případů, kdy vám přijdou vhod i české titulky (sám s angličtinou nemám problémy, ale ty složeniny slov, které se zde vyskytují, to nevím, jestli bych pochytil…) Video i s titulky najdete zde. 80 %. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

"Rty zvišňované na max.." -- Ten slovník prostě nemá chybu.. Je o vtipné, romantické a nádherné.. Zpracování dokonalé a Joseph Gordon-Levitt i Lexy Hulme vynikající! Opravdu nemám, co bych vytkla.. Tohle se prostě povedlo! (Shlédnout můžete zde.) ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozné jazykolámající dílo. Což je jeho největší předností. I když je vizuální animovaná art stránka skvělá, tak příběhu to zrovna moc nepobralo a zakládá si to právě na různých druhách časů, krkolomných složeninách apod. Nutno ale uznat že velice dobře a funguje to s vizuální stránkou skvěle. Kraťas je ke shlédnutí s moc dobrými českými titulky zde. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jejich osobotlapky se spárovaly při stolokraji." Netuším, v jakém jazyce je příběh úspěšného rande vyprávěn a ani netuším, do jakého jazyka byl přeložen, nicméně to musel být zapeklitý oříšek. Přehršle neexistujících jazykolamů se na mne totiž svižně valily z obrazovky a já jsem během zavalení pochopil, že došlo k jasnému vítězství formy nad obsahem. To je sice trochu škoda, ale jazykové hrátky mne rozhodně zaujaly. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama