Reklama

Reklama

Benigni

(festivalový název) (studentský film)

Obsahy(1)

Hrdina filmu trpí osamělostí – a najednou najde nečekaného společníka – přímo v podpaží. Film s humorem a lehkou nadsázkou zachycuje paradoxní situaci, ve které se muž ocitl a která mu vehnala do náručí poněkud netradičního společníka. Film o tom, že problém nakonec vůbec nemusí být problémem. (Fresh Film Fest)

Recenze (7)

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma,náměr, ale pěkně provedené,animace průměrná, ale příběh se mi moc líbil a dokonce rozesmutnil. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Prevedenie síce zaujímavé, ale najviac ma zaujalo pitie mlieka slamkou...to som ešte neskúšal....A to asi zaujať najviac nemalo.... ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Život s jedním veselým nádorem nemusí být vždycky zhoubný. Ovšem bez něj je to nuda jen pro pár jedinců, včetně Benigniho a diváků tohoto kraťasu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vizuálně je snímek zpracovaný zajímavě, který ale doplácí na to, že vlastně nemá pořádně co říct. Tohle téma už bylo zpracováno různě a snímek "Benigni" nepřináší nic nového navíc. Prostě jenom kraťas o tom, jak se dá nebo nedá žít s něčím, co z vás roste. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ak sa na to človek pozerá povedzme spôsobom že film tak trochu zobrazuje osamelosť hendikepovaných ľudí má to aj hlbší zmysel. Avšak celé sa to potom z tohto uhlu pohľadu zmení na čierny humor a to celkový dojem pokazí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama