Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Možná to kdysi bylo vtipné, ale teď již čím dál méněí. Kraus se snaží za každou cenu zesměšnit své hosty a někdy je to až vyloženě zlé a trapné. Asi už mu dochází šťáva. Na závěr si myslím, že hosty které tam v poslední době zve nejsou příliš zajímaví lidé a jedná se předeším o neznámé seriálové chlubily a influencery. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála českých produktů označených nálepkou talk-show a zároveň ovenčen více než koukatelnou a poslouchatelnou úrovní. To se v čechách moc často neděje. Hlavně Jan Kraus si přinesl úžasnou formu a baví. Protože to co tam svým hostům provádí je parádní. Jako příklad za všechny díl, kdy rapoval s Rytmusem. To jsem se vážně nasmál. nesleduju pravidelně, ale když vidim, tak se většinou bavim. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ať už Uvolňete se, prosím, tak Show Jana Krause je pořád velice kvalitní a vlastně nejkvalitnější zábava na českých obrazovkách. Osobně nevidím téměř žádný úpadek, pouze změnu televize a jména pořadu. Kraus to má v hlavě srovnané, má přehled o svých hostech a jeho politická satira se mi opravdu líbí. Umí zahrát natvrdo, nebojí se hostů a jde mu to na výbornou. Kraus je špička v Talk-Show. Kvalita dílů se taky odvíjí od hostů, ale bavím se vždycky. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

U pořadu Uvolněte se prosím jsem si přečetla Enšpíglův komentář, že tleská za výběr hostů a že děkuje že tam není Bartošová, Vondráčková, přiblblé celebrity, idiotské historky a další obvyklá výplň pořadů ze sekce Dejmež vydělat sereblitám. Tak tady to bohužel JE. Tváře Primy! A něco horšího - politici! U Březiny, Topolánka, Tluchoře a dalších se prostě bavit nemůžu, sorry. A další čím dál podivnější existence. Myslím, že dnešní výběr hostů ukazuje, že zasahování do výběru hostů ze strany ČT bylo fakt jen záminkou pro rozchod. Když jsem kdysi sledovala díl s Kateřinou Kristelovou, tak jsem se ještě smála, jak ji Kraus rozebral, to bylo ale myslím ještě na ČT. Nedávno tam měl jakousi "expertku" přes sex a vztahy, naštěstí jsem zapomněla její jméno a nechci si na něho vzpomenout, tak jsem si říkala, zlatá Heidi nebo Petra Černocká! A Kraus nic, i když blábolila jeden nesmysl za druhým. Jestli ji chtěl znemožnit tím, že ji nechá, ať se projeví, tak zůstal někde na půl cesty. Ona se sice znemožnila, aspoň doufám, ale on tak trochu vypadal, že ji bere. A tenhle dojem u mě začal bohužel v poslední době převládat, takže když už se mám v pátek večer koukat na bednu a na talkshow, radši si dám Šípa. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Show Jana Krause se dne 10. 3. 2020 poprvé natáčela bez diváků. Poprvé za dobu vysílání pořadu v divadle Archa čekala na tři hosty smutná kulisa – prázdné hlediště bez diváků  Kvůli tehdejšímu nařízení vlády vzhledem k šíření koronaviru se muselo natáčet bez publika. (TheSlezy)
  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama