Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jajk Kraus před začátkem vysílání na TV PRIMA řekl, že tahle země má přes deset milionů obyvatel, takže se neobává, že by o nedostatek zajímavých hostů byla nouze... Náhodně pořad sleduji, a to především když má J. Kraus hosty, které neznám a často mě překvapí, že mají v sobě tak zajímavé názory či když si pozvě lidi, kteří se mi ztratili z očí, ale nějakou stopu ve mě dříve zanechali. Občas si J. Kraus zve ale i velmi nezajímavé hosty, kteří jsou zajímaví jen skrz jednu zvláštnost a to je pk nudný čas.... Co se mi taky nelíbí a klesá na nižší úroveň tak je huddební produkce jeho syna, který zpívá falešně, ale J. Kraus asi správně odhaduje, že takových je po televizích dneska víc, co nic neumí, ale hrají aspoň s chutí a zanícením, a že dost diváků nemá hudební luch a pokud mají, tak si zvyknou...(10.3.2011) ()

stub 

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na "Dvaadvacítku" (jasně, Soda byla lepší, ale když beru v potaz náš tehdejší hlad po podobných formátech, tak z toho byl člověk stejně u vytržení) a na "Další, prosím" (v podstatě totéž co teď, ale o 20 let dřív, kdy byla arogance moderátora ještě neobvyklá a zábavná), tak je mi z toho dost smutno. Dávno je to jen trapná exhibice zaslepeného egomaniaka, přesvědčeného o tom, že každý s odlišným názorem je totální idiot. To mu samozřejmě jindy nijak nebrání šavlovat tolerancí a dalšími hodnotami dneška - čili, tolerovat je třeba to, co si myslí a má rád p. Kraus, to ostatní samozřejmě nikoli, tam je v pořádku nahradit toleranci hulvátstvím. Málokdo reprezentuje stav dnešní společnosti lépe, než tento sebeparodický pán. O hosty už dávno nejde, z těch se stal dávno jen Krausův kompars. ()

Reklama

Coleator 

všechny recenze uživatele

Bohužel, čím novější díl, tím horší... Občas si během jídla pustím části pořadu s hosty, kteří mě nějak osloví - jenže vedení rozhovorů tím stylem, že Kraus stále šťourá do témat, o kterých se host, který do pořadu přišel zcela dobrovolně, nechce evidentně bavit a Kraus jede daná témata stále dokola (viz třeba poslední rozhovor s Dominikem Haškem)... Když běželo ještě v České televizi Uvolněte se, prosím, zůstával jsem vzhůru jen abych viděl nejnovější díl... To teď rozhodně nehrozí... ()

šerminator 

všechny recenze uživatele

Dneska už klasika. Vybrání Jana Krause a udělat po vzoru světových televizí bylo více něž vynikajícím nápadem, který i po přesunu na soukromou televizi neztratil na kvalitě. Naopak příjde mi, že na Primě má p.Kraus vetší volnost - dokonce se i popíjí, jsou výjezdy do zahraničí (které by česká televize asi nezaplatila). Dalším plusem je, že odpadly povinné písničkové vstupy synka Davida. Kvalita jednotlivých dílů ovšem souvisí s pozvanými hosty. Když tam přijde blbá modelka, tak co s ní? Tady tkví menší zádrhel, protože takých hostů (blbých blondýn) si moc neváží a jen si z ní dělá srandu a celý rozhovor je pak o ničem. Naopak k některým chová zbytčně až moc velkou úctu. Nemysláím si, že by se našlo moc lidí, kteří by tento formát pořadu mohli moderovat a Kraus to zvládá dokonale. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Možná to kdysi bylo vtipné, ale teď již čím dál méněí. Kraus se snaží za každou cenu zesměšnit své hosty a někdy je to až vyloženě zlé a trapné. Asi už mu dochází šťáva. Na závěr si myslím, že hosty které tam v poslední době zve nejsou příliš zajímaví lidé a jedná se předeším o neznámé seriálové chlubily a influencery. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Osmdesátá osmá a osmdesátá devátá epizoda pořadu byly 29. září roku 2012 natočeny v Bohemian National Hall (České národní budově) v New Yorku. Odvysílány byly v opačném pořadí, přičemž hosty byli (dle odvysílání) Jan Linhart, Pavlína Pořízková, Petr Sís a s písní Ivan Král; Marián Gáborík, Markéta Irglová, Bohdan Pomahač. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama