Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

vranka

vranka (hodnocení, recenze)

slipknotfan: nuže človeče práve som to dopozeral a poviem ti, tak hlúpe zvieratká som ešte nevidel. hm.. a ten dementný medvedík...  :) ale velice prevelice podarené, dávam 5* nič mi tam v podstate nechýbalo..

 (hodnocení, recenze)

Když jsem viděla trailer velmi mě okouzlil,trochu s nostalgie,je to dělané v klasické formě žádně zprzňování a je to jemné a sálá s toho to kouzlo dětství.
Včera jsem na tom byla v kině a musím přiznat že mě to poněkud sklamalo.Český dabing opravdu nebyl podařený a hlavně na celovečerní film zápletka byla nezáživná.Míchalo se to s hledáním Kryštůfka Robina (které bylo založeno na nesmyslu) spolu s absťákem Medvídka Pů který se valí v blátě s halucinacema.
Mělo to ale něco málo do sebe,zajímavé řešení bylo vypravování příběhu s vypravěčem a knížkou a místy jsem se opravdu od srdce zasmála.

kudelicek

kudelicek (hodnocení, recenze)

terulka: Taky to nechápu. Pracuji v Cinestaru a co se tam občas člověk od návštěvníků "dozví"...Někteří rodiče berou svoje děti pouze na filmy ve 3D, filmy ve 2D už berou jako méně kvalitní a vhodné pro svoje děti

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

nevím proč tak někteří prahnou po 3D? jak chcete narvat těm malým dětem ty brýle na oči? :D

Peafowl

Peafowl (hodnocení, recenze)

Konečně nějaká klasická animace. Už mi ty třidéčka a podobný blbiny lezou krkem

mazadlo

mazadlo (hodnocení, recenze)

Bude to trapně 3D jako na Disney Chanell nebo už Disney pochopil že 3D animace do některých animáků prostě nepatří ?

AndreyCSFD

AndreyCSFD (hodnocení, recenze)

Animace u médi PÚ byla vždycky taková starosmilská a hrozně příjemná. Fakt se těším. Jo a sleduju, že český dabing je lepší než orig.

Kjoep

Kjoep (hodnocení, recenze)

No - ručně kreslený to vlastně je , protože to kreslí ručně tabletem. A nákresy si taky kreslí ručně... Není to uplně jak před lety, ale stejně - proč ne?
Jinak se celkem těším. Tohle vypadá jako správná cesta trochu zpět!

 (hodnocení, recenze)

Můj idol předškolních let je zpátky! Jsem nadšená! K Púovi se zase jednou moc ráda vrátím... Ten věčně upatlaný méďa je prostě nesmrtelné zlatíčko.

CrazyAdinn

CrazyAdinn (hodnocení, recenze)

Těším se těším, doufám, že mě nezklame a že si oživím vzpomínky z dětství. :-)

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Winnie the Pooh tento týden obdržel přístupnost G - bez věkového omezení.

mirliflore

mirliflore (hodnocení, recenze)

Wow! Točí se znovu stará klasika a není to ani 3D, ani s živými herci ani žádný jiný zločin proti kulturnímu dědictví lidstva. No to mě podržte. Zázrak!

martinaa

martinaa (hodnocení, recenze)

Konečně nová pohádka, která vypadá...klasicky? :)) poohovi jsem nikdy moc nevěnovala pozornost jako malá, ale těším se - a ne, vážně si nemyslím, že pohádky jsou jen pro děti.

Němi

Němi (hodnocení, recenze)

Rucne kreslene urcite ne, proste jen pocitace generuji misto 3D obrazu 2D. Rucne uz se davno nekresli nic.

Laxik

Laxik (hodnocení, recenze)

tak je to dětský a Pooha nemám rád, ale i tak... RUČNĚ KRESLENÝ? Volejte hurá. Jen tak dál.

José77

José77 (hodnocení, recenze)

to iste by sa dalo povedat o "hlada sa nemo" a skoncilo to u teba za 4* :D

Slunkoo

Slunkoo (hodnocení, recenze)

Pre maličké deti kdo se bude kuokat dospeli mel by zajít k odborníkovi...

José77

José77 (hodnocení, recenze)

animovane filmy osobne moc nemusim ale toto vyzera velmi pekne, z toho traileru srsi velmi dobra atmosfera :)

Reklama

Reklama