Reklama

Reklama

JAKE A BLAKE vypráví příběh dvou mladíků, kteří se narodili jako dvojčata, ale hned po narození byli rozděleni a celou dobu neměli ani tušení o existence toho druhého. Osud je však nakonec svede znovu dohromady a oni se rozhodnou, že využijí svojí podobnosti. Nebude to ale tak jednoduché… Rozdíl mezi Jakem a Blakem, třebaže ne fyzické, jsou naprosto zřetelné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

dainio 

všechny recenze uživatele

Velice podprůměrný a vlastně i neskonale trapný španělsko - argentinský výplod pro teenagerské konzumenty. Je evidentní, že i v zemích, které se spíše zaobírají fotbalem a gastronomií, se najdou i tací, kteří se chtějí naladit na vlnu otřesných amerických blbin typu "Hannah Montana" nebo "Jonas". Nevím no. Stojí jim to za to ? Dvě trapné dvojčata, kteří se náhodou připletou do cesty a pak si vymění své role. A až je to přestane bavit, tak se zase vrátí do zpětné podoby. "Jake a Blake" vycházejí z produkce Disney Channel, takže herecké výkony jsou jako vždy chabé a toporné. Děj je nicotný a dialogy jsou na tenké hranici mezi totálním odpadem a hnědým odlevem potřeby, jistých jedinců ze zadní části těla. No nic no. Takové seriály vznikaly, vznikají a vznikat bohužel budou. Viva la "nekvalita". Ta jedna hvězdička je sporadický záblesk "něčeho", co mě alespoň trošku zaujme ... bohužel, zbytek je totální výsměch a všední komercializace laciného tovaru pro náctileté "blbečky". ()

A.Beech odpad!

všechny recenze uživatele

Španielsky sitkom. Až na to, že vôbec nie vtipný. Totálna zbytočnosť až sa čudujem, že niečo také vôbec môžu na Diesney Channel vysielať. Čím ďalej tým viac to ide bohužial s DC dole vodou (česť výnimkám)... ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Další zbytečnost vysílaná na Disney Channel mě vede k dalším nepříliš optimistickým vyhlídkám na to, co z dětí odkojených na podobných dílech vyroste. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama