Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Summerslam 2010 se uskutečnil 15. srpna 2010 ve Staples Center (Los Angeles, California). Na kartě se sešlo sedm zápasů.

1) Pre-Show: Evan Bourne vs. Zack Ryder
2) Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston (Intercontinental Championship)
3) Alicia Fox vs. Melina (Divas Championship)
4) Big Show vs. The Straight Edge Society (1-on-3 Handicap Match)
5) Sheamus vs. Randy Orton (WWE Championship)
6) Kane vs. Rey Mysterio (World Heavyweight Championship)
7) Team Nexus vs. Team WWE (7-on-7 Elimination Tag Team Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (6)

drake31 

všechny recenze uživatele

Opäť sa obzerám do minulosti a musím konštatovať že to zas nebolo také skvelé ako som pôvodne písal ale bolo to vskutku priemerné. Nebyť Main Eventu ktorý, ako už niekto tu napísal, patrí k tomu najlepšiemu čo som vo WWE videl. Škoda že Summerslam nemal viac skvelých zápasov na ktoré sa dá spomínať v dobrom. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Priemerné zápasy..ale main event elimination 7 on 7 patrí asi k tomu najlepšiemu čo bolo za posledných 10 rokov vo WWE... ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Průůůůůměrný SummerSlam, nebyl ani jeden zápas který by nějak vykročil z řady (ale na Melinu se dívalo hezky :-)). Nexus vs Cena boys nemohlo dopadnout jinak než heroickým vítězstvím koho asi ... už mě ten Cena opravdu nebaví a dám krk na to, že další 2 měsíce budeme svědky toho jak Cena poráží jednoho člena Nexusu po druhém. Vskutku nemilé, snad zase jednou nastanou zlaté časy. A k mé předpovědi ... Hardcore Justice byl mnohem kvalitnější produkt (a to i pro lidi, kteří nemají vztah k ECW), holt TNA je na vítězné vlně a válcuje WWE. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Zápasy aj build-up storylinov mohol byť lepší. Kingston/Zigller mohol byť slušný štart, nebyť no contest finišu, Melina/Alicia Fox bola len výplň, SES/Big Show takisto, Sheamus/Orton bol podarený, zasa škoda finiša (zo Sheamusa robí WWE len papierového šampióna, potreboval čisté víťazstvo ako soľ a oni to nechajú skončiť DQ), Kane/Mysterio bol až prekvapivo dobrý (a Taker sa vrátil!) a Main Event...Je späť! Kvalita main eventu ma prekvapila, bol naozaj dobrý, a Danielson sa vrátil! Najviac zažiarili Sheffield (z neho niečo bude, možno nový Batista) a Danielson, ktorý si tento zápas svojimi schopnosťami jednoducho ukradol pre seba. Škoda toho konca s (opäť) supermanom Cenom, ale celkovo to bol slušný Summerslam. ()

VokyYy 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, o krapet lepší jak lonský Summerslam, jediný povedený match byl ME, který začal nečekaným návratem Danielsona, který potom ten zápas potahal a po attacku Mize, by ztoho mohl být slušný feud. Konec zápasu byl ale tak hloupý, Cena leží skoro mrtvej mimo ring a ejhle STF máme tu vítěze. ()

Zajímavosti (1)

  • Oficiální skladbou show je píseň „Rip It Up“ od Jet. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama