Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Patw 

všechny recenze uživatele

Záleží na tom kdo je za hosta. Jestli se mi nelíbí host, napraví to pan Kraus. Který má ovšem také své dny, které se nepovedou, a místo svého ostrého vtipu se jen ostře ztrapní. Někdy z této show mám tento pocit. Ovšem třeba se to zmení. Myslím že v česku není možné udělat show jako jsou v Americe, a přesto se o to neustále někdo snaží. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ať už Uvolňete se, prosím, tak Show Jana Krause je pořád velice kvalitní a vlastně nejkvalitnější zábava na českých obrazovkách. Osobně nevidím téměř žádný úpadek, pouze změnu televize a jména pořadu. Kraus to má v hlavě srovnané, má přehled o svých hostech a jeho politická satira se mi opravdu líbí. Umí zahrát natvrdo, nebojí se hostů a jde mu to na výbornou. Kraus je špička v Talk-Show. Kvalita dílů se taky odvíjí od hostů, ale bavím se vždycky. ()

Reklama

Danula13 

všechny recenze uživatele

Hosté občas vtipnější a zajímavější, občas zase nudní a zbyteční. To stejné platí i pro občas rádobyvtipné Krausovy postřehy a prupovídky směrem k hostům. A to stejné platí pro celý Krausův pořad jako takový. Angažovaný člen globalistického Havlova bratrstva pravdy a lásky (stejně jako jeho bratr) prahnoucí po vlivu na chod veřejnoprávní televize a končící prozatím na Primě. Tak jo, uvidíme ... ! ()

exitak 

všechny recenze uživatele

Nechápu negativní reakce na vstupování 2x do téže řeky a "přeběhlictví". To že mezi panem Krausem a vedením ČT byly jak profesní, tak osobní spory, musí být každému fanouškovy známé. V takovém případě se přechod do komerční televize jevil jako rozumný a dobrý krok. Modernizace konceptu, chcete-li "poameričtění", mi přijde adekvátní. Po zhlédnutí zatím všech (třech) dílů, hodnotím jasných 5*, na ČT jsem zaznamenal menší úpadek z hlediska zajímavosti hostů, nyní jsem byl spokojen po všech stránkách. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku jsem musel bohužel ubrat, a to z toho důvodu, že se Jan Kraus přesunul na Primu, což samozdřejmě znamená nával nespočtu reklam, které každodenně obtěžují naši večerní podívanou. Ale Samozdřejmě pořad jako takový je jednoznačně na 5*, Jan Kraus je opravdu osobnost, která dokáže zpříjemnit páteční večer, a to tak, že se pobavíme, a částečně i nahlédneme do osobností, které si tam pan Kraus pozve. Bezpochybně 100% ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté deváté epizody pořadu byla natočena v prostorách fotbalového stadiónu Stamford Bridge klubu Chelsea Football Club v Londýně, přičemž hostem byl Petr Čech. (JoranProvenzano)
  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama