WWE: Summerslam (TV pořad)

Sportovní

USA, 2010, 180 min

Priemerné zápasy..ale main event elimination 7 on 7 patrí asi k tomu najlepšiemu čo bolo za posledných 10 rokov vo WWE...(18.8.2010)

Opäť sa obzerám do minulosti a musím konštatovať že to zas nebolo také skvelé ako som pôvodne písal ale bolo to vskutku priemerné. Nebyť Main Eventu ktorý, ako už niekto tu napísal, patrí k tomu najlepšiemu čo som vo WWE videl. Škoda že Summerslam nemal viac skvelých zápasov na ktoré sa dá spomínať v dobrom.(12.12.2010)

Žádná sláva, o krapet lepší jak lonský Summerslam, jediný povedený match byl ME, který začal nečekaným návratem Danielsona, který potom ten zápas potahal a po attacku Mize, by ztoho mohl být slušný feud. Konec zápasu byl ale tak hloupý, Cena leží skoro mrtvej mimo ring a ejhle STF máme tu vítěze.(18.8.2010)

už jsem viděl i lepší akce....ale třeba návrat Takera byl zajímavej a konec špičkovej :D, i když John se zase tak nepředved(22.8.2010)

Průůůůůměrný SummerSlam, nebyl ani jeden zápas který by nějak vykročil z řady (ale na Melinu se dívalo hezky :-)). Nexus vs Cena boys nemohlo dopadnout jinak než heroickým vítězstvím koho asi ... už mě ten Cena opravdu nebaví a dám krk na to, že další 2 měsíce budeme svědky toho jak Cena poráží jednoho člena Nexusu po druhém. Vskutku nemilé, snad zase jednou nastanou zlaté časy. A k mé předpovědi ... Hardcore Justice byl mnohem kvalitnější produkt (a to i pro lidi, kteří nemají vztah k ECW), holt TNA je na vítězné vlně a válcuje WWE.(18.8.2010)

Zápasy aj build-up storylinov mohol byť lepší. Kingston/Zigller mohol byť slušný štart, nebyť no contest finišu, Melina/Alicia Fox bola len výplň, SES/Big Show takisto, Sheamus/Orton bol podarený, zasa škoda finiša (zo Sheamusa robí WWE len papierového šampióna, potreboval čisté víťazstvo ako soľ a oni to nechajú skončiť DQ), Kane/Mysterio bol až prekvapivo dobrý (a Taker sa vrátil!) a Main Event...Je späť! Kvalita main eventu ma prekvapila, bol naozaj dobrý, a Danielson sa vrátil! Najviac zažiarili Sheffield (z neho niečo bude, možno nový Batista) a Danielson, ktorý si tento zápas svojimi schopnosťami jednoducho ukradol pre seba. Škoda toho konca s (opäť) supermanom Cenom, ale celkovo to bol slušný Summerslam.(19.8.2010)