Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ten Kutcher je hroznej. Celý film si tohle omílám, on totiž není žádný herec. Vedle něj hrající Natálka ten rozdíl v herectví ještě zvětšuje. Ivan Reitman natočil romantiku o složitosti vztahů a já se chytil a kouknul na to. Konstatuji že mi film kromě jednoho nebo dvou solidních citátů o lásce nic nedal. V první polovině je film dost sprostý a o sexu se zde mluví zcela otevřeně. Nečekal jsem že se Černá labuť pustí do něčeho podobného. Co ještě dodávat k tomuto druhu filmů, které končí vždy stejně? Snad jen 40% ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že jedinou možností Ashtona Kutchera, jak se uplatnit ve světě filmu, jsou romantické komedie - většinou ty průměrné, občas bohužel i podprůměrné, přitom je to dle mého herec (herecké kvality nechme stranou) s vcelku velkými komediálními vlohami. Hlavně nezávazně patří určitě mezi ty zdařilejší především díky Natalie Portman. Film má spád, vtipné momenty, pouze v závěru se trochu zadrhává - zkrácení o 10-15 minut by více než prospělo, jinými slovy komedie se stopáží nad 100 minut žeru pouze Juddovi. :-) ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Inu, jak to uchopit? Na jedné straně tuctová komedie s provařeným příběhem a plná ohraných klišé. Na straně druhé příjemná oddechová podívaná s nádhernou držitelkou Oscara, kterážto dokázala nemožné; z Ashtona Kutchera učinila alespoň na 108 minut jeho kariéry skutečného herce! Další úhel pohledu říká, že se jedná o ideální film do období Máje, tedy měsíce lásky, kdy je více než pravděpodobné, že kina zaplní hormony poblázněné páry. No a patrně poslední plus tkví v tom, že charaktery hlavních postav (tedy Emmy a Adama) jsou vykresleny opačně, než jak by divák se zkušenostmi z běžného života čekal. To znamená, že ona si chce užívat a on by rád snad až do chomoutu. Řekněte sami - je toto obvyklý scénář? Komu výčty plusových bodů stačí, ten ať neváhá a na film se podívá. Konec konců 60% je na Reitmana docela dost! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nápad nie je originálny, no o to viac sa treba snažiť, aby to fungovalo medzi našimi dvoma hlavnými hrdinami. A bohužiaľ, v tomto filme to absolútne nefunguje. Ak chcete komédie na tento štýl, ktoré podľa mňa fungujú tak doporučujem si skôr pozrieť filmy typu Friends With Benefits alebo Sleeping With Other People. Netvrdím, že tie filmy boli super ale oveľa lepšie zvládli tému, ktorú mali predostretú. Problémom v prvom rade je fakt, že Ashton Kutcher a Natalie Portman medzi sebou nemajú moc dobrú chémiu a často to príde silené. Okrem toho ani postava Emmy nie je podľa mňa veľmi zaujímavá a často robí úplne irelevantné rozhodnutia. Adam je na tom trošku lepšie, ale ani on ma nejako výrazne nebral. Čo si viac pamätám z filmu sú skôr niektoré bočné postavy, ktoré dávajú pár správnych šťuchnutí tým správnym smerom. Ako napríklad Emmina kamarátka Patrice v podaní Grety Gerwig. A čo sa jej týka v tomto filme, myslím si, že už mala role, pre ktoré si ju človek zapamätá oveľa viac. Toto je okey, ale človek proste vie, že táto dáma má viac talentu. Ale rovnako aj všetci ostatní. A problém je, že sú zaseknutí v scenári, ktorý ich nikam neposúva. Neviem čo viac by som povedal, je to podľa mňa proste zlý film. A s veľkým množstvom potenciálu, ktorý ho mohol spraviť zaujímavým. Škoda. Hodnotenie: D+ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scénář, který zřejmě někde hodně dlouho ležel na polici, než si ho někdo všimnul a rozhodl se, že vydělá nějaký ten dolar. Pokud nemáte rádi Natalii Portman nebo Ashtona Kutchera, tak rozhodně račte o dům dál. Protože právě tihle dva jsou základním stavebním kamenem toho, jak snímek (který se rozhodně nemůže označovat komedií) vypadá a kam směřuje. Tedy pokud vůbec někam. Ostatní vztahy jsou totiž vykreslené se spletitostí leporela, nudné, otravné a divák občas chtě nechtě skřípe zuby. Hlavní fór je v tom, že se tu dva dávní známí schází výhradně kvůli sexu. Vytvoří si určitá pravidla, jak se chovat, aby to nevedlo někam do vyšších sfér. Jenže jak se dá očekávat, tak nečekaný nepřítel už klepe na dveře.. Asi budu vybočovat z masy, ale mně Kutcher nevadí. Pokud nejde o vyloženě emotivní scény, tak většinou herecky neselhává. Portman mě baví ve všech žánrech, spolu jim to sedí, tady si evidentně chtěla udělat radost tučným honorářem, herecky je rozhodně nadprůměrná, škoda jen, že těch nesmyslných replik ze sebe musí vypouštět docela hodně. Filmu prospěla i netradiční eRková přístupnost a já jako divák neodešel s nějakým znechucením, že nepřeskočila pomyslná jiskra. Nepřeskočila, ale vteřiny do konce jsem taky neodpočítával. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)
  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama