Reklama

Reklama

Show Jana Krause

(pořad)
  • Slovensko Talk show Jana Krausa
Talk-show / Zábavný
Česko, 2010, 48 min

Účinkují:

Jan Kraus (moderátor), Miroslav Etzler, Miroslav Donutil, Jiří X. Doležal, Betka Stanková, Yemi Akinyemi, David Kraus, Jiří Krampol, Madeleine Albright (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Jan Kraus, jak ho znáte, v úplně nové show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každý pátek večer na Primě. (TV Prima)

Recenze (433)

UncleG

všechny recenze uživatele

Přestože Krausovu show nesleduju, přichomejt jsem se k dílu s Lukášem Pavláskem a stala se věc nevídaná: Pavlásek svým osobitým humorem Krause rozložil na prvočísla... a následovala úžasná podívaná, v níž se někdejší mistr břitkosti zoufale pokoušel "o humor". Zatímco Pavlásek byl vtipný tak nějak samovolně, z Krause padala jedna trapná křeč za druhou. Jinak jsem z onoho dílu získal pocit, že pan "velechytrej" už dávno vyčerpal své zásoby originality a jede jenom na půl plynu, občas s vyhozeným kvaltem. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Pán Kraus má zvláštny druh humoru.To len treba pochopiť.Páčia sa mi kulisy.Je to také po americku. Dôležité je v relácii aj to,akých má hostí.Myslím tým,ich druh či charakter.Nie všetci sú zaujímaví a nie všetci sú tiež vtipní.Inak to musí Kraus ťahať za dvoch.Komik,ktorý si vie urobiť srandu sám zo seba má u mňa vždy bod navyše.Jedno čomu nerozumiem je občasná hudobná vsuvka počas relácie,ktorá je skôr na škodu ako na osoh.Inak príjemná oddychovka ak nie je do čoho pichnúť. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jakýsi šmatla si zde založil diskuzní fórum, v němž tepe ukrutný nešvar, totiž vyjadřování se ku - či hodnocení píčovin, které mají více dílů, a to aniž by jeden obětoval život při zhlédnutí epizod všech! Neboť jinak prý nedokáže pochopit hloubku a délku Ulic, Ordinací, Realitních (p)šou-ků etc. Jeho argumentace je natolik silná, že si sypu hlavu na popel a chvátám ododhovnotit televizní noviny na Nově, neboť stále ještě nevím, jak to všechno dopadne a poslední díl je i přes veselé předpovědi Mayů evidentně v nedohlednu.... Nebo se na něj vykrkám a zprzním další nekonečnost - Krause. Buďme upřímní - před lety vevanul tento notorický nedouk i všeuměl v jednom do televizních kanálů jako čerstvé větry. A radost byla veliká, neb kdejaká sereblita či volený zástupce lidu koktal v jeho přítomnosti jako panna před Rosenbergem. Ovšem, jak ráčil sepsat Segrestor, všeho moc je na hovno. Kraus se už mezi smetánkou zaháčkoval, spíše než aby deptal, popichuje, leckdy zajímavého hosta vyčerpá pouze nekonečným dotazováním na osobní život (je jedno koho a na jaké konkrétno, cílem je pouze demonstrovat verbální a intelektuální převahu moderátora), sežrat to dává pouze nešťastným a nezajímavým exotům z lidu. Prozatím tedy za nostalgické dvě, ovšem časem sundám, pokud urychleně nevyrazí protekční nemehlo Davídka. Ten kokot tam zprznil již tolik krásných písní, že by zasloužil provaz. A před vyvrcholením exekuce přidušovat po týdny, ideálně za přítomnosti nadšeného publika. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Jak z člověka známého nebo neznámého nebo je v něčem dobrý udělat totálního debila před celým národem, ne vždy se to povede, někdy, když ty lidi nemají v hlavě úplně nasráno to dokáží otočit a pak mě to dost baví, protože pak pan Kraus musí pořádně argumentovat, aby i on nebil za debila. Ze začátku výborné, teď už to dost klopýtá i té zábavné složky ubylo, což mi celkem vadí. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina, nejsem pravidelný divák, možná bych neměl hodnotit. Ale co chci vypíchnout, tak díl z 26. 10. 2016 s mnoha osobnostmi. Tohle je přesně ten přínos televize, tedy že dá prostor kritickému hlasu vůči mocipánům, kterým z ruky ta shnilá jadérka zobat nemusíme. Ano, toto by měla být úloha médií, dát svobodným lidem prostor pro vyjádření. Není to jediný díl, který jsem viděl, zbylé díly mě neurazily, nenadchly. Takže dobrý za 3*. ()

Galerie (152)

Zajímavosti (14)

  • Část čtyřicáté šesté epizody pořadu byla 22. září roku 2011 natočena v Bratislavě, přičemž hostem byl Larry King, který tam byl na pozvání televisní sanice TA3. (JoranProvenzano)
  • Část čtyřicáté první epizody pořadu byla 1. května roku 2011 natočena v Mnichově, přičemž hostem byl Josef Mašín, který dlouhodobě odmítal do České republiky přijet. (JoranProvenzano)
  • V 18. dieli roku 2019 bolo po prvýkrát v celej histórii programu, keď sa jeden človek ako hosť objaví vo dvoch po sebe idúcich dieloch. Vedenie televízie Prima sa totiž rozhodlo, že sa uvádzanie populárneho programu Show Jana Krausa prekvapivo ujme na jeden večer práve Ján František Uher. Dôvodom bolo to, že televízia si uvedomila, že sa obľúbenému moderátorovi podarilo v predchádzajúcom dieli urobiť nevkusný prešľap, a preto dalo mladému hercovi príležitosť zasadnúť do kresla miesto Jana Krause. (Raccoon.city)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama