Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Témata možná bez cenzury, ale komerční přestávky bez ohlávky, formát late night show zůstal víceméně zachován, leč jeho rozkouskování nemile zasáhlo do jeho kompaktnosti. Jan Kraus je mistr moderátor, při prvním objevivším se reklamním breaku mi to ovšem začíná být putna... (po úpravě vysílacího schématu to naštěstí na Primě pochopili, tudíž je Show Jana Krause opět ke koukání...) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Adam Bartoš kdysi psal o tomto pořadu, že má takové zaběhlé schéma... 1. host – židovská hvězda 2. host – začínající židovská hvězdička která potřebuje podpořit 3. host – nějaký blbý, směšný, trapný Goj. Postupem času co jsem takhle viděl, jsem přišel na to, že měl pravdu. Tak nevím co si mam o tom myslet.. ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Túto "show" už nejakú dobu nesledujem, pretože sa cítim trápne, keď vidím, ako úroveň bavičstva Jana Krausa padá od nádejných začiatkov k samotnému dnu. Zatiaľ čo Marek Eben a nakoniec aj Karel Šíp si svojich hostí vážia a snažia sa ich prezentovať v najlepšom slova zmysle, tento egomaniak vidí show v tom, že svojich hostí vyvádza z rovnováhy, častejšie však zosmiešňuje a ponižuje. K tomu znejú pazvuky kapely jeho synáčka a "skřehotavý" zlomyseľný smiech tatínka. Od úlohy v Dívce na koštěti sa mentálne príliš neposunul. ()

Danula13 

všechny recenze uživatele

Hosté občas vtipnější a zajímavější, občas zase nudní a zbyteční. To stejné platí i pro občas rádobyvtipné Krausovy postřehy a prupovídky směrem k hostům. A to stejné platí pro celý Krausův pořad jako takový. Angažovaný člen globalistického Havlova bratrstva pravdy a lásky (stejně jako jeho bratr) prahnoucí po vlivu na chod veřejnoprávní televize a končící prozatím na Primě. Tak jo, uvidíme ... ! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad se z původního nadprůměru dostal během let na průměr a poslední dobou končí občas i pod ním. Já vím, že ho Jan Kraus stavěl na vlastní exhibici a rýpání do hostů od samého začátku, ale nebývalo to takové. Vyloženě mi vadí, když přijde zajímavý host, ale nedostane se k tomu, aby něco zajímavého řekl, a úplně nesnáším, když někdo nedokáže připustit vlastní omyl, vlastní chybu, a to se Janu Krausovi stává poměrně často. Možná by neškodilo, kdyby se Show vysílala jednou za 14 dní nebo jednou měsíčně a byla pak kvalitnější. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama