Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Témata možná bez cenzury, ale komerční přestávky bez ohlávky, formát late night show zůstal víceméně zachován, leč jeho rozkouskování nemile zasáhlo do jeho kompaktnosti. Jan Kraus je mistr moderátor, při prvním objevivším se reklamním breaku mi to ovšem začíná být putna... (po úpravě vysílacího schématu to naštěstí na Primě pochopili, tudíž je Show Jana Krause opět ke koukání...) ()

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Dívat se 48 minut na subjekt JK trpící napoleonským komplexem je pro mě dost silná káva. Subjekt JK si svůj komplex v podstatě kompenzuje dvěma způsoby. Vyvýšeným místem z něhož shlíží k hostům na gauči ( subjekt JK si tak vytvoří pocit vyšší postavy) a právem vésti monolog s celou sadou rádoby vtipných poznámek a slovních zásahů vůči svým hostům, kteří mají právo nahrávat subjektu JK na smeč a přihlouple se usmívat (subjektu JK to dodává pocit větší sebehodnoty). ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Super pořad, u kterého se minimálně jednou za každé „sezení“ zasměju. Kraus je šašek, občas mi přijde, že zachází až za linii toho, co je a co není etické - ale to je právě jeho úkol. Nedivil bych se, kolik představených „celebrit“ skončilo uražených. Ale líbí se mi, že si svůj styl i přesto zachovává. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Ne vždy se u nějakého hosta pobavím, ne pokaždé se mi líbí, jak s některým z nich „hostitel“ nakládá a s nemálo jeho názory a vyřčenými větami více či méně nesouhlasím, nebo se mi přímo příčí. Nic z toho ovšem nemění fakt, že Show Jana Krause je můj nejoblíbenější TV pořad, jenž jako jediný po tak dlouho dobu pravidelně sleduju (i když až zpětně z jeho stejnojmenného webu, který toho také nabízí podstatně víc než klasické TV vysílání-až je mi někdy televizního publika líto, o co všechno přichází), nevynechávám žádný díl či hosta, v drtivé většině případů se u dívání uvolním (navzdory tomu, že už to nemá ve svém názvu) a dost často opravdu hodně (někdy dokonce maximálně) pobavím. S výběrem hostů, ač ho moderátor (zřejmě) nemá ve své moci, bývávám spokojený, ať už kvůli aktuálním tématům, se kterými přicházejí nebo čistě proto, že to jsou často velmi zajímaví lidé (díky širokému spektru si může vybrat opravdu každý divák). Jana Krause, jakožto šovinistické držky, která dokáže na zpovídaného patřičně nepříjemně přitlačit a hned na to si ze sebe udělat srandu a sama se shodit, si pro jeho osobu, schopnosti a humor moc vážím. Jistě ani zdaleka ne čistých, ale v mých očích zasloužených 5*. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Jajk Kraus před začátkem vysílání na TV PRIMA řekl, že tahle země má přes deset milionů obyvatel, takže se neobává, že by o nedostatek zajímavých hostů byla nouze... Náhodně pořad sleduji, a to především když má J. Kraus hosty, které neznám a často mě překvapí, že mají v sobě tak zajímavé názory či když si pozvě lidi, kteří se mi ztratili z očí, ale nějakou stopu ve mě dříve zanechali. Občas si J. Kraus zve ale i velmi nezajímavé hosty, kteří jsou zajímaví jen skrz jednu zvláštnost a to je pk nudný čas.... Co se mi taky nelíbí a klesá na nižší úroveň tak je huddební produkce jeho syna, který zpívá falešně, ale J. Kraus asi správně odhaduje, že takových je po televizích dneska víc, co nic neumí, ale hrají aspoň s chutí a zanícením, a že dost diváků nemá hudební luch a pokud mají, tak si zvyknou...(10.3.2011) ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Jan Kraus vždy před televizní premiérou zveřejňuje jako příznivce moderních vymožeností a techniky na facebooku fotky s hosty a někdy přidá i zajímavý komentář. (DeeH)
  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama